Blogg

Bästa iPhone Xs Max Armband 2021

IPhone-tillbehöret som många gymgymna älskar att använda är ett armband. Det fungerar ganska bra för att hålla smarttelefonen säkert på plats, så att du enkelt kan ta emot samtal och kolla in de senaste varningarna. Jag kände till den höga efterfrågan och tänkte att det är rätt tid att utforska de övre armbanden för iPhone Xs Max.

Jag har dock valt ut följande armband baserat på olika krav och preferenser. Så det kan inte vara en stor sak att välja den som smidigt passar dina behov!

1. Trianium ArmTrek Pro

När du pratar om de finaste armbanden för iPhone är Trianiums ArmTrek Pro den du bör ägna särskild uppmärksamhet åt. Den är huggen av neoprenmaterial och sträcker sig inte i form.

Den är exceptionellt flexibel och gör att din muskel andas med önskad frihet. Dessutom är det vattentåligt för att förhindra att svett skapar ett problem.

Justerbar kardborre med flera spår passar armstorlekar upp till 14. ” Med det skyddande skärmskyddet kan du använda din smartphone utan problem. Slutligen kommer ArmTrek Pro i flera färger och drivs av livstidsgaranti.

USP: Neoprenmaterial av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

2. IRUNME

Vad jag gillar med "IRUNME" är den "öppna designen" som erbjuder problemfri åtkomst till din iPhone. En annan anmärkningsvärd sak är 360 graders rotation. Det betyder att du enkelt kan justera din iPhone för att ha önskad betraktningsvinkel för att läsa meddelanden och kolla in de senaste varningarna lite bekvämare.

IRUNME levereras med ett extra tygskikt för att hålla svett i schack. Dessutom erbjuder den också lite mer komfort så att du inte känner dig orolig när du använder bandet. Och ja, det finns tre fina färgalternativ att välja mellan: svart, blått och grönt. Den enda nackdelen är att detta armband inte erbjuder mycket skydd för din iPhone Xs Max.

USP: 360-graders rotation

Kolla in på Amazon

3. Ben

Bone har en ergonomisk design och är vad du behöver för att hålla din iPhone stabil och också använda enheten bekvämare. Med tillstånd av den öppna designen; du har enkel åtkomst till alla funktioner på din smartphone.

De mjuka silikonbanden spelar en viktig roll för att ge den nödvändiga säkerheten och håller också repor i schack. Det högkvalitativa neoprenmaterialet gör det extremt flexibelt och garanterar maximal komfort när du bär det. Dessutom erbjuder den två storlekar av kardborrband som passar de flesta armar. Eftersom armbandet öppnar designen utsätts din telefon för skador.

USP: Neopren av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

4. JEMACHE

”JEMACHE” är utformad för att vara ett komplett armband. Den stöder både liten och stor omkrets (från 20 cm till 40 cm) och erbjuder också en ytterligare 16 cm förlängare. Ett justerbart band ger den bekvämlighet som behövs för att hålla iPhone perfekt på plats.

Tillverkad av det mjuka lycramaterialet, det är ganska lätt och bekvämt att bära. Tack vare den genomskinliga PVC har du förbättrat tittarupplevelsen.

Det finns också en inbyggd ficka som låter dig lagra nycklar. Med det bakre facket alltid i beredskap kan du också ta med dina kort. Dessutom gör den reflekterande remsan att mörkret aldrig stoppar din körning.

USP: Reflekterande remsa

Kolla in på Amazon

5. JOTO

Om du har valt att hitta ett mycket prisvärt men ändå funktionellt armband, kom ihåg JOTO. Den är klar med svettbeständigt neoprenmaterial. Den är helt töjbar och låter armen böjas med önskad frihet.

Nyckelfickan och en kortplats gör den användbar för vardagligt bruk. Med den transparenta skärmen förblir din iPhone-användning smidig. Dessutom hjälper den elastiska kroken och öglan med två extra slitsar att den passar de flesta armar.

USP: Slingan med två extra slitsar

Kolla in på Amazon

6. PORTOLISK

Den här från PORTHOLIC har den förbättrade svettbeständiga designen. Inkluderingen av skumpolstring på baksidan gör den hudvänlig. Som ett resultat förblir din rigorösa träning i gymmet eller din långa vandring i naturen en tilltalande upplevelse.

Det är kompatibelt med de flesta smala fodral. Därför kanske du inte behöver ta bort locket innan du monterar din smartphone. Med den reflekterande remsan som erbjuds fortsätter din körning även i svagt upplysta miljöer att vara i hög anda.

USP: Hudvänlig design

Kolla in på Amazon

7. RUNBACH

RUNBACH har kommit med ett svettbeständigt armband för att skydda din iPhone mot svettning. På gymmet, när du går överbord och tränar noggrant svettar du som vad som helst. För att förhindra att svett kommer in i din telefon, slå in enheten i RUNBACHs armband. Detta fodral är tillräckligt stort för att rymma din iPhone med ett fodral.

Även om din enhet är i fallet erbjuder den helskärmsskydd och ger dig snabb åtkomst till din iPhones blixtport för pekskärm. Eftersom fodralet är tillverkat av högkvalitativ lycra är det hudvänligt.

USP: Hudvänligt material

Kolla in på Amazon

8. LOVPHONE

Oavsett vad din träning är, kan du alltid lita på LOVPHONEs armband för din iPhone. Du kanske går, vandrar eller cyklar, det här svettbeständiga och vattentåliga armbandsfodralet kan skydda din enhet. Varumärket har använt mjukt neoprenmaterial för att hålla detta fodral mjukt, luktfritt och lätt.

Efter en ansträngande träning kan din kropp avge lukt; tack och lov kommer ditt armbandshölje inte att ge någon otäck lukt. Bandet är justerbart, därför stöder det ett brett utbud av armomfång från 10 till 15 tum.

USP: Mjukt neoprenmaterial

Kolla in på Amazon

9. E Tronic Edge

E Tronic Edge presenterar en armbandshylsa för din iPhone i plusstorlek. Denna produkt garanterar fullt skydd för din enhet medan du tränar i gymmet eller utomhus. Även om hylsan inte är vattentät kan det verkligen förhindra att damm och smuts kommer in i telefonen. När du väl har lagt din enhet i hylsan kan du vara säker på att din premium-smartphone är väl skyddad.

För musikälskare har E Tronic Edge nyligen lagt till två spår längst ner på ärmen; du kan enkelt sätta i hörlurskabeln och njuta av din favoritmusik.

USP: Snabbtorkande tyg

Kolla in på Amazon

10. MyBand Inc.

MyBand Inc presenterar ett trendigt armband som markerar de flesta användbara lådor för att bli en favorit hos de flesta. Tack vare det stickade tyget ger den maximal stretchbarhet. Därför kommer din arm inte att känna sig obekväm när du bär den.

Den responsiva skärmen säkerställer att din beröring och tryck fortfarande är en tilltalande upplevelse. Och med den reflekterande remsan hindrar mörkret dig aldrig från att gå i full tilt. Utöver funktionerna finns MyBand Inc armband i både små och stora storlekar.

USP: Stickat tyg

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vad är ditt favoritarmband?

Det är dags att meddela oss om armbandet som du har valt till din smartphone. Berätta dessutom om de funktioner som har lockat dig till det.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa iPhone Xs Max-fodral
  • iPhone Xs Max Plånboksfodral
  • iPhone Xs Max Batterifodral
  • Bästa iPhone Xs Max Bumper Fodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found