Blogg

Readdle iOS-appar - tar affärer till nya höjder

Från fyra vänner, som arbetar i en hyrd lägenhet till ett team med 150 passionerade proffs, har Readdle vuxit till ett rikt företag som bygger kickass-appar för Apple-produkter. Om någon apputvecklare är orolig för hur han / hon kan lyckas tjäna pengar på en app är Readdle det bästa exemplet att följa. Med sin imponerande uppsättning appar har detta programvaruföretag skalat nya höjder under sin resa på nästan ett decennium.

Som nämnts i titeln står Readdle för att designa och utveckla appar som är produktiva, löser problem och ändrar vad som är möjligt. PDF Expert, Spark, Scanner Pro, Calendars 5, Printer Pro, Documents, PDF Converter och Fluix är appar som har gått längre än att ladda ner. Företaget är här för att få en verklig inverkan på vårt liv; målet är inte att räkna ett antal nedladdningar och intäkter utan att få en positiv förändring.

Bästa iPhone- och iPad-appar från Readdle

Med så mycket värde till detta företag kan vi inte hålla tyst. Istället för att utarbeta var och en av dess appar kommer en lista med produkter säkert att inspirera våra läsare att utforska Readdle på sina Apple-enheter.

# 1. PDF-expert

En av de bästa sakerna med Readdles appar är deras mångsidiga roll i din iOS-enhet. PDF Expert har till exempel flera funktioner för att få ut det mesta av dina inbyggda iOS-appar. Detta kan vara den bästa anteckningsappen; den stöder din Apple Pencil till skillnad från någon annan app; du kan redigera PDF på din iPad och iPhone; du kan kombinera och redigera PDF-filer på Mac.

En enda app kan användas på olika sätt på din enhet. Kanske av den anledningen döper Readdle det till PDF Expert. Om du är någon som reser och måste underteckna / fylla i dokument på iPhone eller iPad måste du ladda ner PDF Expert på din enhet.

Pris: $ 9,99

Ladda ner

# 2. Gnista

Spark är den smartaste e-postklienten du vill använda på dina Mac- och iOS-enheter. Readdle har designat den här appen genom att plocka upp de bästa funktionerna i Googles inkorg, postlåda och Microsoft Outlook. På en redan rörig marknad för e-postklienter var det svårt att göra något ljud. Spark har gjort det enkelt eftersom det hjälper dig att hålla din inkorg snygg och ren.

Spark fick med sina tre nyckelfunktioner: smart inkorg, sökning och personaliseringar. Du kan kontrollera e-postmeddelanden från mer än ett konto och kategorisera dessa e-postmeddelanden för enkel bearbetning. Alternativet Sök hittar snabbt både en komplex och en enkel fråga. Dess naturliga språk sökning gör att du kan skriva vad som helst och du får e-post, länk eller bilaga. Öppna Swipes-menyn och anpassa din Spark; du kan använda fyra olika swipes i båda riktningarna - vänster och höger.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Scanner Pro

Förvandla din iPhone till en dokumentskanner med Scanner Pro-appen av Readdle. Den här skanningsappen hanterar tre problem samtidigt: att signera och returnera papper, att bära kvitton och att konvertera ett tryckt dokument till en PDF. Appen fungerar på det enklaste sättet; du måste vara i ett väl upplyst rum och sedan rikta din iPhones kamera mot ett dokument du vill skanna.

Om du inte är nöjd med resultatet kan du använda en återupptagningsknapp och trycka på Klar för att konvertera ett dokument till en PDF. För att lagra PDF-filen kan du ansluta appen till molntjänster som Dropbox, Evernote och MobileMe.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

# 4. Kalendrar 5

Det verkar som om Readdle-teamet har arbetat övertid på naturligt språkinmatning. Precis som Spark förstår appen Calendars 5 också din naturliga språkinmatning. Du kan skapa händelser på mänskligt språk. Till exempel, om du vill träffa någon på en viss dag, tid och plats, skriv helt enkelt de tre sakerna i Kalendrar 5-appen: "Möt Cusack kl. 17 nära Brendas franska själsmat".

