Blogg

Bästa iPhone SE / 5s plånboksfodral 2021

Ett plånboksfodral till din iPhone fungerar inte bara som ett snyggt uttalande utan är också praktiskt eftersom det ger dig utrymme att enkelt lagra alla dina tillbehör. Med möjligheten att lagra alla dina kreditkort, kontanter och ID-kort, allt på en gång förutom att skydda din iPhone, tjänar iPhone SE / 5s plånboksfodral båda funktionerna och visar en kultiverad designkänsla.

1. Twelve South BookBook

Om stilren design passar din smak är chansen stor att du hittar Twelve South BookBook direkt på pengarna.

Detta fodral är huggat av högkvalitativt läder och visar rikt hantverk. Och med den lyxiga läderstrukturen ger locket ett extra grepp.

Alternativet att hålla flera kort och lite pengar gör BookBook till ett fantastiskt reseplånboksfodral. När vi pratar om skydd, bör det här vintage-skalet inte göra din iPhone besviken.

USP: Imponerande vintagedesign

Kolla in på Amazon

2. SHIELDON

SHIELDON folio plånboksfodral har en raffinerad design som ska passa perfekt med din chefsprofil. Den äkta konstläderkonstruktionen förstärks av hård PC-interiör.

Och med det snygga utförandet att starta, har det det stiliga utseendet för att göra ett märkbart par med den kompakta iPhone. Det finns flera kortinnehavare och en pengarficka för att hålla ditt ID, kreditkort och vissa dollarsedlar säkra. En annan användbar funktion är kickstandsfunktionen som låter dig få liv i ditt medieliv.

USP: Raffinerad design

Kolla in på Amazon

3. TUCCH

Om du letar efter ett billigt plånbokskopplingsfodral bör du på allvar överväga TUCCH. Anledningen till att jag säger det eftersom det här omslaget markerar de flesta lådor trots att det bara kostar 17,99 USD.

Vi talar om byggkvaliteten, den är gjord av mjukt PU-läder och har TPU-interiör för förbättrad slaghållfasthet. Ett stort fack tillsammans med tre kortplatser kommer att kunna leva upp till dina grundläggande behov.

Dessutom erbjuder TUCCH detta omslag i några snygga nyanser inklusive rött, rosa, blått och mer.

USP: Slagfast design

Kolla in på Amazon

4. Silk Wallet Slayer Vol.1

Om du tänker prova ett annat plånboksfodral, Silk Wallet Slayer Vol. 1 skulle vara ett bra val. Vad som sätter detta fall framför kurvan är möjligheten att inte bara låta dig lagra upp till tre kort och lite pengar utan också hålla iPhone-stilen intakt.

För att säkerställa att locket tål stötar har Silk förstärkt det med dubbla lager. Företaget erbjuder ett skärmskydd utan kostnad så att skärmen har fullständig skydd mot slitage. Det är inte allt, Wallet Slayer finns i några eleganta färgvarianter som vacker grön och cool röd.

USP: Kompakt design med dold kortplats

Kolla in på Amazon

5. SHANSHUI

Välj SHANSHUI om du vill få ett rimligt bra plånboksöverdrag utan att spendera massor av dollar. Detta PU-läderfodral har en snygg design och har flera fickor för förvaring av kort och kontanter.

RFID-blockeringsteknik ger den välbehövliga säkerheten för informationen om dina kort. Och med den löstagbara designen har du friheten att minska volymen.

Den stötdämpande inredningen spelar en viktig roll för att göra SHANSHUI till ett pålitligt skyddshölje. Dessutom kommer detta folio plånboksöverdrag i sju märkbara nyanser som rosoröd, härlig rosa och mer.

USP: Imponerande avtagbar design

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Vilken tycker du mest om? Dela ditt val med oss ​​i kommentaren nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found