Blogg

Bästa iPhone 6 Plus bältesklämfodral 2021

Bältesklämfodral har sin egen specialitet. De gör att du kan bära din smartphone säkert och ge nödvändigt skydd mot oönskade skador. Så om du är redo att testa ditt äventyrliga hjärta, gå på roliga vandringar eller helt enkelt vill bära din smartphone med stil, välj ett av dessa bästa iPhone 6 Plus bältesklämfodral för att hålla dig bra.

Snabb åtkomst:

 1. Debin
 2. Aduro
 3. MyNetDeals
 4. OtterBox Defender-serien
 5. Rhidon
 6. Ptuna Defender
 7. SUPCASE Unicorn Beetle Pro
 8. E LV
 9. Kapslad SlimShield
 10. Bomea

# 1. Debin

Detta fodral från Debin är tillverkat med kvalitetsläder. Det vertikala läderfodralet har en mjuk texturerad yta som ger ett halkfritt grepp. Den har ett mjukt innerfoder som ger din smartphone vård och skyddar den från grunden.

Bältesklämman säkerställer att du har önskad komfort för att bära din iPhone. Magnetförslutning gör att du kan fästa väskan säkert. Den passar perfekt till iPhone med ett tunt fodral som Otterbox-pendlare. Påsen är väldigt lätt och kommer endast i svart färg.

Funktioner

 • Magnetisk förslutning
 • Mjukt innerfoder
 • Lätt, tålig

USP: Slitstark bältesklämma

Kolla in på Amazon

# 2. Aduro

Aduro kanske inte har en robust struktur som de flesta av sina rivaler som nämns i denna serie, men fodralet kan erbjuda iPhone pålitlig sköld. Det slingrar sig obefläckat på smarttelefonen och har gummerad konsistens. Därför har du bättre grepp när du håller enheten.

Hölsterklämman erbjuder en säker låsmekanism som gör att du enkelt kan bära din smartphone. Det omvandlas också till ett stativ för att sätta din enhet både i liggande och stående läge. Dessutom är utskärningarna exakta och knapparna är lite lätta att klicka på.

USP: Gummibelagd struktur

Kolla in på Amazon

# 3. MyNetDeals

MyNetDeals har huggits av kvalitetsläder. Med den vackra sömmen och den släta ytan ser den ganska professionell ut.

Mjukt innerfoder skyddar din enhet från grunden. Den magnetiska förslutningen håller din smartphone säkert i påsen.

Bältesklämma med extra bältesöglor erbjuder precis den bekvämlighet du vill ha din enhet med stil. Ännu bättre, den kommer också med en kortplats för att låta dig behålla kort.

USP: Kortinnehavare

Kolla in på Amazon

# 4. OtterBox Defender-serien

OtterBox Defender Series-fodral är grundade för att erbjuda en kompromisslös skydd för iPhone 6 Plus. Den muskulösa kroppen kan enkelt slå ner stötar och erbjuda maximalt motstånd från grunden.

Alla de fyra hörnen har fått ytterligare skit för att absorbera chock. Bältesklämhölster ger dig önskad flexibilitet så att du kan bära din enhet säkert.

Alla de uttalade knapparna är mycket lyhörda, medan utskärningarna är på plats. Med den robusta utsidan får du det mycket förbättrade greppet som inte låter enheten glida bort från din handflata.

USP: 360-graders roterande bältesklämma

Kolla in på Amazon

# 5. Rhidon

Rhidon-fodralet är elegans personifierat. Skapat med hårt polykarbonatmaterial, det är mycket robust och erbjuder det nödvändiga skyddet för din enhet från oönskade fall.

Trots att den är så robust är den lätt och ser snygg ut på iPhone 6 Plus. Du kan ta bort höljet från fodralet om du vill att din enhet ska se lite tunn ut.

Väskan kan omvandlas till ett fodral för en cool tittupplevelse. Ännu bättre, det gör att Apple-logotypen kan lysa igenom.

