Blogg

Hur man använder offline-läge i Shazam på iPhone och iPad

Shazam har alltid varit en publikupptäckningsapp för musik. Hittills har appen endast tillåtit dig att identifiera musik när din enhet var ansluten till Internet. Men så är det inte längre i dag! Du kan nu upptäcka musik även offline i Shazam på din iPhone.

Så, hur fungerar det nya offline-läget i Shazam på iOS-enheterna? Tja, med appen kan du spara sångutdrag när din iPhone är offline. Och när din enhet ansluter till Internet igen identifierar den dem automatiskt. Därför kan du spara dina favoritlåtar när som helst och var som helst!

Hur man använder offline-läge i Shazam på iPhone och iPad

Processen är densamma för både online- och offline-läge. Därför behöver du inte ta ytterligare steg.

Se till att du har den senaste versionen av Shazam installerad på din iPhone. Om du inte har uppdaterat det, gå till App Store → Uppdateringar och uppdatera det.

Steg 1. Starta Shazam- appen på din iOS-enhet.

Steg 2. Nu måste du trycka på Shazam-knappen.

Steg 3. Därefter måste du vänta på att appen identifierar låten.

Det är allt!

Appen meddelar dig med ett meddelande som säger att Shazam har sparats.

Nästa gång, när din enhet ansluter till internet igen, öppnar du Shazam igen. Appen kommer automatiskt att namnge låten och lägga till den i avsnittet "My Shazam" i appen.

Det kommer också att skicka ett meddelande till dig om att Shazam är redo när du är online igen.

Sammanfatta:

Apple har enligt uppgift förvärvat Shazam, som anses vara en av de mest musikupptäckta apparna. Teknikjätten bekräftade det förra veckan men avslöjade inte ekonomiska villkor för förvärvet.

Enligt TechCrunch kan affären vara värt cirka 400 miljoner dollar. Appen är redan integrerad med Apple Music och Siri. Nu förväntar vi oss att det Cupertino-baserade företaget tar full nytta av det för att ytterligare stärka sin musikströmningstjänst.

Ta en titt på dessa inlägg också:

  • Hur man skapar Apple Music-profil på iPhone och iPad
  • Bästa Apple Music Alternativ
  • Hur man använder Shazam med Apple Music & Snapchat
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found