Blogg

Så här lägger du till 3D Touch-alternativ till Assistive Touch-knappen på iPhone 6s / 6s Plus

Assistant Touch-knapp på iPhone är ett helvete av ett användbart alternativ. Det låter dig utföra nästan alla operationer utan att använda den fysiska hemknappen. Det är också till stor hjälp om du har en trasig hemknapp. Nu om du har en iPhone 6s eller iPhone 6s Plus kan du också lägga till 3D Touch-åtgärder till Assistive Touch-knappen.

Detta är säkert till stor hjälp eftersom du har en mängd olika alternativ att tilldela som 3D Touch-gest för snabb navigering. Du kan till exempel ställa in App Switcher så att den anropar när knappen Assistive Touch trycks ned med kraft. Det är ganska enkelt att göra det; hänvisa helt enkelt till stegen vi har nämnt nedan så kommer du ha det bra.

Så här lägger du till 3D Touch-alternativ till AssistiveTouch-knappen på iPhone 6s / 6s Plus

Steg 1. Aktivera först AssistiveTouch-knappen om du inte redan har gjort det. Gå till InställningarTillgänglighet .

Steg 2.  Tryck på AssistiveTouch .

Steg 3. Växla nu AssistiveTouch ON.

Steg 4. Nu precis under vippomkopplaren trycker du på “Anpassa toppnivåmenyn ...”

Steg 5. På nästa skärm trycker du på “3D Touch Action”.

Steg 6. Nu har du en lista över tillgängliga funktioner som du kan tilldela till AssistiveTouch-knappen. Välj någon av dem från listan som du vill tilldela som 3D Touch till AssistiveTouch-knappen.

Voila! Alternativet har tilldelats, kolla bara genom att trycka på knappen AssistiveTouch för att se om sakerna fungerar enligt planen.

Gillade det? Dela det!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found