Blogg

Bästa skärmskydd för Apple Watch Series 6 och 5 år 2021

Apple Watch är bland de mest smarta klockorna på marknaden. Därför vill du få det bästa skyddet för dem i form av fodral och skärmskydd. Men det kan vara skrämmande att välja rätt produkt med tanke på antalet varumärken på marknaden. Så vi har hjälpt dig genom att lista våra bästa rekommendationer. Skydda din klockas skärm med dessa bästa skärmskydd för Apple Watch Series 6 och 5.

 1. LK Store skärmskydd
 2. ArmorSuit MilitaryShield skärmskydd
 3. DeltaShield Anti-Bubble skärmskydd
 4. LOZA Ultra HD Flexibel filmskydd
 5. RhinoGear skalvänligt skydd
 6. TAURI reptåligt skydd
 7. INGLE skärmskydd mot bubblor
 8. Skinomi Clear skärmskydd
 9. Udaily HD Clear skärmskydd
 10. EGOEC skärmskydd med svart kant

1. LK Store skärmskydd

Skyddet är tillverkat av ett flexibelt material som är reptåligt och gultåligt. Det ger ett heltäckande skydd för din klockskärm och levereras med en hydrofob och oleofob beläggning för att stöta bort vatten.

Dessutom är det enkelt att installera och samtidigt hålla skärmen fri från bubblor. Och det påverkar inte heller känsligheten för beröring. Den är bara 0,1 mm tunn, så det blir nästan som om du inte har något på din klocka alls.

Pris:

 • 40 mm - 9,99 USD
 • 44mm - $ 13,99

Köp det från Amazon - 40mm-serien | 44mm-serien

2. ArmorSuit MilitaryShield skärmskydd

Skydda din klocka med den här skyddande filmen. Det är ultra HD för att ge dig utmärkt klarhet för att alltid hålla näthinnan på din klocka. Skärmskyddet har en exakt laserskuren militärsköld som anpassar sig korrekt till din 44mm och 40mm Apple Watch.

Dessutom ger den full täckning runt kurvorna på din skärm. Det här skyddet kommer i en uppsättning av sex filmer, och var och en av filmerna har sex säkerhetslager för att säkerställa militärskydd för din klocka.

Pris: $ 8,95

Köp det från Amazon - 40mm-serien | 44mm-serien

3. DeltaShield Anti-Bubble skärmskydd

Med stöd av en problemfri livstidsgaranti kommer Delta Shield skärmskydd för Apple Watch 5 med ett snabbt och enkelt installationspaket. Den levereras också med en installationsskrapa som förhindrar bildning av bubblor.

Dessutom är en ”självläkande” teknik som magiskt kommer att absorbera repor och skrot för att hålla din klocka snygg. Det är en 99,9% ultraklar HD-film i militärklass som är UV-resistent och förhindrar gulning samt fingeravtryck.

Pris: $ 7,85

Köp det från Amazon - 40mm-serien | 44mm-serien

4. LOZA Ultra HD Flexibelt filmskydd

Den ultratunna beläggningen på detta Apple Watch-skärmskydd garanterar 100% beröringsnoggrannhet. Skrapmotstånd håller din klocka fri från skador och skärmen intakt. Samtidigt gör perfekta berörings- och svepprecisionsfunktioner att du kan använda din klocka effektivt.

Den har 99,99 procent HD-klarhet och täcker helt din klockskärm från kant till kant. Det skyddar effektivt mot skador från repor, droppar och stötar;

Pris: $ 7,99

Köp det från Amazon - 40mm-serien | 44mm-serien

5. RhinoGear skalvänligt skärmskydd

Här är ett annat tillförlitligt skärmskydd som levereras med ett rep- och stötskyddslöfte bakom livstidsgaranti vid kvalitetsproblem.

Detta skärmskydd är tillverkat med unikt flexibelt "smart skin" filmmaterial som kan täcka alla kurvor på din äppleklocka sömlöst. Det är också kristallklart och ger högupplöst klarhet plus exakt beröringskänslighet.

Pris: $ 6,95

Köp det från Amazon - 40mm-serien | 44mm-serien

6. TAURI reptåligt skärmskydd

Detta skärmskydd är bara 0,13 mm tunt för att säkerställa att din klockskärm får högsta originalkvalitet och mättade färger. Den är tillverkad av flexibel, tuff, termoplastisk uretan av militär kvalitet, utformad för att absorbera stötar.

Vidare är den flexibla TPU motståndskraftig mot repor, punkteringar, UV-ljus och gulning. Den använder de senaste högteknologiska materialen för att säkerställa en nollfördröjning av skärmens pekupplevelse.

Pris: $ 9,99

Köp det från Amazon - 40mm-serien | 44mm-serien

7. INGLE skärmskydd mot bubblor

Skydda den smartaste klockan i världen med en smart sköld som du knappt kan känna och se ut, men ändå kan den optimalt skydda din klocka. Detta Apple Watch 5 skärmskydd är speciellt utformat med exakt laserskärningsteknik för maximal täckning.

Filmen är gjord av flexibelt material för att möjliggöra konturer runt enhetens böjda ytor och kanter. Det kommer också att undvika bubblor och regnbågseffekter från skärmen, vilket ger dig fullständig klarhet och smidig beröringsupplevelse.

Pris: $ 4,99

Köp det från Amazon - 40mm-serien | 44mm-serien

8. Skinomi Clear skärmskydd

Detta skärmskydd har utformats speciellt med hjälp av exakt laserskärningsteknik för maximal skärmtäckning. Det flexibla materialet möjliggör total täckning även på böjda enheter.

Vidare är den gjord av självläkande, flexibel, termoplastisk uretan av militär kvalitet som absorberar stötar. TechSkin är motståndskraftig mot repor, punkteringar, UV-ljus och kommer inte att gulna.

Pris: $ 7,85

Köp det från Amazon - 40mm-serien | 44mm-serien

9. Udaily HD Clear skärmskydd

Stärk din klocka med den här lätta filmen som bara är 0,14 mm. Även om det inte är härdat glas, har det en mycket liknande känsla som glas, utan regnbågseffekt eller förvrängning. Den binder perfekt till din klocka och bibehåller den ursprungliga svarkänsligheten.

Dessutom har den ett flexibelt TPU-filmmaterial som täcker cirka 98 procent av skärmen men inte kant till kant. Det lämnar ett litet mellanrum mellan ramen och skärmen för att förhindra ojämnhet.

Pris: $ 9,99

Köp det från Amazon - 44mm-serien

10. EGOEC skärmskydd med svart kant

Detta alternativ är tillverkat av ett innovativt kompositmaterial som ger mycket bättre skydd än vanlig härdat glasfilm. 3D-värmeböjningstekniken gör att filmen passar din Apple-klocka sömlöst för att ge ett allroundskydd.

Den är tillräckligt stark för att skydda men lovar att inte störa känsligheten på din pekskärm. Så du kan använda klockan bekvämt samtidigt som du skyddar den mot droppar, stötar, repor och dagligt slitage.

Pris: $ 10,99

Köp det från Amazon - 40mm-serien | 44mm-serien

Summering 

Nu när du har det bästa skärmskyddet för din Apple Watch Series 6 eller 5 glöm inte att kolla in de andra måste-ha tillbehör och band också.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Apple Watch SE vs Apple Watch Series 6
 • Hur man använder appen Blood Oxygen på Apple Watch Series 6
 • Så här får du Instagram på Apple Watch
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found