Blogg

Bästa iPhone-armbanden granskade för dig (2021-upplagan)

Om jag skulle behöva springa med en smartphone på mig, ska jag se till att den är fastspänd för mig som om det är ett organ i min kropp. Men det är inte så som alla vill att deras smartphones ska spännas fast; det är därför vi har iPhone-armband - det coola, bekväma och säkra iPhone-tillbehöret som gör att din iPhone är säker även när du kör ett maratonlopp.

När vi valde ut de bästa armbanden för iPhone har vi tänkt på olika krav. Till exempel måste den vara svettbeständig och helt töjbar. Dessutom måste det erbjuda dig den bekvämlighet som behövs för att hålla enheten perfekt på plats. Vill du välja en till din smartphone? Hoppa över för att titta närmare på några av de finaste alternativen!

1. Stam

Tribe har en sportig och snygg design och tar hand om alla dina behov med god effekt. Armbandet är tillverkat av extremt mjukt neoprenmaterial och är mycket flexibelt. Eftersom den är töjbar kommer du att känna dig bekväm när du bär den.

Justerbart kardborreband ger dig den flexibilitet som behövs för att hålla smarttelefonen intakt beroende på din komfortnivå. Reflekterande remsa låter dig springa smidigt även i mörkret. Den är kompatibel med smartphones med upp till 5,2-tums skärmstorlek. Slutligen kan du välja Tribe i flera färgalternativ som mörkblå, svart och grå.

Kompatibilitet: iPhone X, 8, 7, 6, 6S, SE, 5, 5C, 5S

USP: Justerbart kardborreband

Kolla in på Amazon

2. Portholic

Portholic har en mer pragmatisk design och är helt svettbeständig. Armbandet är tillverkat av högkvalitativt neoprenmaterial och är mycket ventilerande och mjukt. Det stretchiga materialet gör att armen kan böjas bekvämt under träning.

Dessutom kan du enkelt lagra både dina nycklar och kort inuti kortplatserna. Den passar både små och stora armstorlekar från 9 till 18,5 tum. Dessutom stöder Portholic smartphones med upp till 6,5-tums skärmstorlek och levereras med livstidsgaranti.

Kompatibilitet: iPhone 8 Plus 7 Plus 6s / 6 Plus

USP: Svettbeständig

Kolla in på Amazon

3. Trianium ArmTrek

Trianium ArmTrek har utformats för att vara ett mycket funktionellt universellt armband. Den kan passa smartphones med upp till 6,75-tums skärmstorlek. Mjukt texturerat neoprenmaterial är inte bara exceptionellt andas utan också reptåligt.

Tack vare det justerbara kardborrebandet med flera spår kan armbandet passa bekvämt i armstorlek upp till 14 ″. Det skyddande skärmskyddet skyddar skärmen från grunden och erbjuder också obehindrad åtkomst till din enhet.

Du har så många som åtta snygga färgglada varianter som lila, mynta, rosa och svart och mer att välja mellan. Dessutom stöds ArmTrek av livstidsgaranti.

Kompatibilitet: iPhone X, 8, 7, 6, 6s Plus

USP: Justerbar kardborre med flera slitsar

Kolla in på Amazon

4. SUPCASE

SUPCASE är särskilt designad för iPhone X och pryder med en trendig design. Den erbjuder ett komplett skydd för din smartphone och låter dig också hålla den stadig under din stränga träning.

Kardborrbandet kan passa armstorlekar från 9 ″ -21 ″. Dess silikonfodral ger iPhone mer skydd, samtidigt som det ger bättre grepp. Ännu bättre, du kan använda locket som ett fristående fodral för din enhet. Förutom flexibilitet kommer du att kunna komma åt alla portar och knappar på din enhet bekvämt.

Kompatibilitet: iPhone X

USP: Silikonväska

Kolla in på Amazon

5. DanForce

DanForce är helt enkelt ett coolt armband som kan ta hand om alla dina grundläggande behov. Den är klar med högkvalitativ polyamidlycra som ger den styrka som krävs för att hålla länge. På grund av det släta och töjbara materialet har du maximal komfort när du bär det.

Svettbeständigt foder låter inte bara din hud andas lätt utan spelar också en viktig roll för att hålla smarttelefonen torr. Därför irriterar din hud inte ens efter en lång träning. Dessutom kan du välja ut DanForce i sju iögonfallande färger som orange / blå, orange / svart, USA-utgåvan och mer.

