Blogg

Hur låser jag upp AT&T iPhone

Det är nödvändigt att låsa upp din AT&T iPhone om du vill använda ett annat SIM-kort på din enhet. Det beror på att när du hämtar din telefon från AT&T är den "låst" för att bara fungera med deras SIM-kort. Så du kan inte bara flytta över till en ny operatör när du vill. Detta kan också komma till hands när du planerar att sälja din enhet. Så låt oss lära oss mer om processen.

 • Krav för att låsa upp AT&T iPhone
 • Hur man skickar in upplåningsförfrågan till AT&T
 • Lås upp din iPhone på AT&T med tjänster från tredje part

Krav för att låsa upp AT&T iPhone

Först måste vissa kriterier vara uppfyllda innan du kan göra en upplåsningsbegäran till AT&T. Du måste se till att:

 • Din iPhone fungerar i AT & T-nätverket (uppenbarligen)
 • Din iPhone har inte rapporterats stulen eller förlorad
 • Din iPhone har inte varit inblandad i några olagliga / bedrägliga aktiviteter
 • Du har helt betalat av ditt kontrakt eller din avbetalningsplan, inklusive uppsägningsavgifter. Om inte, gör betalningarna och vänta minst 24 timmar innan du fortsätter med upplåsningsbegäran
 • Din iPhone är bara aktiv på ditt AT&T kundkonto och ingen annan
 • Efter att du har uppgraderat din iPhone måste du vänta på den 14-dagars "köparens ånger" -period innan du begär att låsa upp din gamla enhet

Hur man skickar in upplåningsförfrågan till AT&T

Efter att ha uppfyllt alla ovanstående krav bör du kontrollera om din iPhone är kvalificerad att låsa upp. Detta kan kontrolleras online på AT&T: s webbplats.

Efter att du har bekräftat att din enhet är upplåst kan du skicka in en upplåsningsbegäran till AT&T med hjälp av stegen nedan:

 1. Gå till följande länk: att.com/deviceunlock
 2. Läs igenom behörighetskraven och godkänn att låsa upp din enhet
 3. Fyll i onlineformuläret och skicka det
 4. Du får en e-postbekräftelse som innehåller ditt upplåningsnummer . Vänligen håll det här e-postmeddelandet säkert eftersom det är viktigt
 5. Du måste bekräfta din upplåningsförfrågan genom att klicka på länken i e-postmeddelandet inom 24 timmar efter att du fått det
 6. När du har bekräftat kommer AT&T att svara på din upplåsningsförfrågan inom två arbetsdagar.

Tänk på att det finns flera anledningar till att din begäran kan avvisas , och du kan bli ombedd att slutföra några ytterligare steg innan du kan låsa upp din AT&T iPhone.

Om din upplåsningsförfrågan godkänns kommer AT&T att ge instruktioner om hur du ska gå vidare.

Lås upp din iPhone på AT&T med tjänster från tredje part

Om du får veta att din iPhone inte är upplåst av AT&T kan du prova några tredjeparts tjänster. Det finns många alternativ tillgängliga, men gör din undersökning innan du väljer något.

Några välkända tjänster inkluderar DoctorUnlock och UnlockAuthority. De kan hjälpa dig att låsa upp iPhone på AT&T, och processen fungerar på samma sätt som den officiella. Den är permanent och fungerar med alla enhetsmodeller och OS-versioner.

Min AT&T iPhone är olåst, vad nu?

När du har följt instruktionerna och lyckat låsa upp din telefon kan du nu använda den med alla andra operatörer. Stäng bara av din iPhone, ta bort det befintliga SIM-kortet och sätt i det nya. Slå sedan på din iPhone och följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationsprocessen.

Summering

Hjälpte den här guiden dig att låsa upp din iPhone framgångsrikt? Låt oss veta i kommentarerna nedan. Du kanske också vill läsa hur du kontrollerar om din iPhone är olåst.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found