Blogg

GoPro iPhone App - Erbjuder Apple Watch att styra sina kameror

Apple Watch är utan tvekan en av de bästa innovationerna Apple har gjort hittills. Det finns inte många appar som stöder Apple Watch, men vissa väsentligheter är redan uppdaterade.

Det finns inget kamerastöd på Apple Watch, och det är ganska uppenbart att inte ha det. Istället, för att fylla den saknade delen, finns det appar som kan fjärrstyra din kamera och låta dig använda den direkt från din handled.

En av sådana appar är GoPro som är tillgänglig gratis i App Store. GoPro videoinspelningsapp har funnits i Apple Store under ganska lång tid nu. Den har fått den senaste uppdateringen den 10 december 2015 som möjliggör stöd för Apple Watch. Det har varit en av favoritapparna för videoinspelningsfreaks.

GoPro-appen stöder fjärrstyrning av din kamera. Du kan starta eller stoppa en inspelning från din Apple Watch. Allt du behöver göra är att placera kameran i önskad vinkel, gör dig redo för ditt stunt och tryck på inspelningsknappen på din Apple Watch. Dessutom kan du ta stillbilder från en videoinspelning som fortfarande finns på din kamera.

Bortsett från det låter GoPro dig ha förhandsgranskningsbilder, styra din kamera och lägga till markeringstaggar direkt från din Apple Watch. Slutligen är appen helt gratis att ladda ner. Så varför vänta? Ladda ner och börja flagga dina stunts på Instagram, Facebook och YouTube.

Pris: Gratis

Ladda ner nu

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found