Blogg

Topp 10 tunnaste iPhone Xs Max-fodral 2021

Älskar du att flagga ultratunna fodral? Bra! Jag gillar också att gå på ett snyggt omslag när det finns en önskan att göra iPhone elegant uppmärksam. Eftersom jag är extremt förtjust i den snygga designen har jag redan ordnat de bästa tunnaste iPhone Xs Max-fodralen.

1. totallee

Om du beundrar smala fall, bör "totallee" vara högst upp på din radar. Med bara 0,02 tum tjocklek är den extremt tunn - det tunnaste på marknaden.

Den halvgenomskinliga designen låter Max visa upp sin design i stil. Det släta locket håller också bort fingeravtryck och skrapor.

Kolla in kameraringen på baksidan som skyddar den dubbla kameran. Dessutom kommer det totala slanke fodralet i åtta vackra färger inklusive jet svart, klar, grå och mer.

USP: Ultratunn

Kolla in på Amazon

2. elago Inner Core Series

Den här från elago är också ganska smal. Inner Core-serien är gjord av flexibelt polypropenmaterial och gör det till ett passformspar med Max.

Främst på grund av den höga elasticiteten kan du enkelt montera och ta bort locket. Den mjuka strukturen erbjuder förbättrad grepp, så att din handflata känns bekväm när du bär storskärmsenheten.

Du kan lita på Inner Core-serien för att bekämpa skrapor. Som färgglada omslag? Det snygga fodralet finns i flera färger som rosa, rött, vitt och mer.

USP: Flexibelt polypropenmaterial

Kolla in på Amazon

3. Apple Silikonfodral

Apples silikonfodral har ett ganska charmigt utseende och passar perfekt till iPhone Xs Max. Tillverkad av högkvalitativt silikonmaterial och locket har en mjuk finish.

Tack vare den mjuka texturerade utsidan ger fodralet förbättrat grepp. Det förhindrar också fingeravtryck och smuts. Interiören i mikrofiber hjälper till att avvärja repor.

Det här tunna skyddet spelar också bra med trådlösa laddare så att du enkelt kan starta din phablet. Åh ja, du kan välja ut det avundsvärt tunna fodralet i flera färger som produktrött, midnattblått och mer.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Apple

4. RANVOO

RANVOO är en elegant design och är det du behöver för att din iPhone ska stjäla hjärtan. Det är ett av de tunnaste omslagen på marknaden. Snap-on-strukturen passar obefläckat runt iPhone.

Utsidan känns ganska slät och håller också bort smuts och damm. Den upphöjda kanten ger ett extra försvar mot den dubbla kameran. Den trådlösa laddningskompatibiliteten gör RANVOO till en komplett kostym. Och ja, du kommer att välja detta skalfodral i tre färger: rött, svart och blått.

USP: Ytterligare skydd för kameran

Kolla in på Amazon

5. Anccer

Med bara 0,3 mm tjocklek är Anccer utan tvekan ett av de mest eftertraktade eleganta fodralet på marknaden. Det hårda PC-materialet förstärker konstruktionen för att motstå mindre fall.

Med den matta ytan tillåter utsidan inte att svett och smuts förstör glansen. Det erbjuder också en extra sköld till kameran.

De uttalade knapparna ger smidig återkoppling, medan utskärningarna är snygga. När det gäller färger finns Anccer i fem snygga varianter som rött, blått, svart och mer.

USP: Fingeravtrycksbeständigt

Kolla in på Amazon

6. TORRAS

När du pratar om de snygga omslagen kommer detta erbjudande från TORRAS direkt in i bilden. Det har nästan allt som en mager väska borde ha.

Jag gillar dess matta yta som säkerställer att utsidan kan hålla sin glöd vid liv länge. Precis som många av sina konkurrenter håller den också kameran skyddad med den upphöjda läppen.

Knapparna ger taktil feedback och utskärningarna gör att du enkelt kan komma åt portarna. Slutligen kan du välja TORRAS i tre attraktiva färger som svart, rött och marinblått.

USP: Ergonomisk design

Kolla in på Amazon

7. TOZO

TOZO är oöverträffad när det gäller att skapa en cool match med iPhone Xs Max. Med en tjocklek på 0,35 mm lägger det knappast till någon massa till enheten.

Det hårda omslaget tål lätt skrapor. På grund av den matta ytan kan den bekämpa svett och smuts. Knapparna har en krispig känsla och utskärningarna är exakta. När det gäller färger erbjuder den tre vackra färger: svart, blått och vitt.

USP: Halvtransparent design

Kolla in på Amazon

8. Incipio fjäder

Vill du erbjuda din Xs Max lite mer frihet att lysa igenom? Incipio Feather kan vara ett perfekt val för dig. Skyddet har en ultratunn design och gör att din smartphone kan lysa utan mycket störning.

Den mjuka finishen berikar dess profil ytterligare och erbjuder även bekväma grepp. När det gäller skydd tror jag att Feather kan hålla bort repor och också erbjuda kameran det nödvändiga försvaret. Dessutom kommer detta genomskinliga fodral i tre fascinerande färger: svart, klart och ständigt bedårande rosaguld.

USP: Tydlig design

Kolla in på Amazon

9. kqimi

Som ett snyggt fodral täcker du “kqimi” helt. Oavsett om det är att göra en snygg match med smarttelefonen eller stoppa repor, så har alla baser täckts.

Den hårda datorn ger den lite extra styrka för att överleva mindre stötar. Så om du vill ha lite skydd utan att ge avkall på stilen kan det vara en säker satsning. Jag tycker att knapparna är mycket lyhörda och utskärningarna exakta.

Dessutom finns kqimi i flera attraktiva färgvarianter så att det är en enkel uppgift för dig att välja en passande matchning.

USP: Förbättrat grepp

Kolla in på Amazon

10. JASBON

JASBON kanske inte pratar med en exceptionellt elegant profil men den är inte skrymmande heller. Den högkvalitativa silikonytan ger den ett sofistikerat utseende. Med tillstånd av det släta yttre skalet ger locket mycket bättre håll.

Mikrofiberns inre ger den nödvändiga styrkan för att uthärda stötar och också förhindra nötning. Din smartphone tål lätt regelbundet fall. Dessutom erbjuder fodralet extra skötsel för kameran med den upphöjda kanten. Och ja, du får sex förtrollande färger att välja mellan.

USP: Slagfast design

Kolla in på Amazon

Det är avslutningen av de tunnaste fodralet för iPhone Xs Max!

Din favorit?

Det är nu din tur att meddela oss om de fall som har gjort det till din lista över de snygga omslagen. Vi uppskattar alltid din feedback. Så misslyckas inte med att skjuta dina två cent.

Du kanske också vill utforska:

  • Bästa iPhone Xs Max plånboksfodral
  • iPhone Xs Max Läderfodral
  • Bästa tunna fodral för iPhone 12 Pro Max
  • Tunna fodral för iPhone 12 och 12 Pro

Vill du utforska fler sådana tillbehörsuppsättningar för Xs Max?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found