Blogg

Så här exporterar du iPhone 5s Slo-Mo-videor

Precis som fotofilter ser det ut som när du exporterar Slo-Mo-videor från din iPhone 5s, det kommer vanligtvis inte ut som avsett. Till skillnad från fotofilterproblemet är det dock klart varför när du exporterar en slo-mo-video, kommer slow motion-delen inte alls. Det är en bildfrekvenssak.

Eller det är vad vi tror det är. Ändå har du den här underbara slo-mo-videon och du vill ladda upp den till Facebook eller dela den på Instagram eller Vimeo, den nya inbäddade delningsfunktionen i iOS 7.

Det enda problemet: när du laddar upp renderas slowmotion-delen som en vanlig video. Hur fixar jag detta?

Så här exporterar du iPhone 5s Slo-Mo-videor och delar dem på Facebook / Instagram

HD-alternativet på YouTube, Facebook osv

När du laddar upp en slo-mo-video till webbplatser som YouTube eller Facebook, se till att du väljer alternativet HD.

Detta säkerställer att videorna laddas upp i högsta kvalitet vilket konstigt verkar påverka slo-mo-delen av videon. En video med låg version laddas inte upp med den slo-mo-effekt som tillämpas.

När du använder alternativet native-delning, se till att du väljer HD där det är tillgängligt. När det gäller en Facebook-delning måste du välja Detaljer → Stor (HD) .

Skicka e-post till dig själv, spara och ladda upp

När det gäller Instagram ser alternativet 120fps ut som ett problem eftersom tjänsten inte känner igen och läser videoklippen korrekt. I det här fallet måste du exportera videon först till kamerarulle som en vanlig video (men med slo-mo tillämpad) och sedan ladda upp den till Instagram / Vine.

Det bästa sättet att göra detta är att skicka videon till dig själv - igen, gå igenom aktieoptionen.

Därefter öppnar du e-postmeddelandet och laddar ner bilagan på din iPhone eller iPad. Spara bilagan till kamerarullen (det är ett alternativ när du öppnar en mediatillägg på iPhone / iPad).

När videon har sparats kan du kontrollera om slo-mo-delen exporterades korrekt.

Detta gjort, använd den nya videon i din kamerarulle för att ladda upp den till tjänster som Instagram och Vine.

Det är allt, killar!

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found