Blogg

Bästa WhatsApp-alternativ för iPhone att överväga 2021

Om du letar efter de bästa WhatsApp-alternativen är den goda nyheten att det finns många alternativ. Men baksidan är att ingen av dem har den typ av räckvidd och popularitet som WhatsApp åtnjuter. Det kan dock ändras snart fler användare hoppar om tack vare integritetsproblem.

Om det är högsta prioritet att skydda dina data bör du prova några alternativa meddelandeprogram för dina kommunikationsbehov. Här är en guide till de som är värda att kolla in.

Varför behöver du alternativ till WhatsApp för iPhone 2021

Om WhatsApp har varit din go-to-meddelandeplattform kanske du vill överväga alternativ med tanke på dess integritetspolicyändringar 2021. Från och med den 8 februari 2021 kommer WhatsApp att dela användardata med Facebook, och användare som inte håller med de nya villkoren kommer att inte längre kunna använda meddelandeplattformen. Om integritet är din prioritet, överväga att byta till dessa topp WhatsApp-alternativ för iPhone.

 1. Signal
 2. Telegram Messenger
 3. Skype för iPhone
 4. Viber Messenger
 5. Disharmoni
 6. Wickr Me
 7. Threema.
 8. Session
 9. LINJE
 10. Tråd

1. Signal - Privat Messenger

Detta är ett av de bästa WhatsApp-alternativen med sekretess och fantastiska funktioner som är snyggt buntade i det. Det finns chatt, försvinnande meddelanden, samtal och mycket mer. Du kan välja att hålla skärmen tom när du byter app så att vandrande ögon inte kan se skärmen.

Den har alltid avancerad integritetsskyddsteknik aktiverad så att du kan fokusera på att dela och ansluta till dem som är viktiga för dig. Toppmodern end-to-end-kryptering håller dina konversationer säkra, och systemet är optimerat för att leverera meddelanden snabbt, även i begränsade nätverk. För mer om hur man använder Signal App och Signal Messenger Tips och tricks för iPhone.

Pris : Gratis

Ladda ner

2. Telegram Messenger

Jag är frestad att kalla Telegram för iPhone en WhatsApp-klon med en karakteristisk egenskap: hastighet. Appen skickar meddelanden via decentraliserade servrar (väljer den som ligger närmast dig), vilket gör det snabbare att behandla meddelanden. Dessutom är all din information, som chattar, grupper, media etc., krypterad för integritet och säkerhet.

Vidare ser det ut och fungerar på samma sätt som WhatsApp samtidigt som det ger fördelar som att skapa gruppchattar för upp till 200 000 medlemmar, dela stora filer och till och med ställa in bots för specifika uppgifter. Det är ett användbart verktyg för webbhotell och samordnar teamarbete.

Pris : Gratis

Ladda ner

3. Skype för iPhone

Skype har funnits i flera år och är fortfarande en av de mest pålitliga meddelandeplattformarna. Det är enkelt att ställa in, låter dig skicka meddelanden, skapa gruppchattar osv. Dessutom kan du skicka foton och videor, spara dem på din kamerarulle och röst- och videosamtal gratis.

Vidare kan du till och med gå ett steg längre och få Skype-krediter för att ringa telefonnummer över hela världen. Eller så kan du få ett månadsabonnemang för att ringa obegränsade eller fasta samtal till fasta telefoner och mobiler när det är möjligt.

Pris : Gratis

Ladda ner

4.Viber Messenger: Chattar och samtal

Ett annat utmärkt WhatsApp-alternativ, Viber, är en gratis, enkel, snabb och säkraste meddelande- och samtalsapp. Med kryptering från slut till slut kommer allt du delar på Viber alltid att förbli mellan dig själv och personen du pratar med. Ingen, inte ens Viber, kan läsa dina meddelanden.

En anmärkningsvärd funktion är en självförstörande timer för varje meddelande i din konversation så att efter att ditt meddelande har lästs raderas det automatiskt från mottagarens telefon. Du kan också starta din egen Viber Community! Interagera med ett obegränsat antal personer om ett delat ämne eller passion.

