Blogg

Meme Machine - En innovativ video-Meme-app för iPhone

Smartphones och surfplattor som är anslutna till Internet är de bästa följeslagarna för någon person, särskilt tonåringar. Människor använder ibland och ibland missbrukar denna teknik. En sak är dock säker på att de tycker om det de gör. Hela fenomenet Citizen Journalism har utvecklats kring denna teknik. Och nu är den senaste känslan att skapa och sprida roliga memes.

Även om memes kan skapas i webbläsare, behöver unga användare något snabbt att ta tag i. Tidigare delar vi inlägget om bästa GIF-skapande appar för iPhone. Och idag ska vi prata om Meme Machine. Meme Machine erbjuder vad den unga generationen kräver. Denna iPhone- och iPad-app är utformad för att skapa roliga memes för alla tillfällen. Humor är alltid en ledande faktor i något innehåll. Eftersom korta videor och musikavsnitt är på modet, vill folk skapa innehåll som kan laddas ner och konsumeras enkelt.

Meme Machine iPhone och iPad Meme Creation App

Kul är alltid en ledande faktor för att skapa innehåll och dela det på sociala medier. Med tanke på detta har utvecklare av Meme Machine skapat ett rikt bibliotek med förinstallerade videor.

Alla videoklipp är indelade i fyra kategorier: ALLA, MEST POPULÄRA, VAD ÄR NYA och NEDLADDA.

Detta gör det enkelt att surfa på videor. Innan du skapar något meme kan du utforska samlingen, som innehåller historiska, populära och senaste videor.

För att anpassa ett meme kan du lägga till grafik, text, emojis och andra saker för att göra ditt meme viralt värdigt. Dina vänner och följare på sociala medier skulle alltid älska att läsa och lyssna på dina ord och röst.

Innan du delar din skapelse, glöm inte att använda avancerad videoredigeringsmotor för Meme Machine.

Tillräckligt med funktioner! Låt oss nu skapa ett meme med den här appen på en iPhone.

Hur man använder Meme Machine för att skapa roliga memes på iPhone och iPad

Steg 1. Först och främst, ladda ner och starta Meme Machine på din enhet.

Gränssnittet för denna app är lite besvärligt; kanske utvecklarna måste arbeta hårdare för att förbättra användargränssnittet för den här appen.

Meme Machine laddar omedelbart alla videor på telefonens skärm. När du trycker på sökknappen uppe till vänster kan du se kategorier av videor: ALLA, SENASTE, VAD ÄR NYTT och NEDLADDT.

Knapparna är klumpigt inställda sida vid sida; du kan inte rulla horisontellt för att välja varje kategori. För att gå till den sista kategorin, dvs NEDLADDAD, måste du trycka på varje knapp efter varandra.

Steg 2. Du kan välja vilken video som helst från vilken kategori som helst; tryck på videon och appen laddar ner den videon , som du kan se i avsnittet Nedladdat .

OBS! Den nedladdade videon kommer inte att vara tillgänglig i appen Foton på din iOS-enhet.

Steg 3. Gå till avsnittet NEDLADDAD för att se din video.

Steg 4. Klicka på den nedladdade videon så kommer appen att fråga: Vad vill du göra med "Video Name"?

Fyra åtgärder sveper upp från botten av enhetens skärm. Observera att du bara kan utföra de markerade åtgärderna. Åtgärderna varierar beroende på vilken video du har valt.

Kontrollera de fyra åtgärderna nedan:

  • Musikvideo: Kombinera din video med mememusiken
  • Överlagringsgrafik: Överlägg grafik på meme-videon
  • Overlay meme: Overlay meme-videon på din video
  • Klipp ut: Klipp från din video till meme-videon

Genom att använda ovanstående åtgärder kan du skapa ett roligt meme, som är värt att dela på din sociala medievägg.

Ladda ner

Det är alla vänner!

Avslutar…

Meme Machine utropas som # 1 video meme-appen tillgänglig i App Store. Denna app hjälper dig att skapa memes som sticker ut i mängden. Varje dag laddas miljontals memes upp i media; se till att ditt meme inte går vilse i de överväldigande siffrorna.

Har du någonsin använt något annat meme för att skapa en app på din iOS-enhet? Jämför Meme Machine med andra appar och dela din feedback med oss ​​i kommentarfältet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found