Blogg

Bästa iPhone SE vattentäta fodral 2021

Vattentäta iPhone SE-fodral är väsentliga, särskilt i ett land som USA, där klimatförändringar inträffar när som helst. Nu torrt, nu grumligt, är det fortfarande ett konstant hot för människor att gå ut med paraplyer och regnkläder. Medan du bryr dig mycket om dig själv bör du vara lika orolig för din iPhone SE: s hälsa. En bit elektronisk underverk, iPhone SE, behöver skydd mot svett och vatten. Den här listan över de bästa vattentäta fodral till iPhone SE är för dig; Varje fodral består av material av högsta kvalitet för att förhindra att vatten eller svett skadar din iPhone.

1. iThrough

Mycket få tillbehörstillverkare ber dig testa deras produkter innan du faktiskt installerar dem på dina kära iPhones. iThrough gör det utan ansträngning eftersom varumärket är övertygat om sitt vattentäta fodral av hög kvalitet för iPhone SE. iThrough använder förstklassig TPU som material, vilket gör hela skillnaden eftersom din telefon förblir skyddad mot repor.

Även om det är ett vattentätt fodral är det ultratunnt och lätt. Den väger bara 42 g, och ändå är det en av de tunnaste och mest robusta fodral som finns på marknaden.

USP: Ultratunn design

Kolla in på Amazon

2. Spidercase

Kan du förvänta dig att ett vattentätt fodral är kompatibelt med iPhone touch ID biometrisk skanner? Spidercase har gjort detta effektivt i sitt skyddshölje för hela kroppen för iPhone SE. Det vattentäta fodralet från Spidercase är fullt kompatibelt med din iPhones Touch ID-sensor.

Du kan sänka din iPhone SE sexton fot under vattnet tack vare Spidercases testade IP68-certifierade vattentäta fodral, som också kan uthärda oavsiktliga droppar från höjden av två meter. Normalt förväntas vattentäta fodral inte vara vackra, men Spidercase har krossat denna myt och skapat ett smalt och snyggt fodral.

USP: 100% kompatibel med Touch ID

Kolla in på Amazon

3. AceTeah

Håll din iPhone SE lika torr som ett ben med AceTeah vattentätt skal, som har ett dubbelt vridbart lås och tätbar förslutningsklippdesign. Om du ofta deltar i utomhusaktiviteter är det här fallet ett måste för dig eftersom det skyddar din iPhone SE tillsammans med ditt ID, kreditkort, kontanter etc.

Väskan är gjord av miljöfarlig, icke-toxisk polyvinylklorid i livsmedelskvalitet och robust ABS-material. AceTeah har IPX8-certifiering; det kan lätt motstå värme, kyla och tryck. Det kan skydda din iPhone SE 15 meter under vattnet.

USP: Vattentät 100 fot under vattnet

Kolla in på Amazon

4. Effun

Om du älskar äventyr och vill utforska nya terräng i världen kan du lita på Effuns vattentäta fodral för att skydda din iPhone SE. Medan du är redo att ta ett dopp i varma källor bör du inte vara orolig för stänk som kan skada din enhet.

Effun har skapat detta fodral med den exakta utskärningen så att du kan använda alla knappar och kontroller som Touch ID, kameror, högtalare, strömbrytare, avstängningsknapp, laddningsportar och volymknappar på din SE.

USP: Exakta utskärningar

Kolla in på Amazon

5. LifeProof

LifeProof är ett av premiummärkena som tillverkar avancerade tillbehör till din dyrbara iPhone SE. En av de viktigaste funktionerna i detta fall är ett inbyggt skärmskydd som är nästan osynligt för dina ögon och beröringar.

Detta fodral är inte bara vattentätt utan också snötätt och stötsäkert. Du kan dyka i vattnet och spela vattenspel i en timme; Du kan dock inte gå under två meter under vattnet.

USP: Osynligt skärmskydd

Kolla in på Amazon

6. OtterBox

När det gäller styrka och säkerhet litar alla på OtterBox - ett varumärke som tillverkar exceptionellt robusta fodral för smartphones. Detta fall är hämtat från OtterBox populära Armor-serie. Skalet är så starkt att din telefon är säker även om den tappas från en höjd av 10 fot.

För att låta dig leva ett extremt liv är detta skärmskydd gjort krossskyddat upp till två ton. Det dammsäkra fodralet tillåter inte att någon dammpartikel kommer in i din telefon.

USP: Absolut skydd under extrema förhållanden

Kolla in på Amazon

7. CarterLily

CarterLily iPhone SE vattentätt skal är robust byggt med en aluminiumram i metall som skyddar din telefon mot skador och skador. Kolla in gummiknappen som spelar en dubbel roll för att skydda din telefon och stödja fingeravtrycksfunktionen.

Du kan avslöja gummiknappen när du måste använda fingeravtrycksläsaren. Skärmskyddet för gorillaglas skyddar telefonens pekskärm från höga stötar och stötar. Det vattentäta fodralet skyddar din telefon från regnvatten och vatten i vardagen.

USP: Aluminiummetallram

Kolla in på Amazon

8. HESGI

HESGI har bra skydd och vattentät effekt. Skärmskyddsfilmen är tillverkad av PET-material som tål vatten och snö eller andra liknande miljöer.

Det vattentäta fodralet har IP68-standarden, vilket gör att du kan sänka din iPhone SE 6,6 fot under vattnet. Njut av fullständig åtkomst till alla nyckelfunktioner som volym, laddning, hörlursuttag, hemknapp, ljudavstängning, ström etc. Ta högkvalitativa foton och videor med dess främre och bakre linser.

USP: PET skärmskydd

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Loggar ut

Vattentäta fodral är timens behov, särskilt när du bor i ett land med ett oförutsägbart klimat. För ett omfattande skydd kan du bara lita på vattentäta fodral för din iPhone SE.

Du kanske vill läsa:

  • Bästa iPhone SE plånboksfodral
  • Bästa iPhone SE bumperfodral
  • Skärmskydd för iPhone SE-glas
  • Bästa iPhone 12 Pro Max vattentäta fodral

Så vilket fall har du valt att skydda din iPhone SE mot vattenskador? Dela ditt val med oss ​​i en kommentar.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found