Blogg

Razer mekaniskt tangentbordsfodral till iPad Pro 2021

Den extremt stora 12,9-tums iPad Pro är lätt den bästa surfplattan på marknaden. Det som imponerar mest på denna iPad är att fungera som en mycket kompetent bärbar dator. Apples smarta tangentbord grundat för att låta användare få ut det bästa av iPad Pro är märkbart. Om du letar efter ett utmärkt fodral som också kan fungera som ett bra tangentbord finns det ett varmt alternativ.

Razer mekaniskt tangentbordsfodral till iPad Pro

Känd för att producera fantastiska speltangentbord, har Razer, den här gången, blickat mot iPad Pro. Med de imponerande funktionerna som Razers mekaniska tangentbordsväska kan skryta med kan du förvänta dig att den levererar varorna med élan.

Definiera mekanisk brytare med låg profil

Tangentbordshöljet levereras med världens första mekaniska brytare med låg profil för en mobil enhet. Smala chiclet-tangentbord optimerade aktiverings- och återställningspunkter, och en manöverkraft på 70 g gör skrivning mycket bekvämt.

Bakgrundsbelysning med 20 ljusstyrkenivåer

Bakgrundsbelysningen hjälper dig att använda tangentbordet enkelt, även i svagt ljus. Eftersom varje nyckel är tänd separat har du inga svårigheter att hitta en viss nyckel även i mörkret.

Dessutom finns det så många som 20 ljusstyrkenivåer så att du kan justera tangentbordet enligt behov.

Sparkställ i metall

Fodralet levereras med ett metallstativ som låter dig ändra vinklarna efter önskemål. Jag tycker att den här funktionen är ganska praktisk.

Det finns tillfällen när du vill använda din enhet från en önskad vinkel, mestadels när du tittar på videor. Det låter dig göra det så bekvämt som du vill.

Bra batterilivslängd

När bakgrundsbelysningen är på, håller det mekaniska tangentbordet upp till 10 timmar på en enda laddning. Men om bakgrundsbelysningen är inaktiverad kan den gå upp till 600 timmar.

Enda nackdelen

Medan fodralet direkt ansluts till din surfplatta via Bluetooth laddas det via mikro-USB. Det skulle vara bättre om det hade utnyttjat Smart Connector. Det är den enda nackdelen, om någon, vi har hittat i det här avancerade tangentbordet.

Överblick över funktioner och specifikationer

  • Mekaniska brytare med låg profil med en aktiveringskraft på 70 g
  • Optimerad manövrering och återställningspunkter
  • Smala chiclet-knappar
  • Designad för Apple iPad Pro
  • Metall kickstand
  • Avtagbart skyddsfodral av polykarbonat
  • Anslutbarhet: Bluetooth
  • Batteriets livslängd: Ca. 10 timmar på en enda laddning vid maximal ljusstyrka - Ca. 600 timmar på en enda laddning med bakgrundsbelysning avstängd

Domen.

Utan tvekan måste Razer Mechanical Keyboard Case vara ett rimligt bra alternativ för dem som kan spendera extra pengar. När det gäller funktionalitet och kvalitetsfunktioner sätter det en mycket hög standard.

Köp från RazerzOne.com

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found