Blogg

Bästa gratis RFID-appar för iPhone och iPad 2021

Radiofrekvensidentifiering tillåter en affärsenhet att hitta och hitta sina objekt genom unika taggar i dem. Beroende på intervallet läser appen och ger dig all information i den specifika appens sammanhang. Du kan definiera och schemalägga dina produkter effektivt och få ditt företag att växa. Du kan till och med ta reda på zonen och se senast när dessa produkter / personer var.

1. RFID AsReader Dock

Den här appen fungerar tillsammans med RFID AsReader (ASR-030D). Det är en monteringsläsare som är ansluten till iOS-enheten via Lightning-kontakten. Det fungerar fläckfritt för att låta dig läsa RFID-taggar.

Med iOS-appen kan du hålla koll på dina taggar och även kunna hantera dem utan problem. Lättanvända funktioner och rent gränssnitt gör det till en praktisk RFID-läsare.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Enkel RFID

Med "enkel RFID" till hands kan du göra lagerräkning och beställningsverifiering till en problemfri upplevelse. Det låter dig snabbt navigera genom ditt produktbibliotek och programmera en tagg baserat på dina krav.

En anmärkningsvärd funktion i denna app är "Offline-läge" som gör att du kan samla in RFID-data även när det inte finns någon mottagning. Därför stannar ditt viktiga arbete aldrig.

Den har också en inbyggd streckkod / QR-kodskanner som låter dig leka genom uppgiften. Det är inte allt; du kan också ladda upp foton och röstmeddelanden för att kommunicera med mer känsla!

Pris: Gratis

Ladda ner

3. RFID Web Wedge

Den här appen har utformats för att skanna och skriva in taggarna på olika webbsidor. Denna app är kompatibel med 1128 Bluetooth UHF Rea 1128 Bluetooth UHF RFID och 1153 Bluetooth Wearable UHF RFID-läsare från TSL.

Du kan skanna och ange taggen i ett enda skott. Appen kan snabbt konvertera data till ASCII-textformat från kodningen.

Du kan antingen skapa taggar i EPC-format eller användarvänligt format enligt branschens behov. Skanningsfunktionen kan förlängas och sträckas så att stora taggdata enkelt kan infogas.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. RFID Explorer

RFID Explorer ger dig snabbt en lista med taggar i närheten. Appen fungerar bra med 1128 Bluetooth UHF Reader. Du kan skapa och skapa taggar med hjälp av den här appen. Du kommer också att kunna anpassa taggar i appens minnesbank.

Det låter dig direkt skapa en lista med unika och närliggande transpondrar (taggar). Du kan också visa en sammanfattning av skanningsoperationer för att säkerställa att allt är i rätt ordning.

Den levereras med ASCII-protokollet som gör dataläsningen enkel och flexibel. Du kan visa skicka, ta emot data i appen och lägga in annan stödjande information.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. TIPWeb

När du vill genomföra effektiva RFID-inventeringsgranskningar är det som är praktiskt praktiskt flexibiliteten. Och med TIPWeb får du önskad bekvämlighet och kan läsa flera RFID-taggar samtidigt. Det sparar inte bara mycket tid utan ökar också din produktivitet.

Oavsett om det är att skapa nya tillgångar eller inkludera lager i ett rum, ser det till att du har önskad kontroll. Du kan enkelt koppla taggarna som är viktiga. Och med bara några steg kommer du att kunna bli av med de som inte längre behövs.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. RFID Tag Finder

Om du vill hålla koll på taggarna på ett mer bekvämt sätt bör du hålla ”RFID Tag Finder” i åtanke. Det är kompatibelt att arbeta med SGTIN-96, GRAI-96, ASCII och Hex. Du kan ange måltillgångsidentifieraren manuellt eller skanna den från en streckkod.

Tack vare den responsiva hörbara, signalstyrkaåterkopplingen och den avancerade grafiska signalmätaren, RFID Tag Finder, hjälper den dig snabbt att komma åt och övervaka taggar. Du kommer också att kunna konfigurera Tag Finder för att upptäcka när tillgången är mycket i närheten.

Baserat på din bekvämlighet kan du optimera Tag Finder för att passa dina behov bättre.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. RFID Scan Scan Scan

“RFID Scan Scan Write” utmärker sig vid idrifttagning av UHF RFID-taggar med inte bara industristandard utan även anpassade EPC. Den är kompatibel med TSL Bluetooth UHF RFID Reader. Det tar snabbt GS1-streckkodsinformation och kodar sedan taggar med GS1 SGTIN-96, GRAI-96 eller GIAI-96-kompatibla EPC.

Dessutom kan appen också använda skannade Hex / ASCII-data direkt för att generera anpassade EPC-värden. Du kan låsa taggar eller använda lösenord för att skydda dem.

För att generera SGTIN-96-taggar behöver du förtryckta UHF RFID-taggar, som är kompatibla med Chip-baserad serialisering med flera leverantörer. Från och med nu har appen stöd av Impinj Monza 4, 5, 6 och Monza X-taggar.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Zebra RFID

Zebra RFID har kryssat av alla viktiga rutor och imponerat mig med det pålitliga funktionellt. Det är lätt att arbeta med RFD8500 RFID-läsare.

Det finns två viktiga saker som jag verkligen har uppskattat i den här appen: För det första en snabb läsförmåga som gör att den direkt kan räkna totala taggar. För det andra erbjuder appen en översikt över de skannade RFID-taggarna och låter dig enkelt söka efter en tagg från listan.

Du kan välja eller avmarkera en tagg baserat på mönsterskriterier och konfigurera standardtaggminnesplatser. Det låter dig anpassa RFID-antennens kraft- och länkprofil.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. CS108 RFID-läsare

“CS108” är en lätt RFID-läsare-app som låter dig hitta och hitta objekt med speciella taggar. Att ställa in det är en bris eftersom det inte kräver några onödiga steg.

Du kan enkelt hålla koll på inventeringen och hantera den. Med det smarta filtret kan du bekvämt hitta taggar. Dessutom konfigurerar du idealiskt inställningarna för att leverera varorna åt dig.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. LSCM handhållen RFID-läsare

Som namnet antyder stöder appen ”LSCM Handheld RFID Reader.” Jag har funnit det ganska enkelt men ganska effektivt. Det ger en mer förenklad läs- och skrivfunktion för taggar. Appen gör det lättare att skanna och ange taggar. Och du kommer att kunna övervaka alla dina taggar utan problem.

Pris: Gratis

Ladda ner

11. Trovan LID710 BLE RFID-läsare

Den här fungerar med Trovan LID-710BLE Reader, vilket är en billig men fullt utrustad RFID-läsare. Tillbehöret är lämpligt för användning i tillgångshantering och ruttredovisningstillämpningar. Den är optimerad för att läsa transpondrar placerade på stål- och metallytor.

Trovan LID-710BLE kommunicerar via BLE (Bluetooth Low Energy), vilket ger enkel dataöverföring. Den har två lägen. Medan pass-through-läget sänder varje ID-nummer via BLE, möjliggör RED-listläge operatören att lagra upp till 100 000 koder i minnet.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Ta en titt på dessa inlägg också:

  • Bästa hemautomation Apple Watch Apps
  • Bästa säkerhetsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found