Kompatibilitet: iPhone X, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus, 6s, 6s Plus, 6, 6 Plus

USP: Svettbeständigt foder

Kolla in på Amazon

6. Revere Sport

Jag gillar Revere Sports enkla design som idealiskt kan leva upp till dina grundläggande krav. Det första du kommer att märka i detta armband är det dubbla justerbara armbandet som hjälper dig att hålla din iPhone perfekt på plats. Det finns också en reflektorremsa för att säkerställa att du kan köra smidigt i mörka miljöer.

Armbandet har en liten ficka för förvaring av nycklar och kontanter. Den är idealiskt utformad så att du kan installera din smartphone med ett tunt fodral, och du kommer att fortsätta använda Touch ID eller pekskärm utan problem. Dessutom stöds Revere Sport av livstidsgaranti.

Kompatibilitet: iPhone 8, 8 Plus, 7, 7 Plus, 6s, 6s Plus, 6, 6 Plus

USP: Dubbel justerbar armrem

Kolla in på Amazon

7. Senbor

Senbor levereras med extra tyglager för att förhindra att svett kommer in i din iPhone. Därför förblir din smartphone torr även under din intensiva träning; så att du kan koncentrera dig på din träning. Tillverkad med mjukt neoprenmaterial, känns armbandet ganska slät vid beröring.

Kardborrbandet med två fäststorlekar passar en arm från 8,5 till 15,5 tum i omkrets. Inbyggda nyckel- och korthållare låter dig hålla dina värdesaker säkra. Det är inte allt; Senbor finns i tre charmiga färger som svart, grå och rosa.

Kompatibilitet: iPhone 8, 8 Plus, 7, 7 Plus, 6s, 6s Plus, 6, 6 Plus

USP: Extra tyglager

Kolla in på Amazon

8. YORJA

YORJA visar en minimalistisk design och säkerställer att du har den bekvämlighet som behövs när du joggar. Armbandet är tillverkat av högkvalitativt TPU-material och har tre lager Lycra-material för att motstå skrapning. För alla är så hållbara är den otroligt lätt och ger inte mycket bulk till din iPhone.

YORJA har ett litet paket där du säkert kan förvara dina kort och kontanter. Den har också en nyckelficka och ett hörlursskåp. Dessutom finns den i två enkla färgvarianter som svart och grått.

Kompatibilitet: iPhone X, 8, 7, 6s, 6

USP: Tre lager av Lycra-material

Kolla in på Amazon

9. Maxboost

När det gäller kvalitet och förmågan att förbättra din användarupplevelse måste Maxboost betraktas som en av de finaste armbanden som finns på marknaden. Den har en snygg design och levereras med ett kardborreband med flera slitsar. Beroende på din komfortnivå kan du enkelt justera din iPhone för att hålla fast.

Skärmskyddet ger fullständigt skydd mot pekskärmen från grunden, samtidigt som du också kan använda din enhet utan problem. Kreditplats och nyckelhållare låter dig hålla dina värdesaker säkert. Dessutom gör tre färgvarianter (svart, rosa och mynta) som toppas av livstidsgarantin Maxboost till ett bra alternativ.

Kompatibilitet: iPhone X, 8, 7, 6, 6s, SE, 5s, 5, 5C

USP: Skyddande skärmskydd

Kolla in på Amazon

10. Mosica

Sist men inte minst; Mosica har alla egenskaper till ditt märkbara armband. Förberedd med högkvalitativt tygmaterial har den en mycket mjuk struktur. Tålig konstruktion gör att den kan absorbera stötar och erbjuda önskat skydd för din smartphone från oavsiktliga fall.

Baserat på din bekvämlighet kan du enkelt justera remmen så att enheten inte glider. Inkluderingen av reflekterande remsor gör den till en bättre följeslagare för din jogging, särskilt i mörka miljöer. Och ja, Mosica finns i tre snygga färger som grå, grön och rosa.

Kompatibilitet: iPhone X, 8 Plus, 7 Plus, 6s Plus, 6 Plus

USP: Trendig design

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vilken är dina favoritarmbanden på iPhone?

Vi hoppas att du har hittat en värdig tillgång för din iPhone. Låt oss veta vilken som har stått emot din uppgift på ett fantastiskt sätt.

Du kanske också vill läsa dessa inlägg:

  • Bästa kraftbanker för iPhone
  • Billaddare för iPhone
  • Bästa bilfästen för iPhone
  • Bästa trådlösa laddare för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found