Blogg

Bästa iPhone- och iPad-appar som varje kvinna måste använda 2021

Medan de flesta tekniker är för alla oavsett kön, finns det några specifika appar för kvinnor som tillgodoser våra unika behov och löser nischproblem. Från periodspårning och preventivmedelspåminnelser till ekonomisk förvaltning, garderobsorganisation och mer har jag hittat flera verktyg för att förbättra olika aspekter av mitt liv. Här är min sammanfattning av de bästa iPhone- och iPad-apparna för kvinnor 2021.

 1. Nike träningsklubb
 2. MyFitnessPal
 3. Ledtrådsperiod & cykeltracker
 4. myPill-påminnelse
 5. Noonlight
 6. Mynta
 7. IFTTT
 8. Shopsavvy
 9. Cozi Family Arrangör
 10. Instacart
 11. Pinterest
 12. Stylebook
 13. Flush - Toalettfinder och karta

1. Nike Training Club - Bästa träningsapp för kvinnor

Kvinnor i alla åldrar bör prioritera sin kondition, och den här träningsappen är ett viktigt verktyg som hjälper dig att göra just det. Det erbjuder mer än 185 gratis träningspass av olika slag, från yoga till konditionsträning till styrketräning, minimal utrustningsträning och mer. Oavsett om du är en nybörjare eller en fitnessfreak har den här appen allt du behöver för att uppnå dina mål och hålla dig aktiv.

Jag älskade särskilt de tränarledda programmen som hjälper dig att bygga hälsosamma vanor och få de resultat du vill ha. Det bästa är att du kan följa programmen hemma och ändå få professionell träningsvägledning. Oavsett din kroppstyp förtjänar den här appen att inkluderas i din veckovisa rutin för en starkare, finare du.

Pris : Gratis

Ladda ner

2. MyFitnessPal - Bästa fitnessapp för kvinnor

En bra diet går hand i hand med kondition för en övergripande bättre livsstil. MyFitnessPal är en ledande hälsoapp som låter dig räkna kalorier, spåra näringsämnen, logga ditt matintag och träna, planera måltider och mer.

Det har hjälpt mig att lära mig mer om maten jag konsumerar för att göra bättre informerade måltidsval hela dagen. Den har en databas med 6+ miljoner livsmedel från hela världen, och du kan skanna streckkoder eller ladda upp matbilder för att hitta deras näringsfördelning. Det är ganska snyggt och precis som att ha en fitnessvän med dig hela tiden.

Pris : Gratis ($ 9,99 för månadspremie)

Ladda ner

3. Ledtrådsperiod & cykeltracker - Bästa periodspårningsapp

Din menstruationscykel kan ge inblick i olika aspekter av din hälsa. Denna periodapp är ett måste för att spåra din period och få inblick i hur det påverkar din kropp och själ. Jag gillar att ta en minut varje dag för att checka in med min kropp och logga in hur jag mår med den här appen. Det har hjälpt mig att veta när jag kan förvänta mig den fruktade PMS och prep för min nästa period så att det inte blir några obehagliga överraskningar.

Den har ett rent och intuitivt gränssnitt som snabbt kan hitta dig. Jag uppskattar hur det går utöver bara menstruationsspårning. Du kan använda den för att bättre förstå din fertilitet och planera graviditet. Det är ett vetenskapligt sätt att lära känna din kropp och dess unika mönster. Det erbjuder också gott om anpassning när du väljer en premiumprenumeration.

Pris : Gratis ($ 0,99 för månadsabonnemang)

Ladda ner

4. påminnelse om myPill-preventivmedel - Bästa reproduktiva hälso-appen

Vi lever alla livliga liv, men det enda du kan ta inga chanser med är din reproduktiva hälsa. Om du är på p-piller kan det orsaka kaos på ditt system om du hoppar över det. Undvik kaos genom att hämta den här appen. Det kommer att påminna dig om att ta ditt piller varje dag, köpa nya förpackningar, ringa läkare, schemalägga kontroller och mer.

