Blogg

iXCC Element II blixtkabel för iPhone och iPad

Trots att jag gillat att använda batterifodral och trådlösa laddare har Lightning-kabel alltid varit mitt favoritval. Oavsett om jag behöver ladda min iPhone snabbt och säkert eller synkronisera data, fungerar det med önskad effektivitet.

Det finns många Lightning-kablar på marknaden. Men då är inte alla pålitliga nog att låta dig ladda din iOS-enhet med den säkerhet som krävs. Enligt ett test av Apple-laddare på uppdrag av det brittiska konsumentskyddsorganet Chartered Trading Standards Institute, av de 400 laddare som köpts online, hade bara tre tillräcklig isolering för att skydda elektriska stötar i det mest grundläggande säkerhetstestet. Denna uppenbarelse visar bara varför det är absolut nödvändigt att vara extra försiktig innan du köper en laddare.

Möt iXCC Element II Lightning-kabel som har alla kvaliteter som behövs för att sätta igång din iOS-enhet säkert. Dessutom utmärker det sig att låta dig synkronisera data med den blixtrande hastigheten. Kabeln har flera andra viktiga funktioner som gör den till ett tillförlitligt val. Här är den praktiska recensionen!

Mycket effektiv

iXCC Element II Lightning-kabel är mycket effektiv. Förmågan att ladda din enhet med 2,4A-hastighet gör den i nivå med de bästa i branschen. En annan viktig aspekt av denna kabel är den robusta signalstyrkan som säkerställer att du kan synkronisera data med den snabba hastigheten.

Under hela testet stod iXCC-kabeln upp mot marknaden. Det tillät mig inte bara att sätta igång min enhet snabbt utan gjorde det också möjligt för mig att överföra data utan problem. Det som verkligen hjälper dess orsak är det auktoriserade Apple-chipet som gör det fullt kompatibelt.

Otroligt hållbar

Den enda kvaliteten som jag alltid ser till att checka in en blixtkabel är hållbarhet. Det finns inte så många kablar som kan överleva regelbundet slitage. Många kablar går ur koka när de möter det verkliga testet - som kommer med regelbunden användning.

Jag är verkligen imponerad av den totala uppbyggnaden av denna blixtkabel. Den har TPE-jacka som ger ett extra lager av skydd. Det finns också ett skyddsnät som förstärker dess styrka.

Den högkvalitativa ledningen är utrustad för att uthärda alla faror som kommer. Eftersom den är helt trasselfri kan den behålla sin toppfunktionalitet länge.

Säker laddning

Med MFi-certifiering har Lightning-kabeln utformats för att ge din enhet säkerhet när du laddar. Din iPhone förblir skyddad från kortslutning, över / låg spänning eller överström. Det kommer automatiskt att sluta ladda din enhet när den är fulladdad.

När det gäller att tillhandahålla den väsentliga skyddet kan du lita på att den här kabeln lever upp till dina förväntningar. Dessutom får du inte det slumpmässiga felmeddelandet att tillbehöret inte är kompatibelt för att ladda din enhet.

Den nödvändiga komforten

Med 6 fit-kabeln kan du ladda din enhet med den väsentliga komforten. Oavsett om du kopplar av i din säng, har en lugn tid på soffan eller arbetar på kontoret, blir den långa kabeln väldigt praktisk för att du ska kunna driva enheten med den nödvändiga sinnesfriden.

Många gånger vill jag bara inte att min enhet ska vara ensam för laddning. Den långa kabeln gör att jag kan använda min enhet bekvämt från säng eller soffa. Det är en av anledningarna till att jag håller en lång kabel.

Pris: $ 29,99 [$ 14,99 på Amazon medan vi skriver detta.]

Köp det från Amazon

Domen

Enkelt uttryckt är iXCC Element II Lightning-kabel en pålitlig satsning för dina iOS-enheter. Vare sig det är nödvändigt skydd mot kortslutning, toppladdningshastighet eller kvalitetsmaterial, står det beundransvärt högt på alla aspekter.

Med tanke på egenskaperna tycker jag att det är rimligt prissatt. Eftersom den finns i två förpackningar får du två ganska långvariga och pålitliga kablar till bara ett pris. (bästa blixtkablar för iPhone och iPad)

Vad tycker du om den här blixtkabeln? Dela dina åsikter i kommentarerna nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found