Blogg

Lynktec 360 ° surfplatta (iPad) kickstand

En smart enhet utan tillbehör kan inte ge dig maximala fördelar. Om du vill få ut det mesta av din kommunikationsenhet - oavsett om det är en smartphone, en surfplatta eller en phablet - måste du använda relevanta tillbehör. Här är något mycket användbart för din iPad och andra surfplattor.

Lynktec har lanserat en 360 ° surfplattform för surfplattor som kommer att förändra ditt liv. Detta snyggt designade stativ ger dig fullständig frihet att använda din iPad eller surfplatta som du vill. Det 6 ″ långa och 2,75 ″ breda stativet väger bara 4 oz (cirka 113 gram) och höjden är 75 ″.

Låt oss ta en titt på de andra funktionerna i Lynktec surfplattform.

Lättvikt

En av de viktigaste funktionerna i denna kickstand är dess vikt. Du kanske använder olika surfplattor hemma och på kontoret, men din kickstand bör inte lägga mer vikt på dina händer för att bära din surfplatta var som helst. Som nämnts ovan väger kickstanden endast 4 oz, dvs. cirka 113 gram. Och detta gör den bärbar. Du kan ta den med dig vart du än går. Om du reser mycket kan denna kickstand gå med dig under vilken resa som helst. Det tar inte mycket plats i din väska, väska eller portfölj.

Fast grepp

För en ömtålig bit som din iPad eller surfplatta är ett fast grepp måste. Sugkudden på detta kickstand är gjord av mikrosugteknik som griper direkt på vilken tablett som helst utan lim. Dessutom är sugkudden återanvändbar så att du enkelt kan byta olika tabletter på kontoret och hemma. Eller så kan du låna ut din kickstand till dina vänner för att använda den. Sugkudden lämnar inga limrester över ytan så att du kan använda den om och om igen. Aluminiumstativet stöds av ett gummi i slutet, och detta ger det ett extra grepp när du sätter detta stativ på en slät yta. 360 graders rotation

Titta på videor och dela glada stunder med dina vänner. 360-gradersrotationen för detta kickstand gör att du kan visa video för alla som sitter nära någon sida av bordet. Växla från liggande till stående läge med lätt vridning. Det helt justerbara gångjärnet hjälper dig att justera surfplattan till den perfekta tittarpositionen varje gång.

Aluminiumbyggnad

Stark aluminiumkonstruktion ger oöverträffad stabilitet för detta kickstand. Om du råkar använda detta stativ på en grov yta, inga bekymmer. Du kan enkelt placera denna kickstand var som helst utan att behöva oroa dig för repor eller nötning.

Sammantaget är denna Lynktec kickstand för surfplattor och iPad perfekt för daglig användning. Ta med dig en till dig och använd din surfplatta med största bekvämlighet och omsorg.

Pris: $ 39,99

Köp det från Lynktec.com.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found