Blogg

Bästa VR-headset för iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max 2021

Immersive virtual reality är en av de mest spännande utvecklingen inom teknik. Du kan uppleva det med rätt VR-headset ihop med en kraftfull smartphone som en från iPhone 11-serien. Headseten är helt justerbara och levereras med HD-objektiv för att ge fantastiska tittarupplevelser. Det är det framväxande sättet att spela spel, utforska avlägsna länder, titta på spektakulära filmer och mer, allt från ett ställe! Så välj bland dessa bästa VR-headset för iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max.

 1. VR EMPIRE VR-headset med 120 ° FOV
 2. VeeR Falcon VR-headset med kontroller
 3. VR WEAR: s Virtual Reality Headset
 4. VR SHINECON 3D Virtual Reality-glasögon
 5. BNEXT Universal VR-headset
 6. Digib Justerbart VR-headset med hög kvalitet
 7. OPTOSLON 3D VR-glasögon
 8. DESTEK 110 ° FOV ögonskyddat HD VR-headset
 9. WapSter Sneba Vit VR-headset
 10. Cellet Virtual Reality 3D-glasögonheadset

1. VR EMPIRE VR-headset med 120 ° FOV

Enkelt uttryckt är VR Empire ett av de mest kompetenta VR-headseten för iPhones från 2019. Så headsetet förtjänar att nämnas i denna serie.

Designmässigt ser VR Empire trendigt ut och kommer med anti-blåa ljuslinser för att skydda ögonen och också förhindra trötthet i ögonen. Därför, även efter att ha njutit av VR-världen i timmar, kommer dina ögon inte att brinna.

Dessutom är VR-headsetet fullt justerbart och levereras med mjuk kudde. Så du kommer inte att känna något tryck när du bär den. Medan 120 ° FOV förbättrar din tittarupplevelse i stor tid, gör alternativet att besvara samtal enkelt att ditt spel inte stoppas.

USP: 120 ° FOV

Kolla in på Amazon

2. VeeR Falcon VR-headset med styrenhet

För uppslukande VR-upplevelse kan du inte göra fel med VeeR Falcon. VR-headsetet har en modern design och är helt justerbart.

För mig är det bästa med detta headset den avancerade HFi-aktiva brusreducerande designen som gör att du kan njuta av att titta på 360-filmer eller spela kraftfyllda spel utan störningar. Med den visuella vinkeln 100-115 är den utrustad för att förstärka din tittarupplevelse.

Tack vare de inbyggda mikrofonerna kan du bekvämt svara på telefonsamtal utan att behöva sätta stopp för spelet. Dessutom är headsetet myopi-vänligt vilket gör det till en säker satsning för alla.

USP: 100-115 synvinkel

Kolla in på Amazon

3. VR WEAR: s Virtual Reality Headset

VR Wear har en snygg design och kan få ut det mesta av dina 360-filmer och actionfyllda spel. VR-headsetet är ganska lätt och har en bekväm ansiktsdyna i mjukt läder. Och med det elastiska huvudremmen kommer du inte att känna näsan när du bär headsetet.

Dessutom ger VR-headsetet enkel linsjustering i fyra riktningar. Således har du den frihet som behövs för att justera linsen i linje med ditt behov av tittare.

Dessutom skyddar de asfäriska HD-linserna dina ögon mot blått ljus så att de inte brinner. Att vara myopi-vänlig, det är utformat för att vara ett praktiskt VR-verktyg för alla åldrar.

USP: Super bekväm ansiktsdyna

Kolla in på Amazon

4. VR SHINECON 3D Virtual Reality-glasögon

Som VR-headset hittar jag VR SHINECON upp till uppgiften. Headsetet ser i linje med trenden och kommer med ett T-format huvudband som kan minska trycket i ögonen med upp till 30%. Således kommer du inte att bli yr eller trötthet, inte ens efter en maratonrunda med spel- eller filmströmning.

SHINECON har en optisk HD 42 mm asfärisk hartslins som drastiskt minskar den anti-blå ljuseffekten (upp till 97%). Den mjuka svampen skyddar din iPhones skärm mot repor.

Vill du inte att bakgrundsljudet ska spela spoilsport i ditt spel? Tja, headsetet har också brusreducerande teknik så att omgivande ljud inte hindrar ditt spel.

USP: Imponerande brusreducerande teknik

Kolla in på Amazon

5. BNEXT Universal VR-headset

BNEXT är den typ av VR-headset som får höga poäng i de flesta aspekter. Det är förmodligen den främsta anledningen till att det har fått mycket mottagning på Amazon (fyra och en halv stjärnor av cirka 80 betyg).

På tal om design har BNEXT ett enkelt utseende som kanske inte lockar ögonbollar direkt men det ser bra ut. Precis som de flesta av sina motsvarigheter kommer VR-headsetet också med helt justerbara glasögon. Beroende på din bekvämlighet kan du finjustera FD och OD för att utöka betraktningsvinkeln.

För att inte nämna, det ger också det mycket krävda ögonskyddet. Så om du är någon som spelar filmer och spel i timmar kommer dina ögon inte att skadas. Dessutom är BNEXT också prissatt jämförelsevis lägre ($ 32,99) än många andra rivaler.

