Blogg

Bästa gratis och betalda iMessage Cat Sticker-paket 2021

Titta på den griniga katten! Hur konstigt det verkar stirra i ditt ansikte. Ta ut den tjocka katten för att skjuta ut det snabba svaret och låt din vän veta att du också har massor av roliga ingredienser för att få eld med eld. Leta inte längre än mina bästa iMessage-kattklisterpaket, eftersom de har både variation och känsla. Från de vresiga fittorna till de söta och härliga kattungarna hittar du alla möjliga katter i din arsenal. Nästa gång du vill uttrycka dina känslor med mer smidighet och roligt, glöm inte att släppa loss kattungarna. Jag slår vad om att dessa iMessage-klisterappar kommer att sätta tonen för en oändlig chatt.

1. Kattklistermärken för iMessage

Den här har utan ansträngning toppat min lineup av flera anledningar. Först och främst har klistermärkepaketet över 40 klistermärken med kattungar och katthuvuden. Och var och en av dem ser bra ut för roliga meddelanden. Från söta ansikten till den stygga blinkningen har den här samlingen tillräckligt för att hålla din iMessaging i hög anda länge.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

2. CatNap 2: Fat Cat Sticker Pack

Detta bedårande klisterpaket är väl värt den dollar det kostar. Om du är kattälskare kan du njuta av att använda dessa söta bilder för att svara på dina meddelanden. Det finns massor av fluffiga kattungar att välja mellan med ett brett spektrum av känslor.

Oavsett om du är glad, hungrig, arg, eländig, sömnig, upphetsad, förvirrad, etc., säg det med ett meow! Det fungerar som en utmärkt isbrytare eller som svar på eventuella besvärliga meddelanden!

Pris: $ 0,99

Ladda ner

3. Kattklistermärken från Avier, Inc.

När det finns en önskan att lägga till ett kreativt element i din meddelande kan du inte gå fel med det här paketet. Den har massor av pussycats som aldrig kan låta din kommunikation låta tråkig. Du kan slå dessa små djur på din text eller placera dem på din selfie för att krydda hela affären.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Roligt kattklistermärkepaket

Det tog inte så lång tid för den här samlingen från Trung Tran att hitta ett mjukt hörn i min iMessage-låda. Oavsett om du vill skrika högt eller sätta konversationen i frenesi kan det leva upp till din fakturering. Och oh, glöm inte att ge ett skott till de söta små för att uttrycka kärleken till din kära vän!

Pris: $ 0,99

Ladda ner

5. Söt svart kattklistermärkepaket

Väntar du på att vackert designade kattklistermärken ska bli centrala? Om ja, ge inte detta paket en miss.

Anledningen till att jag säger det eftersom det verkar vara helt grundat för att passa många olika stämningar. Så det spelar ingen roll om du har att göra med din humöriga älskling eller den galna kompisen, det kan låta dig spränga smällar elegant!

Pris: $ 0,99

Ladda ner

6. Toca Life Paper Bag Cat

Titta bara på "Toca Life Paper Bag Cat" och du vet att den är unik. Dessa animerade kattklistermärken kan låta dig uttrycka dina grymma känslor på olika sätt. Så utforska hela katalogen för att hitta vilken som kan passa perfekt med ett specifikt sammanhang. Kom ihåg; det finns några fittor som kan visa sig vara tvåkantiga ...

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Growly Cat Stickers

Rädda dig från dessa växande katter! Skämt ifrån varandra, dessa kattungar förtjänar varje beröm när de ser redo ut för konversation. Och så länge du vet vilken du ska skicka vid vilket tillfälle kommer dina meddelanden att förbli glada. Ännu bättre, de kan tvinga dina kompisar att fortsätta prata genom att lägga allt åt sidan.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Meesh Animated Cat

Möt Meesh, den klämbara katten som delar 33 olika känslor och uttryck för att göra dina chattar interaktiva. Du kan använda dessa klistermärken för att göra dina iMessages och bilder engagerande. Appen synkroniseras också automatiskt med din iMessages-app. Sist men inte minst får du ytterligare 18 klistermärken utan kostnad.

Pris: Gratis (köp i appar från 0,99 USD)

Ladda ner

9. Kattstickers Pack

Här är 55 förtjusande kattklistermärken som ger dina chattar så mycket kul. Du kan hitta ett brett spektrum av känslor, från att känna dig sömnig eller trött till att känna dig lekfull, spinnande och mer. Dessutom är bilderna färgglada för att öka charmen. Detta gör det till ett måste-klistermärkepaket för alla som älskar katter eller söta saker i allmänhet.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Kattklistermärken för iMessage 

Ta tag i det här söta klistermärkepaketet medan det är gratis att ladda ner. Det är bland de hundra bästa apparna i serier och tecknade kategorier i App Store. Det fungerar som en charm i iMessage att låta dig lägga till katter i dina konversationer. Dessutom har den många olika kattansikten med bedårande uttryck som får dig att le hela tiden.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är ganska mycket det! Nu när du har alla dessa små kattungar på din sida, ta dem helt ombord för oändlig konversation.

Vad är din bästa insats?

Varje gång jag gör en sammanställning ber jag dig att meddela din toppval. Och jag kommer att göra detsamma den här gången också. Så, gå inte bort innan du läcker några bönor om dina favoriter.

Du vill också titta på dessa inlägg:

  • Bästa iMessage-alternativ för iPhone och iPad
  • Bästa WhatsApp-alternativ för iPhone
  • Sociala medieappar för iPhone och iPad
  • Hur man skickar Invisible Ink iMessage från iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found