Blogg

Bästa iPhone Xs träfodral 2021

Önskan att göra iPhone-sporten till en något annan profil har varit den främsta anledningen till att jag gillat att ge ett skott av ett träfodral. Det äkta träet, i kombination med den släta ytan, ger din smartphone en autentisk touch. Åh, för att inte tala om det graverade mönstret som gör att locket ser behagligt ut för ögonen. Tja, om du tillhör samma sida av staketet som jag, vill du få en av dessa topp 10 iPhone Xs träfodral för iPhone. Från de eleganta träöverdragen till de som försöker vara lite trendiga har jag tagit hänsyn till olika fall. Att arrestera den som helst passar din önskan borde inte vara en stor sak!

1. Lyxig fickbok från Pad & Quill

Om du kan sträcka ut din budget till förmån för ett premiumfodral bör Luxury Pocket Book vara en skenvinnare för dina Xs.

Detta plånboksfodral är en rik kombination av fullkornigt amerikansk sadelläder och baltiskt björkträ. De inre kortplatserna gör att du kan hålla upp till 5-7 kort och det finns också ett stort fack för att lagra några dollarsedlar.

Närvaron av lyxig konsistens låter aldrig detta fall förlora sin riktiga klass. Med halkskyddet kommer din smartphone sällan att hoppa ur dina händer. Dessutom kommer Luxury Pocket Book med livstids trä och upp till 25 års lädergaranti.

USP: Lyxig design

Kolla in på Pad & Quill

2. NeVisdom

Har du satt ögonen på att hitta ett klassiskt snyggt fodral till din iPhone Xs? Detta erbjudande från NeWisdom borde vara högst upp på din radar.

Den äkta träkonstruktionen har en slät yta så att din handflata känns fin att ta på. Med närvaron av mjukt interiör har locket tillräckligt med kudde för att hålla repor borta.

Utskärningarna verkar vara exakt nog för att du ska få tillgång till alla portar bekvämt. Höjdpunkten i detta träskydd är dock kompatibiliteten med trådlös laddning.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Amazon

3. iCASEIT

Det är den snygga designen som har gjort att jag vill ha det här träfodralet från “iCASEIT.” Den naturliga träkonstruktionen ger mer livslängd. Den ergonomiska designen ger mycket bättre grepp för att förhindra oväntade droppar.

En anmärkningsvärd funktion är möjligheten att spela trevligt med trådlösa laddare. Som ett resultat kan du ladda din iPhone Xs utan att ta bort skalet. Det är inte allt; du väljer iCASEIT i flera olika mönster.

USP: Ergonomisk design

Kolla in på Amazon

4. YFWOOD

Släpper ofta din iPhone? Varför inte gå till ett lite mer skyddande träfall.

YFWOOD har en stötsäker design för att skydda dina Xs mot stötar. Det robusta träöverdraget i kombination med den mjuka TPU gör det extremt slitstarkt.

Huvudsakligen på grund av det släta yttre stannar smarttelefonen i dina händer. Den stöder också trådlösa laddningsstativ eller -kuddar så att du kan anamma den nya åldersladdningstekniken utan smärta.

USP: Stötsäker design

Kolla in på Amazon

5. iATO

Du bör se på “iATO” som ett enkelt träfodral. Den lågprofilerade designen ger den en vintage look.

Snap-on-strukturen spelar en viktig roll för att hjälpa omslaget att göra ett formpassande par med iPhone. När det gäller skydd mot slumpmässiga fall bör det bekvämt tåla mindre stötar.

Utöver försvaret finns iATO i flera varianter. Så att hitta rätt passform borde inte vara en stor affär för dig.

USP: Design med låg profil

Kolla in på Amazon

6. Trätillbehör

För varje såld trälåda planterar Woodaccessories ett träd. Detta gör det till ett beundransvärt varumärke som tillverkar högkvalitativa träfodral för iPhones. Woodaccessories använder endast FSC-certifierat trä som skyddar din iPhone mot repor, damm och stötar.

Woodaccessories har använt soft-touch-teknik för att göra din iPhone-upplevelse bekväm och snabb. Mycket få falltillverkare kan producera ett träfodral med trådlös laddningskompatibilitet. Woodaccessories har installerat den här funktionen i det här fallet.

USP: FSC-certifierat trä

Kolla in på Amazon

7. iATO (Blandning av läder och trä)

Ytterligare ett träöverdrag från iATO som har fått min uppmärksamhet. Det är en fantastisk blandning av läder och trä. Den tvåfärgade designen förbättrar sin profil.

Den snygga strukturen gör att din smartphone fortsätter att se elegant ut. Det kan emellertid absorbera mindre stötar och till och med lägga bort repor. Förmågan att fungera synkroniserat med trådlösa laddare gör det till en bra satsning för daglig användning.

USP: Tvåfärgad design

Kolla in på Amazon

8. Avslöja

Reveal har tillverkat detta träfodral av äkta bambu. Reveals hantverk syns i dess förmåga att kombinera TPU-gummi på bambu. Detta miljövänliga fodral är tillverkat av 100% bambu, som är den snabbast växande träväxten.

Bortsett från mode är detta bambufodral mycket funktionellt. Det kräver fantastisk finess att skära exakta öppningar på ett trä; Reveal har gjort detta med sin signaturansträngning. Du kan enkelt komma åt alla portar och knappar, och du ska inte trycka på knapparna för att använda din iPhone.

USP: Miljövänlig bambu

Kolla in på Amazon

9. ROCK

Jag tycker att "ROCK" är en bra kostym av flera skäl. För det första har fodralet fått en äkta konstruktion som lovar att ge din smartphone en naturlig touch.

Det andra yttre skalet ser ganska raffinerat ut. Därför känner du dig bekväm att hålla på locket och det finns också mindre risk för att det glider upp. Den inkluderade TPU förstärker hållbarheten och ger också fodralet att bekämpa repor. Och det tredje, knapparna och utskärningarna är perfekta för smärtfri åtkomst.

USP: Slagfast design

Kolla in på Amazon

10. CaseYard

Enkelt uttryckt är CaseYard ett av de mest märkbara trälådorna för Xs. Så, vad gör det här fallet annorlunda?

Det som står CaseYard ifrån varandra är det prisvärda mönstret. Märk väl; den finns i mer än 30 olika mönster. Det betyder; din önskan att hitta något ur lådan kommer inte att ta slut.

Personligen; Jag gillar omslaget med amerikansk flaggdesign eftersom det ser så imponerande ut. Åh ja, jag gillar också det här sportiga kameramönstret mycket.

USP: Attraktivt mönster

Kolla in på Amazon

Och det är det, folkens! Förhoppningsvis gillade du vår samling.

Håll koll på mer ...

Nu är det dags att dela dina tankar om ovanstående fall. Jag säger det för det kan hjälpa oss att ta reda på vilken typ av omslag du föredrar mest. Så misslyckas inte med att erbjuda dina två cent!

Du vill också läsa dessa inlägg:

  • Toast iPhone 12 träskal
  • Plånboksfodral för iPhone Xs
  • Bästa iPhone Xs läderfodral
  • Träfodral för iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro, 12 Pro Max
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found