USP: FD- och OD-justeringar

Kolla in på Amazon

6. Digib Justerbart VR-headset med hög kvalitet

För de som letar efter ett mycket prisvärt men ändå effektivt VR-headset för de nya iPhonerna är digib ett säkert val. VR-headsetet är jämförelsevis mycket lättare än de flesta av sina konkurrenter. Och med extremt mjuk kudde är den utformad för att minska trycket på näsan.

Den levereras också med en mjuk kudde för att hålla din iPhone stadig och skyddad från slitage. Den levereras med högkvalitativa HD VR-objektiv som ger skarpa och skarpa bilder. Dessutom håller de de skadliga blå lamporna borta.

Utöver pålitligt ögonskydd finns digib i några fina färger. Varianter är för närvarande prissatta under $ 27 vilket gör det till ett utmärkt val för dem som vill ha ett ganska bra VR-headset för iPhone 11 utan att släppa ut mycket pengar.

USP: HD VR-objektiv av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

7. OPTOSLON 3D VR-glasögon

Även om det inte är ett premium VR-headset, är detta erbjudande från OPTOSLON ganska bra. Det finns tre skäl till varför jag tycker att detta headset är värt att ge en chans. Till att börja med har headsetet en ganska lätt vikt och pryder en snygg design som lätt kan tilltala dem som föredrar enkelhet.

För det andra kommer den med ett bekvämt huvudrem som går långt för att bli av med trycket på ögon och näsa. Och det tredje erbjuder den nödvändiga flexibiliteten för att justera glasögonen så att de får en bekvämare tittarupplevelse.

För att säkerställa att telefonen förblir stadig och repfri, har den en mjuk kudde inuti. Och den tredje, trots att den är så bedårande, kommer OPTOSLON på bara $ 25, vilket verkar vara en stjäl.

USP: Prisvärd men ändå högkvalitativt VR-headset

Kolla in på Amazon

8. DESTEK 110 ° FOV ögonskyddat HD VR-headset

Njut av utmärkt djupuppfattning och datelinucerande äventyr med detta VR-headset för iPhone 11-serien. Den har antireflekterande och anti-blå ljusbeläggning på linsen för att förhindra ögonstram. Dessutom ger den skarpa HD-bilder för att förbättra din upplevelse. Headsetet väger bara 11,3 oz, så det är lätt och bekvämt. Den avtagbara ansiktsdynan på VR-headsetet är gjord av extremt mjukt tvättbart andningstyg. Detta gör det bekvämt och bekvämt.

Dessutom kan du njuta av en ökad FOV på 110 °. Den levereras också med en Bluetooth-fjärrkontroll för extra spelfunktionalitet. Det kommer att ge dig oändliga timmar av kul, men kom ihåg att ta pauser var 30: e minut för att vila dina ögon. Visst ger en bra present också.

USP: FOV på 110 °

Kolla in på Amazon

9. WapSter Sneba Vit VR-headset

Headsetets revolutionerande optiska system eliminerar svindel. Det är lämpligt för alla, även de som har närsynthet. Den ergonomiska designen garanterar komfort när du gillar filmer eller spel. Vidare är den justerbara remmen på dessa VR-glasögon för iPhone 11 gjord av lättviktigt material. Detta minskar trycket runt ögonen och på huvudet, vilket ger dig en bekvämare känsla.

Dessutom ser den vita och svarta färgkombinationen snygg ut. Spel och titta på filmer i VR-lådor fungerar bäst när dina ögon stämmer med skärmrutan. Så detta headset har FD- och OD-justeringar för att utöka betraktningsvinkeln och perfekt matcha brännvidd och ensidig myopisk inriktning för minskad distorsion.

USP: Ergonomisk och lätt

Kolla in på Amazon

10. Cellet Virtual Reality 3D-glasögonheadset

Lunga i handling med HD-optimering och 3D-spelstöd på detta iPhone 11 VR-headset. Den har en bekväm passform med ett fullt justerbart huvudrem, synskyddssystem och ett mjukt nässtycke för att minska trycket. Du kan också justera betraktningsvinklarna efter dina behov.

Bli karaktär för dina favoritspel eller förvandla ditt hem till en IMAX-biograf med detta headset. Det bästa är att det har ett otroligt fickvänligt pris på knappt 15 dollar. Det mjuka och andningsbara materialet är ett extra plus, och detta skulle också vara en utmärkt gåva för ungdomar.

USP: Synskyddssystem

Kolla in på Amazon

Det handlar om mina bästa VR-headset för iPhone 11-serien!

Vad är ditt bästa val?

Även om jag inte längre är en heltidsspelare älskar jag att ta ett skott på VR-spel en gång i taget. Och varje gång jag lägger händerna på dem kommer jag entusiastisk ut. När allt kommer omkring är det fantastiskt att uppleva världen som är större än livet.

Du vill också kolla in dessa inlägg:

 • Bästa Selfie-pinnar för iPhone 11 Pro Max, 11 Pro och 11
 • Bästa dockningsstationer för iPhone 11 Pro Max, 11 Pro och 11
 • Bilfästen för iPhone 11 Pro Max, 11 Pro och 11

Hittade du rätt VR-headset för din iPhone 11-serie? Var noga med att meddela oss namnet i kommentarerna nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found