Blogg

Bästa batterifodral för iPhone Xs Max 2021

Det robusta 3 179 mAh-batteriet på iPhone Xs Max är utmärkt att ta dig igenom dagen. En kraftanvändare kan dock skilja sig åt och kräva något som kan hjälpa sin enhet att hålla hela dagen. Vår lista över de bästa iPhone Xs max-batterifodralen är för omfattande användning, oavsett om du spelar eller reser. Gillar du inte skrymmande batterifodral? Jag tror inte många av oss tycker om att sätta på tunga omslag. Lyckligtvis finns det en hel del smala fall för att se märkbara (om inte streckande) på iPhone. Utforska följande samling och köp det bästa batteripaketet till din iPhone.

 1. Apple Smart batterifodral
 2. Skyddande batterifodral från Mophie
 3. OMEETIE 5000 mAh Slim batterifodral
 4. Trswyop bärbart batterifodral
 5. 7800mAh batterifodral från QTshine
 6. Lonlif skyddsfodral för batteriladdare
 7. NEWDERY Trådlöst laddningsbatterifodral
 8. Snowpink skyddsfodral för batteriladdare
 9. Batterifodral med Qi trådlös laddning från Alpatronix
 10. VOOE 7800mAh bärbart batterifodral

1. Apple Smart Battery Case

Det kan finnas några som bestrider den rejäla prislappen för Apples smarta fodral. Men när det gäller effektivitet och smart, alla sådana negativa skiftar på bakbrännaren.

Till exempel integreras den med iOS så att du kan kontrollera batteriets livslängd på din iPhone via Meddelandecentret eller din låsskärm. Med en USB-PD-kompatibel laddare kan du till och med snabbt ladda batteriet tillbaka när det behövs. Dessutom är fodralet också kompatibelt med trådlös laddning.

USP: En Apple-produkt

Kolla in på Amazon

2. Skyddande batterifodral från Mophie

Få 1720 mAh, vilket motsvarar 34 timmars batteri, även när du är på språng. Mophie ger en tunn, lätt profil som ser ut och känns bra i din hand. Tack vare Qi-kompatibilitet kan du aldrig behöva oroa dig för kablar.

Du kan bara placera telefonen på en effektiv trådlös laddare och ladda både telefon och batteripaket. Skalet är utformat för att fungera sömlöst med din iPhone och möjliggör också konstant synkronisering och dataöverföring. Dessutom säkerställer kant-till-kant-design och MFI-certifiering att enheten förblir skyddad.

USP: 34 timmar totalt batteri

Kolla in på Amazon

3. OMEETIE 5000 mAh Slim batterifodral

Batterifodralet från OMEETIE har en kapacitet på 5000 mAh under huven. Vad som skiljer den här är den lätta och fickvänliga designen. Tack vare högkvalitativa material och kant-till-kant-täckning, skyddas också din iPhone.

Välj inte mellan synkronisering eller laddning, anslut bara iPhone till din Mac eller någon annan dator och dra nytta av samtidig synkronisering och laddning. Med de fyra lysdioderna på baksidan kan du kontrollera återstående ström på väskan.

USP: Lättviktsdesign

Kolla in på Amazon

4. Bärbart batterifodral från Trswyop

Få upp till 200% batteribackup för att få maximal effekt från din iPhone Xs Max. 7800 mAh-batteriet kan ge dig 17 timmars samtalstid, 12 timmars surfning, musik i 60 timmar eller videor i 13 timmar.

Du kan helt enkelt använda din blixtkabel för att samtidigt ladda, synkronisera och överföra data. Ett internt säkerhetschip skyddar din enhet mot kortslutning, överhettning och överladdning. Det lätta och bekväma fodralet är praktiskt och fickvänligt.

USP: Lång laddningstid

Kolla in på Amazon

5. QTshine 7800mAh batterifodral

6500mAh batteriladdningsfodral med hög kapacitet pryder en 360-graders skyddande stötfångardesign. Så tillsammans med juice tjänar din enhet också skydd. Certifierat med CE, FC och RoHS, håller det högkvalitativa polymerbatteriet ut som överhettning, kortslutning, överladdning och urladdning i schack.

