Blogg

Hur man vet hur många som tittade på ditt Instagram-videopost

Om du är på Instagram laddar du antagligen upp videor istället för bara bilder. Alla är angelägna om att få sin video att gå viral över internet, men tyvärr är det bara den intressanta som vinner spelet. Hur som helst, vi går inte djupt in i virusinnehållet; istället fokuserar vi på Instagram-videor.

Om du inte känner till funktionen, låt mig berätta att du faktiskt kan se antalet visningar av Instagram-video från din iPhone eller iPad. Om du inte känner till saken och nu undrar hur du gör det, har du hamnat på rätt sida. Här kommer vi att guida dig hur du kontrollerar visningar av en Instagram-video, följ bara stegen nedan.

Så här kontrollerar du visningarna av en Instagram-video på iPhone eller iPad

Innan du fortsätter med guiden, se till att du har uppdaterat Instagram till sin senaste version. Först då kommer videovyn att visas.

Steg 1. Det första som ska göras här är att starta Instagram- appen från din iPhone / iPad-startskärm.

Steg 2.  Bläddra nu bara genom ditt flöde och när du ser en video, titta bara under den. Du får antalet visningar precis under videon.

Det är allt; du behöver bara följa två steg. Visningsantalet hjälper dig att analysera hur människor engagerar sig i video. Du kan relatera antalet visningar med antalet likes. En sak att notera här är att inte alla gillar videon de tittar på. Men om förhållandet är tillräckligt bra betyder det att människor inte bara tittar på och passerar video, de gillar det faktiskt.

Gillade det? Överväg att dela informationen på sociala medier. Du kan också följa vår blogg på Facebook, Google+ och Twitter för att få de senaste uppdateringarna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found