Blogg

Så här aktiverar / inaktiverar du 3D Touch på iPhone 6s och 6s Plus

Det verkar som om Apple-användare har börjat gilla 3D Touch-funktionen som introducerades på iPhone 6s och iPhone 6s Plus som nyligen släpptes av Apple.

3D Touch-funktionen har gjort livet enklare eftersom användare kan trycka på alla appar och utföra åtgärder utan att komma in i appen i fråga. 3D Touch-tekniken erbjuder också tre olika interaktiva pekåtgärder: Ljus, Medium och Fast. Och alla tre åtgärder ger olika resultat på din iPhone 6s och iPhone 6s Plus.

Som standard förblir den här funktionen i 3D Touch PÅ när du först ställer in din iPhone; men om du vill inaktivera den här funktionen kan du följa stegen som nämns i den här informationen.

Användare som möter problem i fingermusklerna, vill normalt inaktivera den här 3D Touch-funktionen på sina iPhones.

Så här slår du på / stänger av 3D Touch på iPhone 6s / iPhone 6s Plus

Steg 1. Öppna appen Inställningar på din iPhone → Tryck på Allmänt .

Steg 2. Tryck på tillgänglighet → Tryck på 3D Touch .

Steg 3. Växla 3D Touch av.

Senare, om du vill slå på den, följ samma procedur och sätt på den.

Medan du läser den här informationen vill vi berätta om att användare av iPhone 6s och iPhone 6s Plus har börjat möta problem med att försvinna appar efter att ha återställt säkerhetskopian på sina iPhones. Även om denna fråga inte har något att göra med vår aktuella information är det förvånande att frågor har börjat dyka upp på nya bitar.

Låt oss hoppas att Apple löser dessa problem så snart som möjligt, och användarna kan njuta av de bästa smartphonesna någonsin!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found