Blogg

Bästa iPhone 11 Pro Max skärmskydd 2021

Ett skärmskydd är kanske det viktigaste tillbehöret för din iPhone 11 Pro Max. Liksom skyddshöljen är det en ovärderlig investering att skydda skärmen från repor, damm, fläckar och till och med sprickor. Så det är viktigt att få en högkvalitativ produkt. Med så många tillgängliga alternativ är det ingen lätt uppgift att välja rätt. Men vi har hjälpt till med den här samlingen av de bästa skärmarna för iPhone 11 Pro Max.

 1. Spigen skärmskydd i härdat glas
 2. ESR Premium skärmskydd
 3. Trianium HD klarhet 0,25 mm härdat glas
 4. SuperShieldz Anti Spy skärmskydd
 5. TORRAS Diamonds hårt skärmskydd
 6. JETech härdat glasfilm
 7. Fotbor Privacy Screen Protector
 8. ZAGG InvisibleShield Glass + skärmskydd
 9. TETHYS Glasskärmskydd
 10. EasyAcc Clear Case med skärmskydd

1. Spigen skärmskydd i härdat glas

Spigen är ett av de mest kända varumärkena för iPhone-tillbehör som fodral och kameralinsskydd. Detta skärmskydd i härdat glas är inneslutet i ett hölje som fungerar som en installationsenhet och skyddar glaset tills du är redo att använda det.

Den är perfekt kompatibel med nästan alla skyddshöljen, särskilt de från Spigen. En oleofob beläggning säkerställer ett dagligt fingeravtrycksmotstånd så att skärmen ser ren och ren.

Pris: $ 11,99

Kolla in på Amazon

2. ESR Premium skärmskydd

Detta skärmskydd har härdat för att motstå upp till 5 kg kraft, vilket hjälper till att minska skador från korta avståndsdroppar och stötar. Det är mycket mjukare än plastalternativ och har en idealisk 2.5D-båge som ger en jämn och säker yta.

Vidare är det exakt klippt för iPhone 11 Pro Max, så det stör inte Face ID-funktionen. Skärmskyddet lämnar lite utrymme nära telefonens kanter för att förhindra luftbubblor och en perfekt passform.

Pris:   $ 10,99

Kolla in på Amazon

3. Trianium HD klarhet 0,25 mm härdat glas

Detta hållbara skärmskydd skyddar konsekvent din skärm från repor, slitage och stötar. Det är helt transparent, så det är säkert att ge den inbyggda HD iPhone-upplevelsen. Det finns också en livstidsgaranti för att se till att du är nöjd med köpet.

Vidare skyddar den skyddande hydrofoba och oleofoba beläggningen din skärm från fingeravtryck och vätskerester. Installationssatsen gör det snabbt och enkelt att applicera för en problemfri upplevelse.

Pris: $ 9,99

Kolla in på Amazon

4. SuperShieldz Anti Spy skärmskydd

Detta skärmskydd för din iPhone 11 Pro Max fungerar också som en integritetsskydd. Det är ett högkvalitativt integrerat härdat glas som bara tillåter visning när en person är direkt framför skärmen. Om andra försöker toppa, kommer de bara att ha en svartaktig skärm.

En enkel installationsbricka tillhandahålls för att jämna ut hela installationsprocessen. Medan den ursprungliga pekupplevelsen bibehålls håller Supershieldz skärmen reptålig och minskar svett, olja eller fingeravtryck. Dessutom är glaset också utformat för att undvika regnbågseffekten.

Pris: $ 9,49

Kolla in på Amazon

5. TORRAS Diamonds hårt skärmskydd

Här är ett skärmskydd som är tillverkat av superstarkt explosionssäkert härdat glasmaterial i nanostorlek. Den har ultrahårdhetscertifierad för att överleva även om den faller från 1,8 meters höjd till hård mark.

Samtidigt är den extremt tunn så att du knappast känner någonting på din enhet samtidigt som du håller den fri från repor, ränder, bubblor, fingeravtryck, etc. Den erbjuder naturliga betraktningsvinklar och 3D-känslig beröring, smidig videospelning spel.

Pris: $ 19,98

Kolla in på Amazon

6. JETech härdat glasfilm

Här är ett härdat glas som bibehåller fantastisk klarhet för felfri tittarupplevelse. Det gör att din telefon reagerar på varje tryckning och tryckning. Samtidigt hjälper 2,5D rundade kanter dina fingrar att dra och glida smidigt över skärmen.

Vidare kan 9H-hårdhetens formidabla motstånd tåla alla slags stötar och repor för att ge det ultimata pålitliga skyddet. Observera att glaset är något mindre än iPhone-skärmen för en perfekt passform utan bubblor.

Pris: $ 5,93

Kolla in på Amazon

7. Fotbor Privacy Screen Protector 

Skaffa detta skärmskydd för att skydda din personliga och känsliga information från främlingar på trånga platser. Det fungerar oavsett om du håller telefonen horisontellt eller vertikalt samtidigt som du skyddar mot slitage.

Den är designad med en hydrofob och oleofob beläggning och en anti-rep yta för att skydda din skärm från oavsiktligt spill, oljerester från fingeravtryck, stötar och mindre droppar. Naturligtvis är den också helt kompatibel med 3D-touch.

Pris: $ 8,49

Kolla in på Amazon

8. ZAGG InvisibleShield Glass + skärmskydd

ZAGG: s osynliga glasskärm är konstruerad för att passa perfekt på din iPhone 11 Pro Max. Den är utformad noggrant för att erbjuda en exakt, fallvänlig passform för din premiumskärm. Det har en mycket smidig känsla, vilket möjliggör enkel navigering.

Samtidigt är det slag- och reptåligt, vilket gör att din telefon ser orörd ut längre. Det gör din skärm motståndskraftig mot olja och fläckar, vilket bibehåller en ren och tydlig tittarupplevelse.

Pris: $ 29,88

Kolla in på Amazon

9. TETHYS Glass skärmskydd

Detta skärmskydd i härdat glas ger skydd mot kant mot kant mot repor, stötar och mindre droppar. Det är extremt transparent och du kommer inte ens märka att det finns.

Dessutom ger 9H skärmhårdhet maximal täckning samtidigt som du ger full tillgång till alla knappar, portar och ansiktsigenkänningsfunktionalitet. Det är enkelt att installera och du får livstidsgaranti för ditt köp.

Pris: $ 11,99

Kolla in på Amazon

10. EasyAcc Clear Case med skärmskydd

Kolla in det här skärmskyddet som levereras med ett klart fodral för din iPhone 11 Pro Max. Den extremt transparenta designen avslöjar och förstärker telefonens originalfärg, täcker alla knappar och stöder trådlös laddning.

Din skärm skyddas på ett tillförlitligt sätt mot svett och oljerester från fingeravtryck och, naturligtvis, repor och scuffs också. Samtidigt förblir enheten lätt och lätt att använda varje dag.

Pris: 12,99 USD

Kolla in på Amazon

Summering!

Vi hoppas att detta har hjälpt dig att hitta det bästa skärmskyddet för din iPhone 11 Pro Max. Du kan också prova vätskeskydd om du vill. Glöm inte att dela dina rekommendationer med oss ​​i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill kolla in dessa tillbehör:

 • Vattentäta fodral till iPhone 11 Pro Max
 • Bästa iPhone 11 Pro Max batterifodral
 • Bästa bumperfodral till iPhone 11 Pro Max
 • Bästa iPhone 12 Pro Max skärmskydd
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found