Blogg

Bästa iPhone SE billaddare [2021 Edition]

Vägresor med vänner och familj är säkert fantastiska, men i bråttom glömmer vi ofta att ladda vår iPhone SE och sedan ångra det under hela resan. Det enklaste sättet är att få en av de bästa billaddarna till din iPhone SE. Apples iPhone SE har fått några drastiska batteriförbättringar. Även då kommer det så småningom att ta slut på juice när som helst. Så låt oss nu slösa bort den minnesvärda resan, kolla in listan.

1. LOOGGO

LOOGGOs billaddare levereras med två USB-portar för att ladda två enheter samtidigt. Med en maximal effekt på 2,4amp levererar denna produkt 95% effektomvandling och laddar dina iPhones 45% snabbare än andra standardladdare som finns tillgängliga på marknaden idag.

Varumärket har kontinuerligt uppgraderat sina produkter, och den här billaddaren är en av dem. Kontrollera dess IC-intelligenta chip, som automatiskt identifierar din enhet och ger optimal strömutgång. Denna robust byggda billaddare är tillverkad av högkvalitativt metallskal av aluminiumlegering.

USP: 95% effektomvandling

Kolla in på Amazon

2. Aukey

Aukey är en av de minsta billaddare som finns tillgängliga för iPhone SE. Missa inte att det är mindre effektivt på grund av dess storlek; det är ganska kraftfullt. Billaddaren är Apple MFI-certifierad, vilket räcker för att du ska vinna ditt förtroende. Den har en dedikerad blixtkabel för Apple-enheter och en extra USB-port för att ladda någon annan enhet. Det laddar snabbt din iPhone SE med en uteffekt på 4,8 A.

USP: Ultraliten design

Kolla in på Amazon

LÄS OCH: Bästa iPhone SE 2020-billaddare

3. AILUN

Om du gillar turboladdning kommer du att uppskatta AILUN. Tack vare Qualcomm Quick Charge 3.0-teknik kan denna laddare ladda kompatibla enheter upp till fyra gånger snabbare.

En annan anmärkningsvärd funktion är de flera inbyggda spänningsregulatorerna, som skyddar din enhet från hot som överström. Spole av hög kvalitet håller temperaturen i kontroll för ytterligare säkerhet. Den lilla formfaktorn gör AILUN ultraportabel och en idealisk folie för din problemfria restid!

USP: Flera inbyggda spänningsregulatorer

Kolla in på Amazon

4. JOOMFEEN

Denna snabba billaddare passar alla 12V eller 24V fordon. Den har förstärkt halkskydd på båda sidor så att den inte lossnar även efter branta sluttningar. Den har genomgått ett livstest på 8000+ böj för överlägsen hållbarhet. ime,

Den har en maximal laddningshastighet på upp till 2,4 A. Samtidigt har den inbyggda säkerhetsfunktioner mot överhettning och överladdning. Det stör inte radio-, Bluetooth- eller Wi-Fi-signaler och stänger automatiskt av laddningen när enheten är full.

USP: Stark byggkvalitet

Kolla in på Amazon

5. FIMARR

Upplev snabbare och bättre batteriladdning av din iPhone SE. FIMARR erbjuder en billaddare i kompakt design. Denna lätta bärbara lätta miniladdare är perfekt kompatibel med din enhet. Den har en mjuk LED som hjälper dig att hitta portar i mörkret så att du inte behöver distrahera när du kör din bil.

FIMARR har använt högkvalitativ 22AWG kopparkärnkabel som ger 15% snabbare laddning än andra vanliga kablar. För din enhets säkerhet har FIMARR byggt en intelligent krets som skyddar kortslutning, överhettning, överström och överladdning. Denna billaddare slutar automatiskt ladda din enhet när den är full.

USP: 15% snabbare laddningshastighet

Kolla in på Amazon

6. Gembonics

Vad som står Gembonics bra är möjligheten att erbjuda snabb laddning med fullständig säkerhet. En annan anmärkningsvärd egenskap hos denna laddare är den snygga ultralilla designen. Det betyder att du kommer att kunna bära den även i en liten ficka.

Apple MFi-certifiering gör det till en mycket pålitlig laddare. Den ena uppenbara fördelen med certifieringen är att du inte får ett ”Tillbehör ej certifierat fel” när du laddar din iPhone. Tillgången på extra port gör att du kan slå på flera enheter åt gången.

USP: Apple MFi-certifiering

Kolla in på Amazon

7. RAVPower

Utmärkt kombination av hög effektivitet och maximal laddningshastighet, RAVPower kan leva upp till dina krav på alla aspekter. Packad med iSmart-teknik anpassar laddaren snabbt lämplig ingångsström för att ge snabb laddning. Den justerar automatiskt spänningen som är idealisk för din enhet så att din enhet laddas med nödvändig säkerhet.

Avancerad kretsdesign bekämpar utmaningen med kortslutning. Du har tre färger att välja mellan: svart, rött och guld. Dessutom har RAVPower en solid livstidsgaranti.

USP: Avancerad kretsdesign

Kolla in på Amazon

8. HUNDA

HUNDAs billaddare levereras med en flexibel kabel. Denna lindade kabel håller din bil organiserad och låter dig flytta din iPhone SE fritt i din bil. USB-porten på denna laddare låter dig ansluta en längre USB-kabel för att ladda din iPhone SE.

Högeffektsförsörjningen ger snabbast möjliga laddning upp till 4,8 ampere eller 2,4 ampere per port. Du kan ladda två kompatibla enheter samtidigt under din resa.

USP: Flexibel kabel

Kolla in på Amazon

9. Safewire

Safewire presenterar en extremt tålig billaddare för dina långa resor i bilen. Denna fyrfotade lindade blixtkabel är tillräckligt stark för att ladda dina enheter hundratals gånger. Eftersom laddaren är kompatibel med flera operativsystem är det liten risk för operativsystemfel. Således får du oavbruten laddning av dina iPhones.

När den inte sträcks vilar kabeln ungefär 2,5 fot; om du sträcker den kan den dras upp till fem meter. Det betyder att du kan använda den här kabeln även om du sitter i bilens baksäte.

USP: Stark blixtkontakt

Kolla in på Amazon

10. Blixtsnabb

Denna praktiska billaddare erbjuder en 3,1 amp total snabb laddning från separata 2.1a- och 1a-portar utan risk för kortslutning. Det är MFI-certifierat, vilket ger ett extra lager av pålitlighet.

Dessutom är den tunna Lightning-kontaktänden och den robusta kabeln tillräckligt hållbara för att hålla dig länge. Dessutom laddar USB-uttaget en andra enhet. Spara tid genom att ladda din smartphone samtidigt.

USP: MFi-certifierad

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Ditt val?

Om du antar att du har hittat dessa billaddare enligt dina förväntningar. Vilken av dessa laddare har tur för din iPhone? Det skulle vara trevligt att veta namnet och de funktioner du gillade.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

  • Bästa kraftbanker för iPhone SE
  • Plånboksfodral för iPhone SE
  • Bästa iPhone SE hörlurar
  • Bästa iPhone SE-dockningsstationer
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found