Blogg

MIFA F5 Bluetooth-högtalare för iPhone 6s och 6s Plus

MIFA specialiserar sig på att skapa de bästa trådlösa utomhusljudprodukterna för musikälskare. Efter att ha bläddrat i produktkatalogen kan man enkelt dra slutsatsen att varumärket är dedikerat till att designa och utveckla utmärkta ljudprodukter som lyfter din upplevelse av att lyssna på musik. MIFA kombinerar teknisk spetskompetens och estetisk briljans för att skapa ett färgstarkt sortiment av Bluetooth-högtalare som kan tas överallt - camping, bergsklättring, vandring eller någon annan aktivitet du kanske vill njuta av.

Musikälskare föredrar att stanna ensamma för att njuta av den verkliga essensen av vackert ljud och rytm. Människor som åker på äventyrsresa gillar att bära trådlösa Bluetooth-högtalare så att de kan konsumera en del musik. Detta har skapat ett behov av robusta högtalare som kan anslutas trådlöst till musikspelaren. MIFA har uppfyllt detta behov genom att introducera en rad ljudprodukter som är mycket bärbara och tuffa för att upprätthålla svårigheter med utomhusäventyr.

MIFA F5 Bluetooth bärbara stereohögtalare för iPhone

MIFA kommer med den bästa lösningen för användare som vill tillfredsställa sin vandring och önskan att njuta av musik samtidigt. De senaste F5 bärbara trådlösa Bluetooth-stereohögtalarna har allt som en äventyrare vill ha under sin eskapad. Hög musik, snabb ihopkoppling, en krok för att fästa högtalaren i ryggsäcken, bekväm cylindrisk form, stänksäkert material och mer.

Ljud

En utomhusentusiast vill behålla högtalare som ger överlägset ljud. Om du strövar omkring i skogsområdena måste du ha högkvalitativa högtalare som kan slå ljudet av torrbladsruset eller vattenfallets brus. MIFA F5 Bluetooth-högtalare har DSP 3D-stereoljudeffekt med Bluetooth 3.0-teknik. Den inbyggda 2 kraftfulla drivrutinerna 6W och en passiv radiator ger din överlägsna bas och utmärkt klarhet.

Problemfri anslutning

Para ihop din smartphone enkelt med MIFA F5 Bluetooth-högtalare och njut av enastående anslutningsområde upp till 33 fot. Så medan du campar i skogen kan du njuta av brasan och dansa till dina favoritlåtar. Om du inte vill använda Bluetooth (bara för att spara batteri på din smartphone) kan du spela musik som är lagrad på Micro SD-kort eller ansluta din smartphone till högtalarna via 3,5 mm ljudkabel.

Förläng din utomhusvistelse

Du kan förlänga din vistelse utomhus eftersom högtalarna har 1200 mAh polymerbatteri av högsta kvalitet, vilket ger dig sex timmars speltid. Kontrollera batteristatus från LED-lampa installerad på högtalarens övre panel. Om du har turen att hitta en strömkälla i skogen, ladda dina MIFA F5 Bluetooth-högtalare eller ha en bärbar kraftbank med dig.

Stänksäker

Eftersom högtalarna är gjorda för utomhusresor har MIFA lagt till stänksäkert material för att skydda förare. Denna kvalitet gör att du kan komma närmare vattenkroppar medan du är på en äventyrsresa. Haka upp dina MIFA F5 Bluetooth-högtalare i ryggsäcken och ta ett steg in i underlandet.

MIFA F5 Bluetooth-högtalare är ett bra köp för dig eftersom det erbjuder flera fördelar som ges på högtalarens övre panel. Du kan snabbt hoppa till föregående låt eller gå vidare till nästa; tryck på telefonknappen för att tala någon på Bluetooth-högtalare; kontrollvolym etc.

Köp det från MifaLife.net

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found