Blogg

Bästa träfodral för iPhone XR 2021

Din iPhone XR, med sin imponerande profil och charmiga utseende, hjälper dig att skapa en ikonisk personlighet. Men hur är skyddet och personligheten hos din premiumenhet? Tja, vi har tagit bort smärtan från dig och skapat en lista över de bästa iPhone XR träfodral.

Varför träfodral för iPhone XR? Eftersom de är naturliga, stilrena, fashionabla och friska. Dessa fyra syften är tillräckliga för att imponera på dig såväl som människor runt omkring dig. Låt oss utforska listan.

1. TENDLIN

TENDLIN har kombinerat två material i ett för att skapa detta flexibla fodral i ett stycke. Med träfaner och mjukt TPU-gummi är din iPhone skyddad mot stötar. Den tunna profilen i detta fodral passar fint på din enhet och håller utseendet snyggt. Även om TENDLIN har använt naturligt träkorn kan du snabbt trycka på alla knappar med ett lyhört knappskydd. Du kan enkelt installera och ta bort det här fodralet utan att skada enheten.

USP: Flexibelt fodral

Kolla in på Amazon

2. HelloGiftify

HelloGiftify har använt TPU av hög kvalitet som täcker alla kanter på din iPhone XR. Kontrollera dess upphöjda läpp för att skydda din telefons pekskärm och kamerabump. HelloGiftify använder stor vård och använder miljövänligt bläck för att skriva ut direkt på fodralet. Detta träväska ser bättre ut när det används av män.

USP: Miljövänligt bläck

Kolla in på Amazon

3. BELKA

Belka har tillverkat det här fodralet av massivt gummi och barrved för att ge dig ett anständigt halkskydd av trä för din iPhone XR. För att uppnå en exakt skärm-till-kropp-upplevelse har Belka hållit profilen tunn och lätt. Flexibelt hybridgummihölje omsluter bekvämt fyra hörn på din iPhone och dess upphöjda kant ger fullt skydd när du lägger enheten med framsidan nedåt.

USP: Flexibelt & hybridskydd

Kolla in på Amazon

4. Tasikar

Det är den ganska kompakta formfaktorn som gör Tasikar värt att kolla in. Väskan har ett äkta trä exteriör och har en stötdämpande interiör. Och med precisionsfinishen passar locket bekvämt i handflatan. För en extra skärm för pekskärmen och den bakre kameran har Tasikar-fodralet avfasade kanter. Således förblir skärmen och kameran lyft från ytan. Dessutom ser utskärningarna ganska exakt ut och knapparna är lätta att trycka på.

USP: Ganska kompakt formfaktor

Kolla in på Amazon

5. Boogice

Detta fodral har ett snyggt naturligt rosenträskikt över mjukt TPU-gummi. Det ser bra ut samtidigt som du skyddar din telefon från repor och bucklor. Dessutom stöder den trådlös laddning. Dessutom är den tunn och lätt för vardagens bekvämlighet. Den är gjord av högkvalitativa material som är giftfria och miljövänliga. Dessutom kommer den med livstidsgaranti vid kvalitetsproblem.

USP: elegant och lätt

Kolla in på Amazon

6. kwmobile

Om du vill att ditt träväska ska ha en fantastisk snidad design, kan kwmobile vara ett av de bättre valen. Väskan är gjord av äkta trä och har en relativt tunn struktur. Så du kan lita på det här träskyddet för att hålla den smala formfaktorn på din iPhone XR intakt. Om skydd har kwmobile den kudde som behövs för att avvärja chock. Och med närvaron av upphöjda läppar har både den bakre kameran och pekskärmen skydd mot slitage. För att inte tala om, detta tunna träfodral erbjuder också ett förbättrat grepp så att det är bekvämt att hålla i enheten.

USP: Tätt passande hölje med snidad design

Kolla in på Amazon

7. iATO

Detta fodral är tillverkat av äkta valnötträ tillsammans med en svart PC-stötfångare på ramen. Denna duo ger utmärkt säkerhet för din enhet utan att kompromissa med skönheten. Det ser bra ut medan du håller i händerna. Den är otroligt lätt och det finns exakta skärningar för att använda din iPhone XR som du vill. Dessutom stöder fodralet också trådlös laddning; du behöver inte ta bort ärendet. Slutligen finns det inga färgalternativ att välja mellan.

USP: äkta valnötved

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens! Detta sammanfattar vår lista med iPhone XR-fodral.

Loggar ut…

Om de inte poleras eller raffineras korrekt kan träfodral vara svårt att hålla i händerna eller glida i fickorna. Innan du köper ett träfodral till din iPhone XR, se till att fodralet är exakt format och klippt ut. Om du plockar upp ett träfodral från den här listan bör du vara orolig för alla sådana detaljer.

Du kanske också vill utforska fler fall för iPhone XR: 

  • Kompatibla fodral för iPhone XR trådlös laddning
  • iPhone XR tunga skal
  • Bästa iPhone XR vattentäta fodral
  • Bästa iPhone XR Läderfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found