Kalendrar 5 ger en exklusiv kalender för din iPad; den stora skärmen på din Apple-surfplatta erbjuder en bekväm vy för att hantera ditt dagliga schema. En annan anmärkningsvärd funktion är åtkomst online och offline. Du kan skapa, redigera eller ta bort dina händelser när enheten inte är ansluten till internet. när du är online synkroniseras ändringarna i dina evenemang till ditt konto.

Pris:  $ 6,99

Ladda ner

# 5. Printer Pro

På mindre än en minut kan du börja skriva ut dina dokument, biljetter, e-postmeddelanden, webbsidor och urklipp från molnet. Med Printer Pros avancerade utskriftsalternativ kan du uppleva skrivarklassutskrift. För att köra ett test av den här appen erbjuder Printer Pro dig en liten version så att du kan kontrollera hur appen fungerar med din skrivare.

Även om ditt dokument inte finns i PDF kan appen konvertera det till PDF och sedan skriva ut. Printer Pro har en imponerande lista över appar som stöds, inklusive PDF, Word, Excel, PowerPoint, Pages, Numbers, Keynote, TXT, HTML, JPG, Safari webbarkiv och mer.

Pris: $ 6,99

Ladda ner

# 6. Dokument

Readdles förmåga att arbeta med olika plattformar ses också på Dokument, vilket förmodligen är den bästa filhanteringsappen för din iOS-enhet. Liksom Printer Pro stöder också dokument flera filformat som PDF, Word, Excel, etc.

Två funktioner som kan täcka alla användare är Dokuments kompatibilitet med EPUB och dess mediaspelare. För bokälskare kan de ladda ner EPUB-böcker och läsa dem på sina iPads. Dessutom är appen din mediaspelare eftersom du kan ladda ner MP3 och titta på filmer på dina iOS-enheter.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. PDF-omvandlare

När ett enkelt dokument konverteras till PDF-format ändras hela utseendet. PDF Converter gör det enkelt på din iPad och iPhone. Appen kan konvertera vilken fil som helst till en PDF; det används bäst på din iPad där du kan ladda ner ett e-postdokument och konvertera detsamma till en PDF.

Eftersom appen konverterar ditt dokument lokalt förblir dina data korrekta och säkra. PDF Converter och PDF Expert är syskon, och därför kan du kommentera, redigera, underteckna och försegla dokumentet när det har konverterats till PDF.

Pris: $ 6,99

Ladda ner

# 8. Fluix

Fluix är en dokumenthanteringslösning för företag av Readdle. Denna programvara är den bästa lösningen för små företag och stora företag, vars anställda är spridda över olika platser. Till exempel har ett företag fältarbetare, backoffice-personal och ett företagskontor; varje anställd kan effektivt samarbeta och dela dokument.

Fluix eliminerar behovet av papper och andra fysiska dokument, vilket sparar pengar och utrymme. Anställda kan dela information i den mest läsbara formen eftersom det inte finns något handskrivet dokument. Och viktigare är att användare kan ställa in åtkomstbehörighet till dokument och formulär.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är alla vänner!

Summering…

I sina ansträngningar att göra vårt liv bekvämare och mer produktivt har Readdle levererat det bästa. Readdles appar är några av de måste du måste på din iOS-enhet, och av den anledningen har företaget och dess produkter ofta nämnts i ledande media globalt.

Relaterade inlägg:

  • Bästa iPad Pro-appar för Apple Pencil
  • E-postappar för iPhone och iPad
  • Bästa Mac-appar 2020
  • Bästa AI-appar för iPhone och iPad

Vilka av Readdle-apparna vill du använda mest på din iOS-enhet? Dela din feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found