Blogg

Bästa iPhone 11 Pro Max Folio-fodral 2021

Vårt liv definieras av de val vi gör. Mitt bland dem är också valet att välja rätt fodral för våra enheter; oavsett om det handlar om utseende eller säkerhet. Men varför inte båda? Vi ger dig en uppsättning av de bästa foliofodralen till iPhone 11 Pro Max som kan ta hand om både enhetens utseende och säkerhet.

 1. Maxboost
 2. SHIELDON
 3. Newseego
 4. JUQITECH
 5. TUCCH
 6. Dåligt
 7. Burkley
 8. monsun
 9. LUPA
 10. GEAR4

1. Maxboost

En ultratunn, kompakt och lätt design som lätt kan passa i dina händer, fickor eller väskor. Med tre kortplatser och en sidoficka för kontanter fungerar väskan som en snygg plånbok. Ytterligare exakta utskärningar för högtalare, kamera och andra funktionella portar säkerställer att enhetens multifunktionalitet inte hindras.

Vrid dessutom plånboksfodralet och iPhone horisontellt och dra ut stativet för en handsfree-upplevelse. Ett magnetlås håller dig säkert låst i iPhone och andra värdesaker.

USP : Ultratunn och lätt

Kolla in på Amazon

2. SHIELDON

Ett foliofall som håller din enhets och kortens säkerhet prioriterad. Det inre TPU-skalet har en halkskyddsdesign för att hålla enheten svalare under användning och laddning. Upphöjda kanter runt kameran skyddar glaset från repor och smuts.

Utsidan är tillverkad av högkvalitativt äkta kohudskinn som ger en naturlig och mjuk handkänsla. Vidare är kortspåren på framsidan klädda med RFID-blockerande tyg som blockerar obehöriga skannrar som skyddar din personliga information. Dessutom är fodralet kompatibelt med de flesta trådlösa laddare för iPhone 11-serien , så du behöver inte ta bort fodralet för laddning.

USP: RFID-blockering

Kolla in på Amazon

3. Newseego

Prata om multitasking, det här foliofodralet för iPhone erbjuder också löstagbarhet. Så du kan ha ett vegan läder ultra-tunn väska med plånbok och mobilväska. Eller så kan du lossa den magnetiska stötdämpande PC + TPU (Inner Case) för att användas som en stötdämpare.

Den inbyggda magneten låter dig också fästa din enhet på ett magnetiskt bilfäste. Eftersom det inre skalet är lätt avtagbart, kan dessutom stödet användas för både horisontell och vertikal visning. Så du kan visa eller ladda din enhet i valfri riktning.

USP: Avtagbar 2 i 1 plånboksfolio

Kolla in på Amazon

4. JUQITECH

Ett annat löstagbart plånboksfodral till iPhone, men det här har en distinkt funktion. När det lossnar från den magnetiska plånboken kan det tunna fodralet stödja trådlös laddning. Du kan också fästa detta tunna fodral på magnetiska bilfästen, kylskåp eller någon annan metall / magnetisk plats.

Bortsett från denna bekvämlighet kan plånboksdelen fungera som en kickstand för en bekväm handsfree filmtittning, videochatt eller ansiktsupplevelse. Premium PU-läderöverdrag och TPU-basskal har en mycket klassisk och stiliserad design som förbättrar utseendet på din enhet.

USP: Stöder trådlös laddning

Kolla in på Amazon

5. TUCCH

Tillverkat av högkvalitativt syntetiskt läder, detta foliofodral erbjuder några av de mest slående färgerna; särskilt rött och vinrött. Det slitstarka mjuka TPU-innerfodralet har stötdämpande kanter som skyddar din telefon från stötar och droppar.

Flipskyddet har 3 kortspår och 1 pengarficka för att tillgodose dina dagliga väsentligheter på ett ställe. Kortplatsen är fodrad med RFID-blockerande material som effektivt skyddar dina kort och håller din personliga information säker. TUCCH-fodralet stöder också trådlös laddning.

USP: Dämpade stötsäkra kanter

Kolla in på Amazon

6. Dåligt

Kallat som Rich Flip-fodralet, förblir folioomslaget sitt namn; det är rikt på utseende, säkerhet och förvaring också. En extra vikbar klaff ger ytterligare kortplatser och ger integritet för ID-kortplatsen med fönster. Det högkvalitativa mjuka syntetiska lädret som används ger ett smidigt och bekvämt grepp.

