Blogg

Topp 10 Bluetooth FM-sändare för iPhone 2021

Om du är en iPhone-användare kanske du känner till online-radio. Du kan hitta massor av radioappar online i App Store, och vissa betalas, och andra är gratis. Men många iPhone-användare väljer FM-sändare. Närhelst du känner för att lyssna på musik i avsaknad av Internet är FM-sändare till nytta, särskilt när du reser. När du planerar att resa kan du använda FM-sändare istället för att spendera pengar på internetdataplaner eller Wi-Fi. Det är ett utmärkt sätt att lyssna på dina spellistor direkt från din iPhone.

1. LIHAN

Välsignad med märkbar ljudkvalitet är LIHAN tillräckligt bra för att krydda din musiktid. Den inbyggda mikrofonen levereras med bullerdämpningsteknik för att hålla bakgrundsskramningen borta under dina telefonsamtal.

Två USB-portar, det säkerställer att du kan ladda flera enheter samtidigt. En annan anmärkningsvärd funktion är den önskade säkerheten den erbjuder när du driver enheten. Att vara ganska kompakt, det är lätt att bära.

USP: Mikrofon av högsta kvalitet

Kolla in på Amazon

# 2. Nulaxy KM18

Nulaxy KM18 utmärker sig som en bil-FM-sändare, Bluetooth-mottagare eller biladapter. Det upptäcker snabbt batterispänningsnivån och visas på LCD-skärmen på 1,44 tum. Således förblir du uppdaterad om batterispänningen. Med laddningsporten 5V-2.1A kan du ladda din enhet säkert.

Avancerad störning och brusreduceringsteknik ökar din samtalsupplevelse genom att ge tydligt ljud. En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos KM18 är den breda kompatibiliteten. Till exempel fungerar det med iOS-enheten, MP3- och MP4-spelare etc. Dessutom finns KM18 i sex färgalternativ som svart, kaffe, gyllene, gröna etc.

USP: Kristallklart ljud

Kolla in på Amazon

# 3. AMIR

AMIR markerar de flesta lådor för att vara din pålitliga FM-sändare. Den erbjuder FM-radiofrekvensintervall från 87,5 till 108,0 MHz. Som ett resultat har du en mer stabil frekvens.

High-Fi-stereoljudet berikar din musik. Den stöder flera format som MP3 / wma / wav / flac för att säkerställa att du njuter av fantastisk musikupplevelse utan några hicka. Dessutom kan inkluderingen av två USB-portar hjälpa dig att hålla dina enheter lättade.

USP: Hög-stereoljud

Kolla in på Amazon

# 4. Comsoon

"Comsoon" är en fullt utrustad FM-sändare. Du kan använda denna Bluetooth-enhet för att strömma stereomusik. Den har stöd för flera musikformat som MP3 / WMA / FLAC / WAV / APE etc.

Dra nytta av den inbyggda mikrofonen för att njuta av handsfree-samtal på enheten. På grund av den brusreducerande tekniken levererar Comsoon kristallklart ljud.

Dessutom har FM-sändaren en dubbel USB-port så att du kan slå på enheter åt gången.

USP: Bullerreducerande teknik

Kolla in på Amazon

# 5. LD-design

LDesign FM-sändare ser lite annorlunda ut. Med en ultrakompakt design, den är mer bärbar och kan bekvämt smyga in till och med en liten ficka.

Sändaren levererar HI-FI stereoljudkvalitet. Dessutom låter teknik för brusreducering dig njuta av fredliga handsfree-samtal. Ännu bättre, LDesign finns i flera färger som svart, guld, grå etc.

USP: Ultrakompakt design

Kolla in på Amazon

# 6. VicTsing

VicTsing levereras med fyra spellägen för musik för att spänna din musiktid: USB-uppspelning, Bluetooth, TF-kort (upp till 32 GB) och Aux-uppspelning. Med två USB-portar fungerar den som en mycket kompetent laddare för din enhet. Med CVC-brusreduceringsteknik ombord kommer bakgrundsbrus aldrig att hämma ditt samtal.

Du kan besvara, lägga på, avvisa ett samtal eller ringa upp det sista numret utan problem. LCD-skärmen kan vridas upp till 270 grader för bättre betraktningsvinkel. Förutom den bekväma tittarupplevelsen har du två imponerande färgvarianter att välja mellan: svart och grått.

USB: Fyra musikuppspelningslägen

Kolla in på Amazon

# 7. GOgroove FlexSMART X2

Den största höjdpunkten i GOgroove FlexSMART X2 är Bluetooth-anslutningen med flera punkter. Därför kan du ansluta den till två enheter samtidigt för att låta dig strömma musik och ta samtal från båda enheterna.

Mikrofonen är utrustad med högkvalitativ ljudreduceringsteknik. Det betyder att ditt samtal inte kommer att avbrytas av klamret. När det gäller laddning av din enhet kan du förvänta dig att den lever upp till uppgiften effektivt. Slutligen stöds FlexSMART X2 av tre års garanti.

USP: Bluetooth-anslutning med flera punkter

Kolla in på Amazon

# 8. Criacr

Med flera spellägen kan Criacr leva upp till din musikströmningskrav ganska bra. Möjligheten att tillhandahålla Hi-Fi stereoljud förbättrar dess profil ytterligare.

En annan kvalitet som gör det till ett bra alternativ är den avancerade bullerdämpningstekniken. Så du kan förvänta dig att din långa konversation förblir oavbruten.

Dessutom är Criacr packad med dubbla portar för att driva dina enheter på ett skickligt sätt.

USP: Hi-Fi stereoljud

Kolla in på Amazon

# 9. IMDEN

IMDEN Bluetooth FM-sändare har två USB-portar laddarstöd; du kan ladda din iPhone och iPad samtidigt medan du är på en lång enhet. Sändaren ger utmärkt prestanda med bullerdämpningsteknik (CVC) och ger dig kristallklart samtal.

Med den multifunktionella enheten kan du besvara, ringa upp igen, avsluta eller avsluta ett samtal med ett knapptryck. Du kan köra säkert eftersom den här sändaren stöder röstnavigering på din iPhone. IMDEN har packade säkerhetsfunktioner för att skydda din enhet mot överström, överspänning och kortslutning.

USP: Högpresterande mikrofon

Kolla in på Amazon

# 10. Roav

Roav har tillverkat en FM-sändare som är mindre än storleken på ditt kredit- eller bankkort. I denna kompakta sändare har Roav framgångsrikt packat fantastiska funktioner och MP3-billaddare med två USB-portar, PowerIQ och AUX-utgång. Eftersom Roavs sändare levererar stabil överföring kan du njuta av solida Bluetooth- och FM-anslutningar.

Anker har tillhandahållit sin avancerade teknik för att leverera höghastighetsladdning i sina dubbla USB-portar. Bluetooth 4.2 säkerställer stabil anslutning och ekodämpning för att minska bakgrundsbruset.

USP: Statisk annulleringsteknik

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Ditt val?

Jag är säker på att du har lyckats välja en fin FM-sändare till din iOS-enhet. Vill du berätta något om det?

Missa inte:

  • Bästa iPhone solenergibanker
  • Bästa iPhone 6/6 Plus billaddare
  • Viktiga tillbehör till iPhone 6 Plus
  • Hur man märker Bluetooth-enheter på iPhone och iPad i iOS 14
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found