Blogg

Hur Airplay YouTube till Apple TV från Mac?

Vi älskar alla YouTube eftersom det har nästan alla olika videor som laddas upp av miljontals användare runt om i världen. Det är som en guldgruva för videoälskare. Dessa videor är roligare på en större skärm som Mac, men det skulle vara fantastiskt att titta på dem på en ännu större skärm med Apple TV.

Det är verkligen möjligt med AirPlay-funktionen på Mac. Ja, du har rätt. vi pratar om att titta på YouTube-videor på Apple TV med AirPlay på Mac. Oroa dig inte, om du inte känner till processen är vi här för att vägleda om samma sak. Följ bara stegen som nämnts så kan du också njuta av videor på din Apple TV.

Hur Airplay YouTube till Apple TV från Mac

Steg 1.  Starta Safari- webbläsaren på din Mac och öppna YouTube-videon som du vill AirPlay till Apple TV.

Steg 2.  I det nedre högra hörnet ser du en AirPlay- ikon. det är som en liten pyramid längst ner omgiven av tv. Tryck på ikonen.

Steg 3.  Här ser du Apple TV- alternativet, tillsammans med namnet. Klicka på den för att starta AirPlay-läge.

Steg 4.  När AirPlay startar blir din Safari-skärm grå med ett meddelande som säger: " Videon spelas på [namnet på Apple TV] ."

Det är alla vänner; njut av showen på din Apple TV. Här är ett litet tips för de Mac-användare som inte har Apple TV. Du kan också ha YouTube-video på TV: n, bara få en HDMI-kabel och anslut din Mac till din TV. Glöm inte att ta popcornen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found