Blogg

MiStand är den coolaste och bästa iPad Air Stand någonsin

Micro-sug och Pu Pads kan låta rakt ut ur en enkel vetenskapssnabb men MiStand för iPad Air, iPad Mini och andra iPads är en av de coolaste produkterna någonsin. Det kan förmodligen kallas det bästa iPad Air-stativet någonsin (naturligtvis kan du passa alla andra iPad-varianter också).

MiStand är helt underbar i sin minimalism att den nästan matchar den enkla elegansen hos Apple-produkter. Kanske, det är därför det är fantastiskt på ett sätt.

Beräknat för en utgåva från januari 2014, startade MiStand som ett Kickstarter-projekt för en finansiering på £ 5000. Den fortsatte med att samla in en finansiering på över 26 000 £ - mer än fem gånger sitt mål. Det sätter saker och ting i perspektiv: MiStand är en hel del iPad-stativ som får poäng i funktionalitet och design.

MiStand är ett tvådelat tillbehör. Den har ett stativ med ett uttag och en kudde med bollen. Kul- och hylskonfigurationen gör det enkelt att rotera dynan som håller iPadn hur du vill. Du kan hålla iPad platt medan du skriver eller skissar på den. Du kan få iPad snedställt medan du tittar på en film eller Facetime. Eller så kan du helt enkelt rotera dynan medan du spelar spel som använder gyros.

MiStand är bearbetat, polerat aluminium vilket gör den robust men lätt.

Allt på MiStand är mikrosug. Stativet fästs ordentligt på de flesta ytor genom mikrosug. Padden - kallad Pu Pad - håller iPad fast.

Det bästa med mikrosug är att du inte behöver sträva efter att fixa iPad på stativet. Placera den bara ordentligt över dynan och bommen. Det är bifogat. Och det är lika enkelt att ta bort iPad. Kuluttaget är så flytande att du kan få en full 3D-rotation av iPad utan att behöva flytta stativet lite.

Pu Pads gör det så att iPad kommer att hållas ordentligt även när du har ett fodral på den. Det spelar ingen roll vilket fall du har på iPad, MiStand fungerar bara. Allt som allt är det en heck av en genial form-möter-funktion för en iPad-stativ.

MiStand är igång. Du kan förbeställa det till och med denna månad (endast) via deras hemsida.

Det finns fem färgalternativ (grå, silver, blå, guld, röd). Produkten kostar £ 43,00 (som ett introduktionserbjudande) som motsvarar nästan $ 70.

Förbeställ MiStand här.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found