Blogg

Letar du efter de bästa transparenta skalen på iPhone 5?

iPhone 5 transparenta skinn är coola. För det första lägger de inte till bulk som de vanliga. För det andra är de coola bara genom utseendet. Jag menar, de håller din iPhones utseende intakt så att du kan visa upp alla tydliga linjer. För det tredje skyddar de ditt fodral åtminstone från repor.

Det finns massor av tydliga iPhone 5-fodral här ute. Även om alla ser väldigt intressanta ut, kommer inte alla fall att ha samma kvalitet. Handplockning av iPhone 5 genomskinliga skinn är inte så svårt eftersom vi hela tiden hör om några fall. Efter en grundlig granskning av recensioner och prat med några personer, tänkte vi att vi hade träffat paketet.

Här är en lista med högkvalitativa iPhone 5-genomskinliga fodral (eller skinn, som du föredrar) som visar iPhones perfekta kurvor och design samtidigt som du ser till att ingen av dessa repor påverkar den.

Bästa transparenta skinn för iPhone 5

1. Ghost Armor

Ett perfekt “osynligt” skydd för din iPhone. Paketet har ett tydligt reptåligt skydd tillsammans med en Clear Screen som inte kommer i vägen för pekskärmsfunktionerna. Det finns ingen fördröjning, utskärningarna ser till att knapparna är tillgängliga och hela huden är tillräckligt stark.

Pris: $ 24,95

Köp Ghost Armor

2. BodyGuardz

BodyGuardz iPhone 5 klar hud är en annan populär produkt på marknaden för skinn. Paketet levereras med två kompletta uppsättningar av helkroppsskydd. Huden är jämförbar med Ghost Armor när det gäller robusthet och finess. Du vet inte ens att huden är på.

Pris: $ 24,95

Köp BodyGuardz

3. SwitchEasy Naken

Visst kallad "Naken", har SwitchEasy en charm. Det är inte din traditionella polyetenhud som håller fast vid din iPhone 5. SwitchEasy Nude är ett fodral som är utomordentligt tunt och starkt. Tjockleken är ca 1 mm och höljet har en mjuk matt beläggning.

Pris: $ 19,99

Köp SwitchEasy Nude

4. Spigen SGP

Tja, vi trodde att vi skulle behålla det bästa för det sista. Spigen SGP producerar några av de mest högkvalitativa fodral och skinn. Denna speciella uppsättning är en cool och en av de finaste på marknaden. Välj en klar hud bland färgvalen.

Pris: $ 26,99

Köp Spigen SGP

5. Case-Mate Naken

Någonstans har vi redan behandlat Case-Mates Naked case. Det är ett plastfodral av hög kvalitet för din iPhone och så tunt att det nästan inte går att skilja. Pekskärmens respons påverkas inte. Och kommer från Case-Mate, du tittar på ett helt enkelt fantastiskt fall.

Pris: $ 30,00

Köp Case-Mate Naked

6. Kensington Gel-fodral

Det finns inget mycket annorlunda med Kensingtons Gel iPhone 5-skal. Enkelt uttryckt är det ett av de perfekta transparenta fall du kan få för en investering på 20 USD. Ganska bra.

Pris: $ 19,99

Köp Kensington Gel Case

Detta är uppenbarligen inte slutet på alla transparenta fodral som är tillgängliga för iPhone 5. Vi valde precis vad som fick bra recensioner från några få användare. Vi skulle gärna veta dina tankar och berätta om det om du har klar hud!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found