Blogg

Puridea iPhone Bluetooth-högtalare

Trådlösa Bluetooth-högtalare är riktigt roliga. Oavsett om du åker på en lång bilresa, minnesvärd cykling eller en trevlig picknick med dina nära och kära, kan de verkligen krydda din fest, eller hur?

Jag har personligen gillat att använda dem när jag är ute med mina vänner. Men inte alla trådlösa Bluetooth-högtalare är tillräckligt bra för att leva upp till förväntningarna. Om de passerar i en avdelning, misslyckas i den andra. Ärligt talat kunde ingen av dem uppfylla mitt verkliga behov under resan.

Puridea Bluetooth-högtalargranskning

Efter att ha haft en hemsk upplevelse hade jag nästan blivit en dålig idé för mig att ha en Bluetooth-högtalare under resan. Men när jag snubblade på "Puridea" trådlös Bluetooth-högtalare stod den förtjänat på alla mina förväntningar.

Packad med flera mycket användarvänliga funktioner som ett kraftfullt batteri, kraftbank utvecklad för att låta dig njuta av inte bara musik utan också hålla din enhet laddad, den är verkligen mångsidig.

Ansluter din enhet direkt

Med den senaste Bluetooth 4.0-tekniken ansluter Bluetooth-högtalaren din enhet direkt; på bara tre sekunder. Den har ett fantastiskt anslutningsområde på upp till 33 fot.

Det finns absolut inget problem alls. Enkelt para ihop din enhet med optimal komfort och börja lyssna på din favoritmusik.

Oändlig speltid

Det inbyggda uppladdningsbara Li-Ion-batteriet erbjuder upp till tio timmars speltid. Så du får knappast slut på strömmen medan du har det bra.

När du är ute efter att glädja, låt musiken fortsätta tills ditt hjärta är helt nöjd. Därför sviker den långa speltiden dig aldrig.

Den avancerade Bluetooth-högtalaren har också 3,5 ljudkablar anslutna till högtalaren, vilket gör att du också kan lyssna på enheter som inte är Bluetooth.

Bra ljud

Den innehåller två högkvalitativa neodym-högtalardrivrutiner som är speciellt utformade för att leverera förstklassigt ljud. Om du är en musikälskare och har en förkärlek för kvalitetsljud, skulle du verkligen beundra dess höga och tydliga röst som kommer att spänna dig till kärnan.

Fördubblas som en robust kraftbank

Den externa mobila batteriladdaren på 8000 mAh fungerar också smart som en effektiv powerbank för din iPhone, iPad, Android-smartphones eller surfplattor.

Den är utrustad för att ladda alla typer av USB-portenheter via USB-laddningskabel.

LED-ljus

Du kan använda LED-ljus i nödsituationer eller tända vägen i mörka områden. Det är viktigt att du har din fackla när du reser. Därför står det upp till dina faktureringar när du är på språng.

Inbyggd mikrofon för handsfree-användning

Den har en inbyggd mikrofon för handsfreesamtal. När du lyssnar på musik behöver du inte koppla bort din smartphone för att ringa samtal. Det är grundat enligt ditt bästa intresse.

Bärbar design

Med den kompakta storleken kan du bära Bluetooth-högtalaren utan problem. Det har utvecklats för att vara lätt; se till att det inte blir ett hinder när du är på resande fot.

Prisvärd pris

Den ultramoderna Bluetooth-högtalaren har ett mycket överkomligt pris ($ 29,99). Att känna till de fyra-i-ett-funktionerna är det ganska trevligt.

Från alla aspekter av kvalitet, användarupplevelse, effektivitet och ännu viktigare utmärkta funktioner, kan Puridea trådlösa Bluetooth-högtalare charma dig vid första intrycket.

Färgalternativ: Grön, gul och röd

Kompatibilitet:  iPhone-, iPad-, iPod- och Android-telefoner

Pris: $ 39,99 [$ 29,99 i Amazon US-butik.]

Köp det från Amazon

Dela din feedback med oss ​​i en kommentar på Facebook, Twitter och Google Plus.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found