Pris : Gratis

Ladda ner

5. Discord - Talk, Chat, Hang Out

Discord är välkänt som en plats för samhällen. Du kan ansluta till människor via text, röst och video. Från familj och vänner till klubbar och större grupper, den här plattformen har funktioner för alla dina meddelandebehov. Röst- och videoanslutningarna med låg latens gör att det verkar som om du pratar med andra i samma rum.

Vidare finns det organiserade textkanaler för att ansluta på exakt de sätt du vill. Och anpassade moderationsverktyg och behörighetsnivåer kan hålla grupper anslutna för ett gemensamt syfte.

Pris : Gratis (4,99 USD per månad)

Ladda ner

6. Wickr Me - Privat Messenger

Den här appen är en av de säkraste meddelandeprogrammen som inte samlar in användardata. Det finns en "shredder" -funktion för dem som berörs av integritet som låter dig ställa in en tid för att automatiskt ta bort alla chattar och filer som någonsin delats på plattformen.

Dessutom behöver du inte ens ett telefonnummer eller e-postadress för att registrera dig. Du kan chatta en mot en eller skapa privata grupper med upp till tio användare. Det som gör det särskilt pålitligt är att Wickr är öppen källkod och ansedda säkerhetsforskningsteam har verifierat dess kod, policy och säkerhetspraxis.

Pris : Gratis

Ladda ner

7. Threema. The Secure Messenger

Här är en meddelandeapp designad från grunden för att generera så lite data på servrar som möjligt. Meddelanden raderas från servern omedelbart efter att de levererats till mottagarna. Och grupper och kontaktlistor hanteras enbart på din enhet.

Vidare lagras filer krypterade på din enhet, vilket eliminerar risken för att dina data kommer i händerna på hackare, företag och regeringar. Den stöder text- och röstmeddelanden, samtal, fil- och mediedelning osv. Dessutom finns det också en webbversion att använda från din dator.

Pris : $ 2,99

Ladda ner

8. Session - Privat Messenger

Sessionen bygger på ett unikt nätverk av användardrivna servrar snarare än centrala servrar. Det kan inte läcka eller sälja dina data och dina konversationer förblir anonyma. Du behöver inte ha ett telefonnummer eller e-postmeddelande för att använda den här appen, och du kan njuta av privata krypterade gruppchattar på upp till 10 personer.

Dela röstutdrag, foton eller andra filer utan att oroa dig för dataintrång. Session spårar inte eller lagrar inte dina metadata för meddelanden. Vidare utsätts enhetens IP-adresser aldrig för den person du pratar med.

Pris : Gratis

Ladda ner

9. LINE

Detta är en av de mest populära meddelandeprogrammen som låter dig ringa röst- och videosamtal och skicka meddelanden. Det är mest känt för det obegränsade utbudet av roliga klistermärken som livar upp dina samtal.

Vidare är det också ett komplett socialt nätverk där du kan skicka dina dagliga uppdateringar och kommentera vänners inlägg. Det fungerar också på din dator och du kan till och med ringa internationella samtal till mobiltelefoner och fasta telefoner till låga priser.

Pris : Gratis

Ladda ner

10. Tråd • Säker Messenger

Här är ett annat WhatsApp-alternativ med öppen källkod som inte är skyldigt att dela sina data med övervakningstjänster. Det lagrar dock viss användardata, till exempel telefonnummer och e-postadresser. Detta syftar till att underlätta synkronisering mellan enheter och raderas när du inaktiverar ditt konto.

Det är särskilt lämpligt för lagkommunikation via privat eller gruppchatt. Bjud in kunder, partners, leverantörer etc. för att samarbeta genom rum och hålla röst- eller videomöten. Det kan också integreras med dina företagsapplikationer och tjänster.

Pris : Gratis

Ladda ner

Vilket WhatsApp-alternativ föredrar du att använda?

Jag hoppas att den här guiden har hjälpt dig att hitta det bästa alternativet till WhatsApp för dina behov. Låt mig veta i kommentarerna nedan vilken du har provat och hur din upplevelse har varit.

Du kan också kolla in relaterade inlägg:

 • Google Photos-alternativ för iPhone och iPad
 • TikTok-alternativ för iPhone
 • Alternativ till Netflix för iPhone och iPad
 • Hur man meddelar någon som blockerade dig på WhatsApp
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found