Blogg

Så här aktiverar du "Slide to Unlock" i iOS 10 på iPhone och iPad

iOS 10 har varit, mer eller mindre, en skenvinnare bland betatestare. Förpackad med massor av fantastiska funktioner, det har pengar att stjäla hjärtat för iPhone-användare, eller hur?

Trots att jag är mycket imponerad av iOS 10-funktioner är en sak som jag inte gillade initialt precis som de flesta iPhone-användare det plötsliga försvinnandet av funktionen " Slide to Unlock ".

Viktig anmärkning: Det här tricket fungerade på iOS 10 Beta 1. Det fungerar inte längre nu. Du kan dock inaktivera tryck hem för att låsa upp, läs mer.

Alternativet att trycka på hemknappen för att låsa upp enheten tycktes inte hitta favor hos många användare. Om du inte heller är nöjd med den nya funktionaliteten finns det ett alternativ att aktivera "Slide to Unlock" på din iPhone. Låt oss ge det kolla in det!

Hur man aktiverar funktionen "Slide to Unlock" i iOS 10 på iPhone / iPad

Steg 1. Från och med måste du ta en säkerhetskopia av din iPhone med iTunes. Säkerhetskopian måste vara okrypterad.

Steg 2. Därefter måste du ladda ner och installera iBackupBot på din Mac / Windows.

Steg 3. Starta nu iBackupBot och välj din säkerhetskopia.

Steg 4. I sidofältet måste du öppna / System Files / Home Domain / Library / Preferences.

Steg 5. Sedan måste du dubbelklicka för att öppna com.apple.springboard.plist.

Steg 6. Nästa gång måste du lägga till följande två rader i den efter rubrikinformationen.

SBEnableDashBoard

Steg 7. Spara filen.

Steg 8. Stäng slutligen iBackupBot och återställ en säkerhetskopia från iTunes.

(På grund av ett fel i iBackBot verkar det vara problematiskt att återställa en enda fil till din enhet. För att säkerställa att problemet inte kommer i vägen eller förhindrar processen, bör återställningen göras i iTunes.)

Steg 9. När processen har slutförts kommer iPhone att startas om. När den har startat om kommer "Skjut för att låsa upp" tillbaka på din enhet.

Det är allt!

Ta en titt på genomgången av videon

Videokredit: Billy Ellis

Bland flera alla nya ändringar och funktioner som har kommit i iOS 10 är den enda funktionen som jag gillar mest är bildkvalitetsläge med låg kvalitet. När du väl har aktiverat den här funktionen på din iOS-enhet låter den dig inte bara spara mycket mobildata utan också batteriet på din enhet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found