Synkroniseringsteknik stöder samtidig laddning och dataöverföring. Väskan erbjuder dock inte stöd för funktioner som trådbundna hörlurar och trådlös laddning.

USP: 360 graders skydd

Kolla in på Amazon

6. Skyddande batteriladdarfodral för Lonlif

Lonlif, som behärskar konsten att skapa batterifodral för iPhones, erbjuder ett smart och effektivt sätt att installera och ta bort fodralet. Ett fascinerande faktum gör jobbet ganska enkelt.

Den bärbara laddaren har ett 5000 mAh batteri som kan ge ditt smarta djur cirka 120% batteritid. Detta uppgår till 15 timmars internetanvändning, videouppspelning på upp till 18 timmar eller 65 timmars ljuduppspelning.

USP: Magnetisk topp

Kolla in på Amazon

7. NEWDERY Trådlöst laddningsbatterifodral

Detta kraftfulla 6000mAh Li-polymer batterifodral kan effektivt ge 130% extra effekt till din iPhone XS Max. Den är upplyst och bärbar, vilket gör den perfekt för resor. Dessutom stöder den också blixt hörlurar,

Den stöder trådlös laddning, som låter dig ladda både din telefon och fodralet samtidigt för en längre säkerhetskopia. Dessutom ger TPU-materialet överlägset skydd mot enhetens kanter. Lätt upphöjda läppar förhindrar att skärmen och kameran repas mot plana ytor.

USP: Bärbar för resor

Kolla in på Amazon

8. Skyddande batteriladdare från Snowpink

En imponerande design i två delar gör installation och borttagning smidig och smidig. Skjut bara in enheten i håligheten och stäng den övre spärren. En annan funktion som gör det till en säker satsning för regelbunden användning är synkroniseringsdesignen.

Som ett resultat har du inga problem när du synkroniserar enheten med din dator. Med en slagtålig design kan batteriluckan bekämpa slumpmässig chock. Och med livstidsgarantin som erbjuds verkar Snowpink vara ett långsiktigt perspektiv.

USP: Imponerande design i två delar

Kolla in på Amazon

9. Alpatronix batterifodral med Qi trådlös laddning

Alpatronix ger ett batterifodral som lovar optimal prestanda. Det 5000 mAh UL-testade batteriet ger upp till 120% laddning på din iPhone. Ett certifierat blixtchip garanterar 100% kompatibilitet med iOS, Apple Pay & CarPlay.

Batterifodralet erbjuder också kompatibilitet med Qi trådlös laddning, vilket ger dig en paus från röriga kablar. Även om det inte är stötsäkert ger det väsentligt skydd mot vardagligt slitage. Upphöjda ramar säkerställer att skärmen och kameralinsen är repfria.

USP: Apple Pay & CarPlay-kompatibilitet

Kolla in på Amazon

10. 7800mAh bärbart batterifodral från VOOE

Om du letar efter ett elegant, enkelt men ändå kraftfullt batteripaket kan det här vara ett bra alternativ. Med 7800mAh kan du njuta av extra 17 timmars samtalstid eller 13 timmars videotid. Ett löstagbart topplock möjliggör enkel installation och borttagning.

Avancerade batterichips skyddar enheten mot överladdning, kortslutning och överhettning. Med synkroniseringsteknik kan du synkronisera utan att ta bort batterifodralet. Det hårda skalets rygg ger optimalt skydd, håller repor, slitmärken och stötar i schack.

USP: 7800mAh batteri

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Laddar ...

Ett perfekt batterifodral är det som inte tillför bulk till din enhet. Även om det är svårt att hitta ett perfekt batteripaket, kan du hitta en eller två från listan ovan. Batterifodral är praktiskt speciellt när du reser eller kanske är på en äventyrsresa.

Utforska fler iPhone Xs Max-tillbehör:

 • Bästa iPhone Xs Max-fodral
 • iPhone Xs Max Kickstand Fodral
 • Bästa iPhone Xs Max plånboksfodral
 • Bästa iPhone Xs Max Clear-fodral

Vilket batterifodral vill du köpa till din iPhone Xs Max? Dela din feedback med oss ​​i kommentarrutan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found