Blogg

Bästa AR-pusselspel för iPhone och iPad 2021

Pusselspel finns alltid på min hitlista, eftersom de aldrig verkar bli gamla. Förutom att vara en stor mördare av fria tider, är de en utmärkt övning för sinnet! Vill du prova på några av de finaste ramarna? Du bör inte se bortom dessa bästa AR-pusselspel för iPhone och iPad. Dessa augmented reality-spel låter dig interagera med den verkliga världen. Du kan manövrera saker runt dig och utmana dina vänner och nära och kära att låsa horn med dig i realtid!

1. Cradle of Empires: Match3 Game

Det som slår mig i Cradle of Empires är stimulerande story. De imponerande uppdrag och karaktärer som är större än livet berikar deras profil ytterligare. Du har en stor uppgift till hands, och det är att hjälpa en gammal uppgång från ruiner och återfå sin förlorade charm.

Ta hjälp av Nimiru och egyptiska bosättare för att eliminera Amruns förbannelse och återinföra den antika civilisationen. Stå fram och visa upp dina hjältemod för att avvärja det onda.

Spelet är utformat för att utmana dina matchnings-, bygg- och samlingsförmåga. Du får spela sex olika matcher fulla av ett antal hinder. Och ja, det finns tre lägen för att testa både din skicklighet och tålamod.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Platt förpackning

Flat Pack är ett ganska enkelt AR-pusselspel där du måste fånga dina fiender och hindra dem från att komma undan gränserna. Det finns över 30 utmanande nivåer, och var och en av dem är spännande att spela. Och i det underbara AR-läget kommer du att spela spelet i den verkliga miljön.

Hoppa in i episka bosskampar för att visa upp din skicklighet. Upptäck alla stjärnor för att låsa upp ett hemligt slut. Denna 2D- och 3D-hybrid har tillräckligt med knep för att hålla dig hooked för mer!

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Euklidiska länder

Euclidean Lands är ett fascinerande pusselspel. Den har stor mekanik, som integrerar isometrisk arkitektur och turbaserad rörelse i en medeltida spelvärld.

Du måste flytta och rotera världen för att ändra perspektiv. Lös så många knepiga pussel som möjligt för att avlämna dina fiender. Med ett antal dödliga bossstrider får du inte mycket tid att andas.

Det finns fem kapitel och 40 extremt utmanande nivåer. Alla dina fiender är av olika slag och kapacitet, så du måste spela spelet med extra försiktighet för att besegra dem.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

4. Splitter Critters

Ta din kärlek för att utforska en ny värld och planeter till nästa nivå! Splitter Critters erbjuder en otrolig upplevelse att utforska den unika världen. När du upptäcker nya planeter måste du stöta på fara och till och med lösa pussel.

Knäcka besvären för att gå framåt och ta många poäng för att hålla dig före. Missa inte att skapa en milstolpe för resten att följa. För att säkerställa att din resa aldrig blir uttråkad, kommer de världsfördjupande ljudlandskapen att underhålla dig.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

5. Fågelburet

Detta visuellt tilltalande pusselspel är baserat på historien om en krossad kung som förlorade sin lilla son. Eftersom sonen älskade havsfärgade fåglar har kungen gjort det för att låsa in dessa fåglar.

Ditt uppdrag är att hitta sätt att släppa fåglarna och släppa loss vindarna i riket. AR-läget tar dig in i en annan dimension av problemlösning och du måste använda alla de utrymningsfärdigheter du har.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Euklidiska himlen

Från utvecklarna av Euclidean Lands är denna app en perfekt blandning av fantastisk arkitektur och rörelser. Spelare ska skapa en vacker värld med tankeväckande pussel. Detta spel inspirerar dig att ta en helhetsvy av strukturer och sträcka din fantasi till fullo.

Använd förstärkt verklighet på din iPhone och du kan få slott att flyta i ditt vardagsrum. Du kan leka med arkitekturen för att vilseleda fiender och vägleda hjältinnan till utgångar på 40 nivåer.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

7. GNOG

I en värld av leksaker och mysterier är GNOG ett roligt 3D-pusselspel. Du kommer att njuta av att spela med monsterhuvuden och som att upptäcka de dolda världarna inuti dem.

Spelet erbjuder valfritt AR-stöd som helt förvandlar bordsskivan till en fantastisk leksakslåda där du kommer att ha intressant fysisk interaktion med sin värld. För att säkerställa att din iPhone inte tappar batteriet snabbt har spelet också ett batterisparläge. Därför kommer du att spela spelet efter eget hjärta utan att vara orolig för den snabba energiförbrukningen!

Pris: $ 2,99

Ladda ner

8. AMON

Vad sägs om att leka med forntida 3D-skannade skulpturer från museer runt om i världen? Det skulle verkligen vara trevligt, eller hur? Spelets regel är att du måste följa Amon, Air of Air som är på uppdrag att ansluta en värld av förbryllande optiska illusioner med hjälp av augmented reality.

Alla pussel är tankeväckande, så om du inte är på toppen av ditt spel, kommer du inte att kunna knäcka dem. Med det coola ljudet som spelas i bakgrunden har din episka resa aldrig en tråkig stund.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

9. PuzzlAR: World Tour

Spela klassiska pussel i deras helt nya avatar! Välj olika byggnadsstycken fantastiska Förbjudna staden, Frihetsgudinnan, Taj Mahal och Saint Basil Cathedral och mer. Alla landmärken har anmärkningsvärda omgivningar med charmiga färger och ljud.

Beroende på ditt humör eller din skicklighet kan du välja din svårighetsgrad. Skjut dig själv hårdare och uppnå bästa poäng på topplistorna. Dessutom stöder detta pusselspel flera språk inklusive engelska, arabiska, danska, nederländska, finska, franska, tyska etc.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

10. ARia's Legacy - AR Escape Room

Kolla in det första mobila Escape Room-spelet som använder helt uppslukande AR. Det skapar en virtuell miljö runt dig, och du måste lösa olika mysterier när du fysiskt går runt.

Du är en del av ett team av arkeologer, och målet är att upptäcka varför ARia plötsligt försvann och avslöja sitt arv. Det kommer att hålla dig både utmanad och underhållen. Pusslen kan också lösas med barn.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, folkens!

Vad är din favorit?

Tio mot en, du har gillat att utforska dessa AR-spel, eller hur? Vilken av dem har vunnit fler poäng från dig? Låt oss veta ditt val i kommentarerna.

Du kanske vill utforska:

  • Bästa rollspel för iPhone och iPad
  • Strategispel för iPhone och iPad
  • Bästa iPhone och iPad brädspel
  • Konstiga iPhone- och iPad-spel
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found