Blogg

Bästa Apple Watch Expense Manager-apparna 2021

Ett sparat öre är ett intjänat öre. Så planera din budget klokt och se till att onödiga utgifter kvarstår. Och upptäck de områden som kan skärpas för att öka din ekonomiska hälsa.

Men då är det lättare sagt än gjort. Därför dra nytta av de bästa apparna för kostnadshanterare som låter dig spåra dina utgifter effektivt direkt från din Apple Watch. De erbjuder också experttips som hjälper dig att få bättre inblick i din ekonomi.

Mer betydelsefullt låter dessa smarta Apple Watch-utgiftsspårare dig ta med alla dina konton och betalningar på ett ställe så att övervakningen av dem är problemfri. Läs vidare för att få en skicklig just nu för din smartwatch!

# 1. Mynta

Mint är en smart utgiftsspårningsapp för Apple Watch. Appen låter dig skapa en anpassad budget baserat på ditt mål och låter dig hålla koll på dina utgifter.

Appen gör det lättare att spåra flera viktiga saker som kontosaldon, utgifter, din gratis kreditpoäng, nettovärde och mer. Tack vare räkningen betalar påminnelser, det säkerställer att du inte behöver betala böter.

Utöver allt erbjuder Mint också några praktiska tips som hjälper dig att spara massor av pengar.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Truebill

Med Truebill kan du enkelt spåra dina räkningar, avbryta oönskade prenumerationer och begära återbetalning. Räkningsspåraren håller ett öga på nya avgifter och knepiga prishöjningar.

Det får reda på var du betalar för mycket och föreslår rätt sätt att minska räkningar. Det meddelar dig också om räntekostnaderna, återkommande transaktioner samt förändringar. Så du kommer att kunna hantera din ekonomi mer effektivt.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Mobills - Budgetplanerare

Om du tänker på en mer strukturerad ekonomisk planering, skulle "Mobills" vara rätt väg att gå. Den här appen erbjuder ett intuitivt sätt att analysera hur mycket pengar du spenderar.

Och baserat på dina utgifter ger det mördareidéer som gör den avgörande skillnaden. Istället för att hoppa från den ena änden till den andra, ta med alla dina kreditkortsuppgifter på ett ställe och hantera din gräns, det totala beloppet med största möjliga lätthet.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Pennies

Denna ekonomichef har ett snyggt användargränssnitt som gör det enkelt att spåra kostnader. Med bara en blick får du reda på din hälsa. Som ett resultat är det inte en stor fråga att ta kontroll över onödiga utgifter.

Förutom att spara pengar kan du också hålla koll på din månatliga / dagliga ekonomiska hälsa. Pennies kommer att föreslå dig att antingen sluta spendera pengar eller öka dina utgifter enligt din ekonomiska hälsa.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

# 5. Money Pro: Personal Finance

Money Pro är en av de bästa finansapparna på din Apple Watch. Även när det kommer med en premie har appen nästan 2000 betyg; denna prestation talar volym om framgången med Money Pro. En anmärkningsvärd funktion i den här appen är en widget som ger dig snabb åtkomst till att spåra dina kostnader utan att starta appen.

Utforska appen så hittar du mer imponerande funktioner som delade transaktioner; Du kan dela upp en betalning i flera kategorier. Dessutom kan du söka i dina transaktioner efter belopp, kategori, beskrivning, checknummer och betalningsmottagare.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

# 6. Mätkostnadslogg

"Mileage Expense Log" är mycket bra för att registrera dina resekostnader. Med hjälp av den avancerade GPS-funktionen för automatisk spårning kan appen spåra körsträckan exakt.

Det låter dig spåra flera fordon på en gång. Du kan lägga till ytterligare utgifter som vägtullar och färjor och enkelt hålla koll på dina utgifter. Det låter dig exportera data som CVS eller HTML.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Kostnadsrapporteringsapp

Om du är en försäljningsrepresentant som måste rapportera kostnader oftare kan den här appen vara ett bra val för dig. Med den här utgiftsspåraren från Zoho Corporation kommer du att kunna hantera både dina affärs- och resekostnader.

Den levereras med en inbyggd GPS-tracker och kartor som gör att du enkelt kan hålla koll på dina resekostnader. För att göra din uppgift ännu enklare kan du automatiskt extra data från dina kvitton.

Ännu bättre, du kan gruppera utgifter tillsammans för att göra en detaljerad rapport.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. Kontobok - Money Manager

Oavsett om du vill hantera dina företagskonton eller din personliga budget, skulle Kontoboken vara ett av de bättre alternativen. Appen har ett rent gränssnitt som låter dig övervaka ett antal saker som inkomst, kostnad, bank, kreditkort, faktura, betalning, fordran, bank och mer i en blick.

Få meddelanden i rätt tid om inkommande betalningar och räkningar så att du aldrig kommer sent att betala dem. Kolla in de avancerade rapporterna för att analysera dina konton och se din finansiella rapport med sammanfattande rapporter.

För att hindra någon från att se din känsliga information, använd ett lösenord för att skydda dina data. Dessutom gör stödet för över 150 valutor och enheter det till en kraftfull pengahanterare.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

# 9. MoneyControl

"MoneyControl" gör spårning av utgifter och inkomster så enkelt som du vill. En av de mest anmärkningsvärda funktionerna i den här appen är flera genvägar som gör att du snabbt kan ange nya kostnader.

Du kan effektivt hantera dina konton och överföringar mellan dem. Kategorisera dina betalningar så att det är lättare att hålla koll på dem. Förhandsgranska enkelt de kommande betalningarna och ställ in påminnelser för att betala dem i tid.

Dessutom låter den här utgiftsspåraren dig exportera dina data i CSV-format.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

# 10. Budget Wiz

Nyckeln till att spara massor av pengar är att ta reda på onödiga utgifter och ta fullständig kontroll över dem och hålla sig till regeln. Och med Budget Wiz kommer du att upptäcka många sätt att minska de extra utgifterna genom att planera din budget smart.

Appen har mycket hjälpsamma cirkeldiagramrapporter som visar inkomster, kostnader och besparingar. Därför vet du hur mycket du kan spendera och varför du behöver strama åt dina utgifter lite.

En anmärkningsvärd funktion i den här appen är att den låter dig exportera data i flera format inklusive CSV, HTML eller PDF. Dessutom är Budget Wiz integrerad med iCloud och Dropbox så att du enkelt kan säkerhetskopiera och återställa dina data.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

Det är allt, vänner!

Avslutar!

Använd nu dessa utgiftsspårare för att bromsa extrautgifterna och spara så mycket pengar som möjligt. Sätt ett mål och se till att uppnå det genom att sätta din bästa fot framåt. Du kanske vill kolla in de här bästa personliga utgiftsspårningsapparna för iPhone och iPad.

Har du någon feedback? Dela det i kommentarrutan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found