Dessutom stöder den alla kända preventivmedel och låter dig ta ytterligare anteckningar som kan komma till nytta på läkarmottagningen. Du kan stänga av påminnelserna när du är paus från ditt piller men fortsätt använda det för andra praktiska funktioner som den dagliga vattenintagsspåraren. Sammantaget är det en snygg liten iOS-app för varje modern kvinna.

Pris : Gratis (medlemskap börjar på $ 1,99)

Ladda ner

5. Noonlight - Bästa appen för kvinnors säkerhet

Vi har alla varit i situationer där vi känner oss osäkra. Och den här appen ger ett innovativt sätt att få hjälp i rätt tid när du behöver det. Den kan användas där du känner dig osäker och när du behöver omedelbar nödhjälp. För att använda den, tryck och håll ned skärmknappen. Släpp när du är säker och ange din nål. För att få hjälp, släpp knappen och ange inte nålen.

Appen kommer att meddela polisen i ditt område om din plats. Dessutom har appen samarbetat med Tinder för att säkerställa att du har säkrare datum. Du kan dela information om vem du träffar så att Noonlight har ryggen om saker går fel. Den är fylld med många andra användbara funktioner, som att automatiskt uppdatera din plats även när du är på resande fot.

Pris : Gratis ($ 4,99 för Premium)

Ladda ner

6. Mint - Bästa app för personlig ekonomi

Ekonomisk förvaltning är nyckeln till att leva ett bemyndigat liv. Appen Mint personal finance gör det enkelt att budgetera och hålla koll på dina pengafrågor på ett ställe. Använd den för att nå dina besparingsmål med personlig insikt, anpassade budgetar, spårning av utgifter och prenumerationsövervakning. Det bästa är att allt detta är möjligt gratis.

Dessutom låter Mintsights-funktionen dig ta ett djupdyk i dina konton och avslöja nya sätt att få varje dollar att räkna. Du får också varningar i rätt tid som hjälper dig att hålla koll på din budget, utgifter, kontosaldon, kreditpoäng och mer. Jag älskar hur det är en enda ekonomisk lösning som är lätt att använda oavsett din livsstil.

Pris : Gratis

Ladda ner

7. IFTTT - Bästa organisationsapp

Ta kontroll över ditt liv med den här super användbara appen som samlar dina favorittjänster för att skapa nya upplevelser. Det har otaliga användningsfall, från att skriva dig själv om väderprognoser till att hålla koll på nyheterna, få hemvarningssäkerhet, shoppingpåminnelser etc.

Jag älskar att använda den för att dela mina Instagram-inlägg på andra plattformar som Twitter, som jag ofta glömmer. Några av de tjänster det är kompatibla med inkluderar Spotify, YouTube, Medium, Telegram, Skype, Evernote, Fitbit, Google WiFi, eBay och hundratals fler. Nivån på anpassning som den erbjuder gör den här appen till ett värdigt val för alla upptagna människor där ute.

Pris : Gratis ($ 4,99 för Pro)

Ladda ner

8. Shopsavvy - app för bästa erbjudanden

Älskar du att shoppa? Jag också! Men det jag älskar ännu mer är den här appen som gör det enkelt att kontrollera priserna på över 60 000 återförsäljare direkt så att du kan få de bästa erbjudandena. Du kan skanna en streckkod eller besöka någon större återförsäljares produktsidor så att ShopSavvy hittar det bästa priset för dig.

Du får också viktiga detaljer som ankomstdatum och beräknade fraktkostnader. Utnyttja dessutom kupongkoder och erbjudanden för att få varje dollar att gå längre! Om du föredrar traditionell shopping kan du ange ett postnummer för att se priser i närliggande ”brick and mortar” butiker och veta om produkten finns i lager eller inte.

Pris : Gratis ($ 1,99 för Pro)

Ladda ner

9. Cozi Family Organizer - Bästa appen för mammor

Att hantera en familj är inte lätt, men den här appen kan hjälpa mycket! Det erbjuder ett överraskande enkelt sätt att hantera ditt hem med en samverkande kalender, påminnelser, livsmedelslistor och mer. Det är inte förvånande då att det har varit en tre gånger vinnare av Mom's Choice Award och förtjänat äran att vara The TODAY Show "måste-ha-app" för ett bättre liv.