Magnetlåset har en elegant krombelagd utsmyckning för en övergripande lyxig finish. Kuddbuffertar på vardera sidan förbättrar slaghållfastheten ytterligare. Med exakta utskärningar kan du enkelt få åtkomst till alla enhetsfunktioner utan att du behöver ta bort fodralet.

USP: Extra utrymme

Kolla in på Amazon

7. Burkley

En allt-i-ett portfölj designväska blandar lyx med utsökthet. Tillverkad av äkta fullkornsläder, öppnar fodralet som en bok och flip-omslaget har flera kortplatser för att bära många kreditkort, ID och kontanter. Det inre skalet kan knäppas på / av från plånboken enligt din bekvämlighet.

Skalet har stötdämpning för maximalt skydd och tillgänglig port för enkel åtkomst. Den inbyggda magneten kan fästas på de flesta magnetiska bilfästen. Det fungerar bra med QI trådlösa avgifter och Apple Pay eller någon annan NFC-applikation.

USP: Lyxigt fodral

Kolla in på Amazon

8. Monsun

I en patenterad design har monsunfolio-fodralet en avtagbar tunn plånbok bakom telefonen. Tillverkad av äkta läder, plånboken kan rymma upp till 5 kort och några räkningar. Speciellt har kortplatserna RFID-teknikblockerare för att säkerställa att dina kort och personliga uppgifter är säkra.

Plånboken är fäst på baksidan med en magnet med låg densitet och håller dem ordentligt stängda och smidiga för att ta bort vid behov. Efter att plånboken tagits bort blir fodralet trådlöst laddningsvänligt. Om du vill montera den på ett magnetiskt bilfäste, fäst den metallplatta som finns med de flesta bilfästen. Även om detta kommer att inaktivera användningen av trådlös laddning.

USP: Avtagbar tunn plånbok

Kolla in på Amazon

9. LUPA

Lyx till ett överkomligt pris, LUPA folio-fodral är modellerat av robust, mjukt och miljövänligt PU-läder som varken fläckar eller bleknar. Det ultratunna fodralet rymmer upp till 3-4 kort och 4 räkningar. Den täcker alla hörn och skyddar skärmen och kameran från repor. På så sätt hindrar det inte åtkomst till några portar eller knappar.

Dessutom stöder fodralet bekvämt trådlös laddning och möjliggör också trådlösa betalningar. Så oavsett om du använder Apple betala eller betala med ett Apple-kort, kan iPhone och kortet stanna kvar på sina respektive platser.

USP: Stöd Apple Pay

Kolla in på Amazon

10. GEAR4

Som namnet antyder är det inte bara ett foliofall till din iPhone 11 Pro Max; det är ett redskap för din enhet. Kugghjulet har rensat ett falltest av milt standard från upp till 4 meter. Denna nivå av stötskydd är tack vare det återvunna plastytan, en D30-stötfångare och TPU-bakskydd.

Det unika D30-materialet används vanligtvis i skyddande redskap runt om i världen av soldater, professionella idrottare och motorcyklister. Det erbjuder det tunnaste och mest avancerade skyddet till din enhet mot stötar och fall. Den tunna och lätta designen integrerar kreditkortsplatser, ett inbyggt visningsställ och stöder trådlös laddning.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

Gör ditt val klokt !!!

Jag är säker på att du inte behövde välja mellan utseende och säkerhet efter den här listan. Men du har fortfarande ett komplext men ändå viktigt val i väntan - du väljer det perfekta fodralet för din enhet. Eller så kan du välja och behålla dem på din önskelista och köpa dem när du är på humör för en förändring.

Relaterade inlägg:

 • Bästa iPhone 11 Pro Max-fodral
 • Rensa fodral till iPhone 11 Pro
 • Bästa iPhone 11 Pro Max tunga skal
 • Bästa robusta fodral till iPhone 11 Pro Max

Så hur många ärenden har du önskat? Låt oss veta om du vill att vi ska täcka fler tillbehörskategorier för iPhone 11 Pro Max, i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found