Blogg

Så här registrerar du dig för Hulu Live TV på iPhone och dator

Hulus live-tv-streamingtjänst är nu tillgänglig i beta och kostar 39,99 dollar per månad. Det ger dig tillgång till 50 sändnings- och kabelkanaler tillsammans med on-demand-innehåll. Innan du njuter av Live-innehållet måste du först registrera dig med Hulu för Live TV på iPhone och dator.

Om du har Apple TV kommer du att kunna dra nytta av Live TV-innehållet genom själva Hulus streamingapp. Du måste dock ladda ner en separat app som heter Hulu med Live TV på din iPhone eller iPad - även om du redan har en Hulu-app installerad på din iOS-enhet och prenumererar på dess streaminginnehåll. För närvarande finns det inget alternativ att registrera sig för Live TV-streamingtjänsten i Hulus app. För att göra det måste du navigera till dess webbplats. Ta reda på hur det är gjort!

Så här registrerar du dig med Hulu för Live TV på iPhone och dator

Du behöver veta:

  • Live TV-streamingtjänsten är tillgänglig med 50 timmars moln DVR-lagring som låter dig spela in Live TV för att titta senare
  • Med 14,99 USD får du möjlighet att lägga till 200 timmars Cloud DVR-lagring och ha möjlighet att spola framåt genom inspelade reklamfilmer
  • Basabonnemanget låter dig strömma innehåll på två enheter samtidigt. Med 14,99 USD kan du strömma innehåll på mer än två enheter samtidigt

Registrera dig för Live TV

Steg 1. Gå till signup.Hulu.com från vilken webbläsare som helst. Då måste du logga in på ditt Hulu-  konto .

Steg 2. Klicka sedan på Hantera mitt konto .

(Om du inte omdirigeras till tilläggssidan måste du välja Hantera  bredvid tillägg i avsnittet Prenumerationer.)

Då måste du slå på Hulu med Live TV .

Obs! Om du vill njuta av Hulu utan annonser, bläddra ner och slå på Hulu (No Commercials) med Live TV-omkopplare. Det ger dig tillbaka $ 43,99 per månad.

Steg 3. Därefter rullar du ner och aktiverar  Enhanced Cloud DVR-  omkopplare för att öka ditt Cloud DVR-lagring från 50 timmar till 200 timmar.

Steg 4. Bläddra ner och välj Lägg till detta  under Obegränsade skärmar för att uppgradera för att strömma innehåll från mer än två enheter samtidigt.

Om du vill lägga till ett abonnemang på Showtime för 8,99 USD per månad, bläddra neråt igen och välj Lägg till detta  under Showtime.

Steg 5. Nu måste du välja Fortsätt. På nästa sida måste du ange ditt  postnummer .

Markera sedan rutan för att låta Hulu skapa tillfälliga inspelningar för att rensa vägen för din Live TV.

Steg 6. Slutligen måste du bekräfta .

Det är allt!

Nu, om du är inloggad på din Hulu med Live TV på din iOS-enhet eller Hulu på Apple TV, loggar du ut och loggar in igen. Kolla in alternativen för Live TV under Nätverk i avsnittet Bläddra.

Loggar ut

Det är dags att få ut det mesta av Live TV och njuta av det roliga innehållet. Om du hittar något out-of-the-box, låt oss veta det i kommentarerna nedan.

Eftersom vi pratar om direktuppspelning av TV, skulle jag rekommendera dig att kolla in den här kompletta guiden för att använda TV-appen på din iPhone och Apple TV.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found