Blogg

Foxit Mobile PDF: Gratis PDF Editor-app för iPhone och iPad

Bokläsning på iPad ökar. Även om det fortfarande är långt ifrån de siffror som tryckta böcker publicerar, är den observerade trenden mycket positiv att e-bokläsning kommer att öka snabbt de närmaste månaderna.

Med appar som är utformade för att underlätta problemfri och distraktionsfri läsning (i kombination med ögonvänliga gränssnitt) går vi verkligen in i e-böckernas tid på iPad. Med en sådan förmåga kommer fler behov. Till exempel behovet av att kommentera, markera eller skapa anteckningar i ett dokument.

Foxit Mobile PDF App Review: Gratis PDF Editor-app för iPhone och iPad

Med appar som iWork och CloudOn kan du redigera och skapa orddokument, kalkylark och till och med presentationer, men när det gäller PDF-redigering är dina alternativ begränsade.

Vi står inför två problem just nu när vi bestämde oss för att leta efter lämpliga, effektiva och bra PDF-redigerare för iPad. Det första är att vi inte har många funktioner i PDF-redigerarna och det andra är att var och en av dem kostar pengar.

Intressant nog, en app gick gratis förra månaden, och den fortsätter att vara gratis så här är en chans att ta en ganska bra PDF-redigerare för iPad och iPhone gratis.

Foxit Mobile PDF är en känd app byggd för olika plattformar inklusive Android och iOS. Det finns två versioner av appen för iOS - Lite och Pro - och endast under en begränsad tid verkar Pro-versionen ha gått gratis.

Funktioner:

  • Kommentera dokument med olika former som linje, pil, cirkel, etc.
  • Markera text, understryk, anteckning
  • Lägg enkelt till signaturer i dokument
  • Öppna pdf-filer från olika källor
  • markera och kopiera text till urklipp

Foxit Mobile PDF ger enkla delningsalternativ, så alla redigeringar du gör bevaras medan du delar PDF via Wifi, iTunes eller e-post.

Appen är inte mycket lätt, men den fungerar smidigt. Läsning och redigering utförs i en sömlös, distraktionsfri miljö.

Appen fungerar med iOS 8.0 eller senare och är kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch.

Ladda ner

Gillade du den här recensionen? Är appen upp till märket? Dela din feedback med oss ​​i kommentaren nedan. Vill du komma ikapp med fler recensioner?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found