Blogg

Bästa bloggappar för iPhone och iPad 2021

Tillbaka i de goda gamla dagarna (och till och med idag) var bloggning huvudsakligen ett bärbart / bärbart fenomen. För mycket text är anteckningsboken den enhet som föredras för skapande. Men då tjänster som Instagram, Pinterest, etc., som kommer upp från alla håll, har bloggning flyttats från en övervägande textprocess till många media. Reblogs, re-pins och många liknande fraser är ett vittnesbörd om att människor nu kan blogga från sina iPhones och iPads. Längre blogginlägg skrivs också på iPad. Låt oss kolla in de bästa bloggapparna för iPhone och iPad.

1. Adobe Photoshop Express

Bilden spelar en viktig roll i din blogg och därför måste du lära dig att beskära eller redigera bilden du har laddat ner någonstans. Istället för att spendera mycket arbete och tid efter designen kan du ladda ner Adobe Photoshop Express på din iPhone eller iPad. Du kan snabbt redigera, beskära, manipulera eller korrigera bilden på din iOS-enhet. Denna app stöder alla bloggplattformar.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Tumblr

Tumblr är bättre känd som sociala medier för bloggar. Du kan uttrycka och upptäcka dig själv genom att använda den här appen på dina iOS-enheter. Också full frihet att dela och följa innehållet i ditt intresse och passion. Du kan uttrycka dig genom att lägga upp foton, videor, GIF, texter, livevideor, ljud och mer.

Tumblr rankar # 30 på sociala nätverk och denna status talar volymer av sina fans i miljoner. Om du inte vill skapa innehåll kan du reblogga något du har fått eller älskat. Du kan starta en privat konversation med dina vänner i meddelanden.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Hootsuite

För varje bloggare är ett multitasking-verktyg för sociala medier ett måste eftersom det spelar en viktig roll för att berätta historien. Med Hootsuite till ditt förfogande kan du enkelt dela och schemalägga inlägg från din Twitter, Instagram, Facebook.

AutoSchedule-funktionen låter dig cirkulera dina meddelanden med önskad effektivitet. Du kan hålla koll på dina sociala nätverk och ta kontroll över dem direkt från appen.

En sak som är värt att notera är att den gratis versionen av appen låter dig lägga till bara tre sociala nätverkskonton. Utöver det måste du uppgradera till pro-versionen ($ 29 / månad.)

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Weebly by Square

Med Weebly är det otroligt enkelt att skapa en webbplats, blogg eller butik på iPhone. Du kan ladda upp bilder från din kamerarulle, välja mellan flera designelement och text. Det låter dig anpassa din webbplats med samma lyhörda teman som tillhandahålls på Weebly-skrivbordet.

Med blogginläggsredigeraren kan du publicera dina åsikter. Svara snabbt på bloggkommentarer och håll kontakten med dina följare. Med webbplatsens instrumentpanel kan du övervaka din webbplatsaktivitet i realtid. Du kan också kontrollera din webbplatstrafik, lagra order och annan viktig statistik.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. WordPress

WordPress är gjord för att vara bloggarens favorit. Det låter dig hantera din blogg med önskad bekvämlighet även när du är på språng. Du kan direkt visa statistik och svara på kommentarer.

Dessutom kommer du att kunna skapa ett nytt inlägg, redigera de redan existerande och ladda upp media bekvämt. Eftersom WordPress för iPhone är ett öppen källkodsprojekt får du bidra till dess utveckling.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Jimdo Creator

"Jimdo Creator" är vad du behöver för att skapa en enkel webbplats direkt från dina fingertoppar. Med flera snygga mallar att välja mellan, kommer du inte hitta det svårt att välja en fin och användbar design för din webbplats.

Ännu bättre, appen erbjuder några lättanvända redigeringsverktyg för att göra några ändringar på din webbplats. Lägg till undersidor på din webbplats, bli av med de sidor som inte behövs och dölj de som inte ser märkbara ut.

Du kan också dra nytta av dess stationära version av appen för att få ditt arbete gjort mer skickligt. Dessutom kommer du att använda Jimdo Creator på flera språk inklusive engelska, nederländska, franska, tyska, italienska, japanska och spanska.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. FastFeed T2

Vardagliga människor laddar upp otaliga foton, GIF, text, videor, livevideor, ljud och mer på Tumblr. Detta stör dig uppenbarligen om vilket innehåll du vill bläddra bland. FastFeed T2 hjälper dig att bläddra bland det mest kraftfulla innehållet på Tumblr. FastFeed är en one-stop-app för att utforska olika sociala nätverkskanaler, inklusive Facebook och Flickr.

Den här appen uppfyller ditt behov av gruppering, bokmärkning av bloggar, bildsparande och nedladdning av video. Kontrollera dess flikfunktion, vilket är ett definitivt svar för en utmärkt Tumblr-upplevelse.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Medium

Medium har revolutionerat bloggsfären genom att ge en fokuserad plats för författare och läsare att ansluta till idéer. Det är en öppen plattform som sticker ut med sin premium annonsfria upplevelse. Detta eliminerar distraktioner och ger dig en plats att rent uttrycka dig.

Det är ett utmärkt ställe att nätverka med andra bloggare, författare och läsare, bygga en livlig gemenskap och publik. Du kan få följare, skapa nyhetsbrev och hålla koll på din författarstatistik för att kartlägga din tillväxt.

Pris: Gratis (Medium medlemskap börjar från $ 4,99)

Ladda ner

9. Cube- Din mobilblogg

“Cube” är utformad för dem som vill att blogg ska vara roligt och lite mindre komplicerat. Du kan blogga om valfritt ämne som intresserar dig och dela det med dina vänner.

Om du är förvirrad eller omedveten om något som har med blogg att göra, fråga communitymedlemmen. Det finns också ett alternativ att undersöka samhället om ett visst ämne och veta deras åsikter. Interagera med andra användare och bygg ett personligt varumärke.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. BlogTouch Pro

"BlogTouch Pro" är gjord för att vara en mycket kompetent app för redigerare av bloggare. Oavsett om det är att publicera ett nytt inlägg, redigera det befintliga eller hantera kommentarer så kan du enkelt utföra uppgiften.

Textredigeraren hjälper till att förbättra kvaliteten på din artikel. Enligt behov kan du ändra textformat, färg, stil. Dessutom kan du schemalägga inlägg som ska publiceras senare. Dessutom kan du arbeta offline och publicera en artikel när du har tillgång till Internet.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

Det är allt!

Poängen

Dessa bloggappar har utformats för att föra din kreativitet framåt. Eftersom de är väldigt lätta att använda kan vem som helst använda dem utan problem. Med integreringen av flera sociala nätverkssajter kan de snabbt dela dina favoritartiklar med dina vänner och följare.

Eftersom vi pratar om blogg rekommenderar jag dig att kolla in dessa inlägg:

  • Bästa skrivappar för iPhone och iPad
  • Appar för språkinlärning
  • Bästa ritappar för iPad för barn

Har jag missat att inkludera några av dina favoritbloggingsappar? Jag skulle gärna veta i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found