Blogg

Bästa Halloween-spel för iPhone och iPad

Alla och alla som älskar läskiga, spöklika saker är vanligtvis ett stort fan av Halloween. Och för dem är det ofta bland de mest efterlängtade dagarna på året. Men varför vänta till den 31 oktober när din iOS-enhet kan ge dig den känslan just nu. Tack vare en massa appar, en blandning av läskiga och söta tapeter och dessa bästa Halloween-spel för iPhone och iPad, kan du njuta av och fira All Hallows 'Eve innan den kommer och även efter att den är över.

 1. Plants vs. Zombies ™ 2
 2. Fredag ​​den 13: Killer Puzzle
 3. Zombies, Run!
 4. Goosebumps Horror Town
 5. Bendy och bläckmaskinen
 6. Walking Dead: The Game
 7. Kultursimulator
 8. Candies 'n Curses
 9. Spooky Squashers
 10. Spooky House ® Halloween burst

1. Plants vs. Zombies ™ 2 - Roligt, lätthjärtat strategispel

Halloween och Zombie spel går hand i hand. Och det här prisbelönta spelet ger action, äventyr, trädgårdsodlingar och legioner av roliga zombier till mixen. Ditt yttersta mål är att rädda din hjärna från att ätas!

För det måste du bygga en armé med fantastiska växter. Det stämmer, utsäde och bränsle över hundra kraftfulla gräsmattor. Och kämpa mot zombierna över elva galna världar, från forntida Egypten till framtiden och bortom.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Åldersgräns: 9+

Ladda ner

2. Fredag ​​den 13: Killer Puzzle - Spooky & Scary Game

Du pryder huden på Jason Voorhees, aka pionjären för psykodödande. Och den här gången har han terroriserat alla från Crystal Lake campare till stadsbor på Manhattan.

Spelet innehåller 8 otroliga avsnitt med över 100 läskiga pusselnivåer. När du fortsätter blir det svårare att skrämma eller döda oskyldiga offer. Du kan dock nivåera din karaktär och låsa upp fler vapen därefter.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Åldersgräns: 17+

Ladda ner

3. Zombies, Run! - En fitnessapp med en twist

Att behålla konditionen är inte lätt, men det kan säkert göras roligare och intressantare. Och ja, det lutar mer mot en träningsapp men med tanke på alla Halloween-godisar och fester som konsumeras är det en värdig deltagare till den här listan.

Det extremt uppslukande körspelet skapar en apokalyptisk atmosfär med ljud och berättelse. När du springer i verkligheten driver det hjärtpumpande ljuddramat dig att springa den extra milen och slutföra ditt mål.

Pris: Gratis (1 månad Pro-medlemskap - $ 2,99)

Åldersgräns: 12+

Ladda ner

4. Goosebumps Horror Town - Stadsbyggande spel packat med monster

Uttråkad av simuleringsspel, där allt är socker och krydda? Tja, det är dags att höja några '' gåshud '' med de läskigaste monsterna från hit-skräckserien. Du kan vara marionett av olyckliga varelser och beordra dem att skrämma stadsbor.

Eller så kan du vara hjälten som tar ansvaret för att bekämpa monster på sina axlar. Beroende på din roll som människa eller monster måste du strategisera en spelplan för att vinna.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Åldersgräns: 9+

Ladda ner

5. Bendy and the Ink Machine - Dark & ​​Gloomy Adventure Game

Välkommen till Joey Drew Studios, en plats där den klassiska älskvärda tecknade filmen Bendy var färgat. Efter att showen stängts av har en kroppslig bendy blivit ond och försöker nu döda sin huvudanimatör Henry.

Medan installationen är ganska läskig och mörk, är spelet varierat och spännande. Det finns förstapersonsstrid, pussel, skräck, smyg och många dolda hemligheter att utforska och mästare.

Pris: $ 6,99

Åldersgräns: 12+

Ladda ner

6. Walking Dead: The Game - Serieinspirerad action

En episodisk spelserie med fem delar som spelas i samma universum som Walking Dead-romanerna och tv-programmen. Du är Lee Everett, en man med en andra chans till livet och en passion för att rädda världen från odöda.

Till varje pris ska du skydda en föräldralös flicka som heter Clementine. Men med lik som återvänder till livet och överlevande som kämpar för att överleva är det säkert inte en lätt uppgift. Och även om spelet inte har uppdaterats på ett tag är det fortfarande värt ett spel.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från 4,99 USD)

Åldersgräns: 17+

Ladda ner

7. Cultist Simulator - Ett överraskande mystiskt kortspel

Ett ökänt roguelike berättande kortspel som inte ens innehåller en tutorial. Åh, ja, det handlar inte bara om att bemästra spelet; en del av utmaningen inkluderar att ta reda på hur man spelar.

Bygg runt en miljö med 1920-talet med dolda gudar och hemliga historier, du måste bli en forskare inom den osynliga konsten. Hantverktyg, kalla fram sprit, indoktrinera oskyldiga och fånga den nya tidsåldern.

Pris:  $ 6,99

Åldersgräns: 12+

Ladda ner

8. Candies 'n Curses - Bedårande pusselspel

Phantom King hemsöker för alltid den vridna herrgården. Du måste dock utrota horder av bedårande spöken innan du kan nå slutmålet. Inga bekymmer, ett team av spöklika valpar och andra spektrala varelser är här för att hjälpa dig.

Besök alla de sex olika herrgårdsområdena och sparka ut de farliga spöken och fördärvarna som angriper områdena. I slutet av varje steg väntar en mäktig chef dig, så använd dina krafter och styrka därefter.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 1,99)

Åldersgräns: 4+

Ladda ner

9. Spooky Squashers - Ett roligt arkadspel av spöken

Det finns en hel del insyn i det här spelet. Du måste bekämpa spöken genom att spela squash som squash! Fast i ett spöklikt slott som bygger på en gammal kockkyrkogård, måste du slå det onda kockspöket och hans minions för att fly.

Medan det är en ganska förenklad berättelse är spelet ganska snabbt. Dessutom packar det knäppa överraskningar i olika stadier för att hålla saker intressanta och kisande.

Pris: Gratis

Åldersgräns: 9+

Ladda ner

10. Spooky House ® Halloween Burst - Addicting Candy Crush-liknande spel

Inspirerat av allt Halloween, spelas spelet i en spöklik herrgård, fylld med pumpor och läskiga ljud. Spelet innehåller 12 generiska men roliga spellägen, inklusive Shooter, Pumpkin Invasion, Turn By Turn, etc.

För att upprätthålla spelarnas intresse och svårighetsnivåer använder den också fem inställningar för animeringshastighet - slow motion, normal, snabb, turbo och animationer Av. Så vad väntar du på? Låt oss utforska några pumpor?

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Åldersgräns: 4+

Ladda ner

Spooky Halloween!

När det gäller Halloween är ålder ingen bar. Oavsett om du är 6 eller 60 kan alla ha kul. Och därmed har vi försökt att införliva spel som passar alla åldrar och smaker. Förhoppningsvis hittade du precis rätt match eller matchningar!

Låt oss veta ditt favorit Halloween iOS-spel i kommentarfältet nedan. Låt oss sprida kärleken till roliga, läskiga och spöklika spel den här säsongen.

Läs nästa:

 • Sudoku-spel för iPhone och iPad
 • Actionspel för iPhone och iPad
 • Word Games för iPhone och iPad
 • Tower Defense-spel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found