Jag älskar hur det gör det enkelt att hålla koll på allas scheman på ett ställe med en färgkodad kalender och delad uppgift. Vidare kan du alltid veta vad som måste köpas från livsmedelsbutiken och spara dina favoritrecept för att alltid ha måltidsidéer. Appen håller dina familjemedlemmar på en sida och gör ditt livliga mamma-liv lite enklare!

Pris : Gratis ($ 29,99 för en årlig prenumeration)

Ladda ner

10. Instacart - Bästa livsmedelsleveransapp

Livsmedelsbutik kan vara ont. Jag fruktar att gå till trånga butiker och spendera timmar på att få allt jag behöver. Lyckligtvis gör Instacart livet enklare genom att hjälpa dig att få färsk mat, drycker och andra hushållsartiklar levererade till din tröskel över hela USA.

Det tilldelar dig en shoppare för att få dina livsmedel åt dig. Du kan även chatta med din kund i realtid om det finns några ändringar i din beställning i sista minuten. Dessutom ger den dig flexibiliteten att hämta din beställning personligen om det är bekvämare. Det ger definitivt lite bekvämlighet till ditt livliga liv.

Pris : Gratis

Ladda ner

11. Pinterest - Bästa livsstilsapp

Oavsett om det är mode, mat, heminredning, resor, teknik, utbildning eller nästan vad som helst annat, är Pinterest min främsta destination för idéer och inspiration. Du kan enkelt söka efter och spara idéer för att hjälpa dig i alla aspekter av livet.

Oavsett om du planerar en resa, ett bröllop, en hemrenovering eller dina ambitioner, skapa Pinterest-brädor och börja spara och dela inspiration. En av de mest användbara funktionerna är Pinterest-objektivet som låter dig ta en bild av något du ser i verkliga livet för att hitta idéer om hur du köper, gör eller gör det. Det är en måste-ha-app för alla kvinnor som vill leva sina bästa liv.

Pris : Gratis

Ladda ner

12. Stylebook - Bästa app för garderober

Ta reda på din garderob med den här smarta appen för garderober. Det låter dig lägga till bilder på kläderna du äger, skapa kläder i tidskriftsstil, planera vad du ska ha på dig, skapa packningslistor och mer. Kämpa aldrig med dilemmaet "Jag har inget att bära" igen!

Det gör det enkelt att bläddra i din garderob var som helst och skapa nya utseende på ett ögonblick. Vidare får du också inblick i hur du bär dina kläder och kläder, som vad du bär mest, vad du knappast bär och vilka föremål som är mest mångsidiga. Om du ser snygg ut är din prioritet, är den här appen värt det lilla pris det kommer till.

Pris : $ 3,99

Ladda ner

13. Flush - Toalettfinder & karta - enklaste sättet att hitta ett badrum i närheten

En av de mest utmanande aspekterna av att vara kvinna är att hitta ett toalett när man är ute och reser. Tack och lov finns det också en app för att lösa detta problem. Kolla in Flush Toilet Finder - det snabbaste och enklaste sättet att hitta ett badrum nära dig. Vart du än är, öppna bara appen så visas närmaste toaletter till dig tillsammans med anvisningar om hur du kommer dit.

Dessutom är det gratis och har över 200 000 badrum i sin databas. Du kan till och med hitta toaletter med funktionshinder. Det fungerar också utan internetuppkoppling, vilket gör det bekvämt för vägresor. Du kan också lägga till toaletter och ge betyg till de tvättrum du använder.

Pris : Gratis

Ladda ner

Topp 13 iPhone- och iPad-appar som varje kvinna borde ha

Det är fantastiskt hur appar kan förändra våra liv och göra saker så mycket enklare. Känner du till några andra kvinnocentrerade appar som jag har missat? Dela dem med mig i kommentarerna nedan. Jag kommer att se till att lägga till dem i listan.

Du vill också läsa dessa inlägg:

 • Frisyrappar för iPhone och iPad
 • Bästa feministiska filmer och program på Netflix och Amazon Prime
 • iOS-appar för att organisera din garderob
 • Bästa vinappar för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found