Blogg

Bästa iPhone-appar att teckna dig själv 2021

Ända sedan iPhones började komma med högupplösta kameror har fotoredigeringsapparna på iOS-enheter börjat komma med bättre sätt att förbättra dina foton. Ett av mina favorit sätt att redigera mina bilder är att teckna mina bilder. Det finns massor av appar som kommer att göra jobbet bra, men vi har valt de bästa tecknade självapparna för iPhone bland dem alla.

Att redigera Instagram-värdiga bilder är inte mindre än konst i sig. Du måste ta hand om flera saker från mättnad till kontrast och vad som helst. Men du behöver inte en specifik färdighetsuppsättning för att göra dina bilder till tecknade serier. Dessutom är bilder som ser ut som tecknade filmer desto roligare och har mycket spunk i sig. Så fortsätt läsa om du vill veta vilka som är de bästa iOS-appar som gör dina vanliga bilder till knäppa teckningar.

1. Prisma

Nu var det denna gång innan 'Age App' kom upp, 'Prisma' var appen, det var stadens app. Alla ville ge den här appen ett försök på grund av funktionen "Cartoon Yourself". Och efter den här appen kom en massa andra appar in med samma funktioner, men Prisma har lyckats toppa listorna fram till nu.

Den har ett brett utbud av filter att välja mellan och inte att glömma att du också kan ladda upp dem till Prisma Community och inspirera andra. Du kan också följa andra medlemmar i samhället för att bli inspirerad och få kontakt med andra medlemmar.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. FlipaClip

Skapa inte bara roliga tecknade bilder av dig själv, utan gör roliga animationer av tecknade filmer. Med denna gratis iPhone-app för att teckna dina bilder och videor är det en perfekt app för att göra roliga animationer och videor.

Det gör roliga animationer ram-för-ram för att uttrycka din kreativitet. Inte bara att du också kan lägga till några coola SFX (ljudeffekter) och VFX (videoeffekter). Du kan också delta i olika tävlingar för att driva dina tecknade och animerade färdigheter.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Clip2Comic

Förutom att ha funktionerna för förhandsgranskning och kameraintegrering, låter den här appen dig skapa din karikatyr. Nu har karikatyrer spridit sig som bränder, och det finns inget som hindrar dem. Det är som ett steg före redigering av tecknade bilder, även om det fortfarande är en del av det.

Skapa unika karikatyrer och tecknade serier från dina bilder och skapa en fantastisk bild. Applicera flera tecknade effekter på dina foton på bara några sekunder. Och använd också samma effekter på dina videor för att exportera och dela tecknade videor med hög upplösning själv. detta är en av de bästa iOS-apparna för att teckna dig själv.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. ToonCamera

Om du någonsin har undrat hur Disney-världen ser ut på insidan? Tja, den här appen kan vara lösningen på din nyfikenhet. Toon Camera är inte en annan fotoredigeringsapp som har tecknad själv-funktionen. Istället integrerar den tecknad bildfunktionen direkt i kameran och visar dig världen runt på ett tecknat sätt i realtid.

Applicera realtids tecknade och konsteffekter på din kamera och fånga vackra bilder och videor eller helt enkelt konvertera dina förinspelade eller tagna videor och foton till excentriska konstverk.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

5. Foto till tecknad själv

Gör dig själv en del av tonvärlden med den här gratis tecknade appen för iPhone. Enkelt användargränssnitt och lättillgängliga förinställningar skulle hjälpa dig att skapa roliga tecknade filmer på några minuter. Med begränsade förinställningar blir du inte mycket förvirrad när du väljer dem, vilket om jag skulle säga är en ganska bra sak. För ju mer, ju merrier är inte alltid en bra sak.

Appen exporterar och sparar dina foton i ett format med mycket hög upplösning som undviker sträckning, kornning och krympning av bilderna. Jag glömde nästan att nämna att du också kunde ta bilder direkt från kamerans integrationsfunktion i appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Teckna dig själv videoeffekter

Få dina vänner att skratta genom att förvandla din vanliga selfie till en tecknad selfie. Förändra din tråkiga selfie till en rolig tecknad film genom att sätta upp ditt vanliga leende eller pissa till ett galet ansiktsuttryck. Från brett leende till sorgligt leende, från oops till blinkning och rycker på axlarna, du heter det och säger det.

Bli ett troll, en främling, en martian, en glödlampa eller bara en freaky tecknad film. Den har ett anmärkningsvärt enkelt användargränssnitt; allt du behöver göra är att välja en bild eller ta en och tillämpa den effekt du vill lägga till, lägga till galna ansiktsdrag och klistermärken om du vill och där har du det.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Skissa mig

Detta är en lättanvänd iOS-app som kan förvandla dina bilder till tecknade, måla eller skisser på bara några sekunder. Appen har flera användarvänliga förinställningar för att lägga till nödvändiga element i dina vardagliga foton.

Ladda upp bilden du vill redigera, applicera önskad effekt, justera färgerna, gör andra nödvändiga ändringar, och bom har du ett fantastiskt foto till ditt förfogande. Dela det över dina vänner och familj och jämför dina tecknade färdigheter.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

8. MomentCam-tecknat

Den här gratis iOS-appen för att teckna dina bilder är allt som en person som inte är tekniker behöver. Med ett enkelt gränssnitt låter den här appen dig uttrycka dina känslor genom att skapa roliga teckningar och uttryckssymboler.

Lägg till chattbubblor och sms till dina roliga teckningar och uttryckssymboler och få dina vänner och familj att skratta. Det låter dig också ändra ansiktsuttrycken på dina tecknade serier för att göra den här bilden ännu roligare och bättre.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Painnt

Har du någonsin velat få ett porträtt av dig själv, men det är dyrt? Tja, med den här coola appen kan du uppfylla din önskan till en mycket lägre kostnad. Med Painnt-appen kan du skapa vackra konstverk från dina befintliga bilder.

Appen erbjuder över 2000 filter som du kan välja mellan för att skapa vackra mästerverk eller minnesvärda tecknade bilder av dig själv. För att inte glömma det kan du också skapa anpassade förinställningar för att skapa några vackra bilder som talar om dig och din individualitet.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Cartoon Sketch Camera PRO

Appen Cartoon Sketch Camera är ett innovativt och effektivt sätt att konvertera alla objekt till en tecknad filmbild. Rikta bara kameran för att fånga något, så förvandlas den automatiskt till en handritad skiss på skärmen.

Detta gör det till ett super enkelt och roligt sätt att teckna dig själv eller andra inom några sekunder. Du kan dra nytta av åtta fantastiska effekter / filter och dela dina bilder till sociala medier eller skriva ut dem.

Pris: Gratis

Ladda ner

Summering!

Det handlade om det killar. Jag hoppas att du skulle finna det här inlägget användbart. Dela dina galna tecknade bilder i kommentarerna nedan och den roligaste bilden kommer att vinna ett rop från oss.

Du vill också läsa dessa appuppsättningar:

  • Bästa iPhone Photo Filter Apps
  • Instagram Collage Maker Apps för iPhone
  • Bästa Raw Photo Editing Apps för iPhone och iPad

Tills nästa gång…

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found