USP: Robust konstruktion

Kolla in på Amazon

# 6. Ptuna Defender

Vad som sticker ut för Ptuna Defender-fodralet är de fyra lagren av fast skydd. Den hårda plastinsidan och det mjuka gummi-silikonets yttre gör detta fodral tåligt, dammtätt, reptåligt och vattentätt. Det skyddar också pekskärmen från fula repor.

Du kan vrida bältesklämhöljet upp till 360 grader och enkelt hänga det i midjan. Det fungerar också sömlöst som en kickstand.

Även om fodralet ser lite tungt ut på din enhet är det värt att titta på om skyddet är högst upp på din agenda.

USP: 4 lager skydd

Kolla in på Amazon

# 7. SUPCASE Unicorn Beetle Pro

SUPCASE Unicorn Beetle Pro skapar en imponerande balans mellan kompromisslöst skydd och kompakt design och är ett av de finaste tunga fodralet för iPhone 6 Plus. Den är gjord av robust PC och mjuk TPU och har full kapacitet att uthärda otäcka fall.

Drivs av dubbelskiktad konstruktion, det låter inte skrapa skada din enhet. Kolla in luftdämpningen för alla fyra hörn som hjälper till att sprida stötar.

Inbyggt skärmskydd ger ett extra skydd för pekskärmen. Dessutom kommer Beetle Pro i fem färgvarianter som svart, blå / grå, grön / grå, etc.

USP: Dubbelskiktad konstruktion

Kolla in på Amazon

# 8. E LV

E LV har ett extremt skyddande utseende. Dual-layer hybrid design ger det ett robust utseende. Dess hårda yttre skal har gjorts för att motstå stötar.

Den mjuka silikoninredningen kan förhindra repor. De fyra hörnvakterna lägger till mer styrka i sin rustning. Med bältesvridklämman bär du din enhet bekvämt. Och stativfunktionen finns alltid för att liva upp videotiden.

Funktioner

 • Inbyggt kickstand
 • Bältesspänne
 • Bältesvridklämma
 • Design med dubbla lager

USP: Dual Layer Hybrid Design

Kolla in på Amazon

# 9. Kapslad SlimShield

Trots att den är mycket skyddande har "Encased SlimShield" en ultratunn design. Tillverkad av högkvalitativt material i kombination med den släta ytan, har detta fodral en imponerande profil. Den är tillräckligt stark för att förhindra att din smartphone stöter och repas.

Den upphöjda läppen ger ett väsentligt skydd för din iPhone 6 Plus pekskärm. Du kan enkelt justera den roterande bältesklämman så att den ger mer komfort när du bär enheten. Detta solida fodral kommer i tre färger - djupblått, svart och grått.

Funktioner

 • Väsentligt skydd mot droppar och repor
 • Högkvalitativt PCR-material
 • Halkfritt grepp
 • Smidig avslutning

USP: Högkvalitativ PCR-konstruktion

Kolla in på Amazon

# 10. Bomea

Vill du gå till ett klassiskt bältesfodral? Bomea har kvaliteten att leva upp till dina förväntningar. Den har en lågprofil design och har en mjuk foderinredning för att ge smarttelefonen extra vård.

Du kan lita på att det här fallet tål stötar och håller bort skrapan. Med den släta utsidan får du ett extra grepp som är praktiskt när du håller i enheten. Dessutom erbjuder bältesklämman ytterligare två bältesöglor förbättrad säkerhet.

USP: Två extra bältesöglor

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Vilket bältesfodral har du valt till din smartphone? Det skulle vara riktigt trevligt att veta namnet och kvaliteten som har imponerat på dig.

De egenskaper som jag föredrar att ha i varje bältesklämfodral är skydd och möjligheten att omvandla fodralet till ett fantastiskt stativfodral. Alla dessa fall har dessa egenskaper.

Du skulle vilja ta en titt på:

 • Bästa iPhone 6 Plus plånboksfodral
 • Bästa iPhone 6 Plus skärmskydd
 • Fodral till iPhone 6 Plus
 • Bästa iPhone 6 Plus Kickstand-fodral

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found