Blogg

//www.igeeksblog.com/cheap-iphone-7-plus-cases/

Under åren har jag lärt mig en sak efter att ha använt många fall från en mängd olika kategorier: inte allt som glitter är guld och inte allt som är lätt tillgängligt är dåligt. Vid flera tillfällen misslyckades även de dyraste målen. Och i många fall såg även de billigaste omslagen inte bara riktigt cool ut på min iPhone utan erbjöd också det väsentliga försvaret från droppar. Det är därför jag inte längre viker bort från att ge en seriös titt på även de fall som är mycket billiga. Efter att ha utforskat massor av alternativ har jag gjort en omfattande lista över några av de billiga iPhone 7 Plus-fodralen.

 1. ULAK Knox Armor
 2. Caudabe slöja
 3. Lontect
 4. iXCC
 5. WenBelle Blazers-serien
 6. Abacus24-7
 7. LUOLNH
 8. TORRAS
 9. WizGear
 10. JETech

# 1. ULAK Knox Armor

ULAK Knox Armor är utformad för att ge dina pengar en lång sikt. Den har dubbla lager av konstruktion som förstärker dess styrka. Den hårda datorns exteriör kan skydda din smartphone från droppar.

TPU-interiör hjälper väskan att absorbera stötar. Den har upphöjd ram som förhindrar att repan skadar pekskärmen på din enhet. Apples logotyputskärning på baksidan förstärker dess design. Slutligen finns det här snygga fodralet i nio färgalternativ.

USP: Dual-Layered Structure

Kolla in på Amazon

# 2. Caudabe slöja

Den största höjdpunkten i Caudabe Veil är den ultratunna designen. Den är gjord av mycket flexibelt polypropen och hårt plastmaterial. Eftersom alla har en så tunn profil kan fodralet avvärja effekterna av mindre droppar.

Den matta strukturerade ytan ger bättre grepp, så att du kan hålla din enhet bekvämt i handen. Smidiga knappar är lätta att trycka på. Detta snygga fodral finns i tre färgalternativ som blå, frost och smyg svart.

USP: tunnaste fall

Kolla in på Amazon

# 3. Lontect

Med den stötsäkra designen ger Lontect skydd för din iPhone. Blingstrass med diamanter och förstärkt profil. Plastskyddet är tillräckligt starkt för att motstå stötar.

Solid stötfångare förstärker dess konstruktion ytterligare. Den mjuka TPU-interiören säkerställer att din iPhone har nödvändig vård och förblir skyddad från början. Dessutom finns det sju underbara färgalternativ att välja mellan.

USP: Bling Rhinestone

Kolla in på Amazon

# 4. iXCC

IXCC-fodralet har kristallklar design och gör att din smartphone kan väva magi utan problem. Den har en hård bakpanel som skyddar mot droppar. TPU-stötdämparen ökar dess konstruktion ytterligare.

Tvådelad design förstärker dess livslängd. De upphöjda kanterna låter inte skärmen och kameran röra vid ytan. Dessutom gör du fyra färgalternativ så att du kan välja lämpligt genomskinligt fodral för din phablet.

USP: TPU stötfångarkudde

Kolla in på Amazon

# 5. WenBelle Blazers-serien

Det finns fall som kanske inte ser bländande ut för ögonen, men de har kvaliteten att vara en bedårande kostym. WenBelle Blazers Series plånboksfodral är ett sådant exempel. Det är särskilt klart för de människor som föredrar lågprofil design och vill att deras iPhone ska se professionell ut.

Skalet är tillverkat med konstläder och är ganska smidigt. Den har tre kortplatser och ett stort fack där du kan lagra lite pengar. Magnetförslutning gör att du enkelt kan fästa och öppna fodralet. Stativfunktionen ger bättre betraktningsvinkel. Blå, grå och brun är de tre färgalternativen att välja mellan.

USP: Konstläder

Kolla in på Amazon

# 6. Abacus24-7

Abacus24-7 plånboksfodral levereras med RFID-blockeringsfunktion (radiofrekvensidentifiering) som skyddar informationen på dina kort. Snidad med syntetiskt läder, den är extremt slät. Det finns ett par kortplatser.

Du kan också stoppa en dollarsedel inuti pengarna. Magnetlås låser dig säkert på fodralet. Med stativfunktionen ger den liv åt din filmtid. Detta tunna plånboksfodral finns i fyra färger som rött, svart, lila och rosaguld.

USP: RFID-blockering

Kolla in på Amazon

# 7. LUOLNH

Plocka upp det här eleganta fodralet för att få din iPhone att prata med en extremt elegant design. Skalet är tillverkat av högkvalitativt TPU-material och är väldigt flexibel och smidig. Du kan lita på att den ska slåss mot repor. Det klara fodralet har två giraffer på baksidan som pryder utseendet. Mjuk texturerad yta känns ganska varm vid beröring och erbjuder den komfort som krävs för att hålla din enhet.

USP: Elegant design

Kolla in på Amazon

# 8. TORRAS

Om du vill presentera din phablet ett snyggt omslag kan det här erbjudandet från TORRAS vara ett av de bättre alternativen. Den hårda datorstrukturen kan tyckas vara ganska tunn, men den kan motstå mindre fall. Och med den matta ytan kan locket också hålla bort fingeravtryck och smuts.

Den stora skärmen har extra skydd i form av den upphöjda läppen. Den har också en kamerabump för att förhindra att skytten repas.

Bortsett från det väsentliga försvaret finns TORRAS smala omslag i flera attraktiva nyanser inklusive den underbara röda, ständigt märkbara blå och mer.

USP: Smal design

Kolla in på Amazon

# 9. WizGear

Den enda anledningen till att jag har valt WizGear är att den är perfekt för resenärer. Den har ett skalhölster på baksidan, vilket gör att du enkelt kan bära din smartphone. Bältesklämman är helt justerbar; vilket gör det mycket lättare att fästa din enhet säkert i en väska.

Holster fungerar också som en pålitlig kickstand för att liva upp videotiden. När det gäller skyddet är det tillräckligt starkt för att motverka påverkan av droppar.

USP: Handy Shell Holster

Kolla in på Amazon

# 10. JETech

JETech clear är särskilt redo för folk som älskar att visa upp sin enhet och inte gillar att sätta på ett fodral. Den tydliga designen ger din iPhone licens att fortsätta att stoppa ögonen. Vad som står bra är den lysande fusionen av PC och TPU-material som gör konstruktionen mycket hållbar.

Den har en ringhållare som ger en fantastisk medieupplevelse. Slutligen är svart och HD klart de enda två färgalternativen.

USP: Ringhållare Kickstand

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vilken har du valt för din phablet?

Trots att de är jämförelsevis billiga har dessa fodral fått kvaliteten att se snygg ut på din iPhone 7 Plus. Med den snygga designen och den starka uppbyggnaden kan skyddet ge det nödvändiga skyddet mot droppar.

Vilket av dessa fall har du valt för din iPhone? Är det den med den snygga och mjuka strukturen eller den som har en slitstark struktur och ger kompromisslöst försvar mot oavsiktliga fall? Det skulle vara riktigt trevligt att känna till ditt val.

Du kanske vill titta på:

 • Bästa iPhone 7 Plus Folio-fodral
 • Plånboksfodral för iPhone 7 Plus
 • Bästa iPhone 7 Plus Kickstand Fodral
 • Bästa smala fodral till iPhone 7 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found