Blogg

Hur man sparar Instagram-inlägg som ett utkast på iPhone

Det är riktigt coolt att lägga upp foton och videor på Instagram. Med flera filtrerings- och redigeringsalternativ tillgängliga kan du snabbt ge din bild ett snyggt utseende.

Personligen älskar jag att dela en hel del knäppande klipp på den här sociala nätverksappen. Eftersom det gör det möjligt att spara det halvfärdiga inlägget behöver jag inte oroa mig för att skriva en bildtext eller lägga till plats igen om jag var tvungen att lämna appen halvvägs. Därför kan jag hålla mig i takt med Instagram även under det hektiska arbetsschemat. Vill du se hur det fungerar? Nu går vi!

Hur man sparar Instagram-inlägg som ett utkast på iPhone

Steg 1. Starta Instagram på din iOS-enhet.

Steg 2. Klicka sedan på fliken Kamera längst ner.

Steg 3. Nu kan du antingen ta ett nytt foto / en video eller välja en fin från din kamerarulle.

Steg 4. Använd sedan effekterna eller redigera dina saker. Skriv sedan en bildtext.

Steg 5. Nästa steg, tryck på bakåtpilen längst upp till vänster på skärmen för att gå tillbaka till filtreringssteget.

Steg 6. Tryck på bakåtpilen i det övre vänstra hörnet igen.

Steg 7. Du bör se en uppmaning längst ner som säger: Om du går tillbaka nu kommer dina bildredigeringar att kasseras.

Du har tre alternativ-

  • Spara utkast
  • Kassera
  • Avbryt

Du måste välja Spara utkast.

Det halvfärdiga inlägget har nu sparats som ett utkast.

Så här får du tillgång till Instagrams sparade utkast på iPhone och iPad

När du sparar ett utkast lagras det i appen Foton på din iOS-enhet. Du kan komma åt den både från Photos-appen och Instagram.

Steg 1. Öppna Instagram på din iPhone.

Steg 2. Tryck på kamera fliken längst ner.

Steg 3. Tryck på Bibliotek längst ner.

Steg 4. Kolla in ditt sparade inlägg under Utkast. Nu kan du dela det som vanligt.

Det är allt!

Jag gillar verkligen den här funktionen eftersom den är så användarvänlig, eller hur?

Om du också gillar att använda den här sociala nätverksappen, kolla in dessa smarta tips för att få ut det mesta av det. Det finns ett sätt att stänga av alla användare och dölja olämpliga kommentarer också.

Gilla den här artikeln? Låt oss veta dina åsikter i kommentarerna nedan.