Blogg

Så här ändrar du Wi-Fi-nätverk på din Apple TV

Din Apple TV är ständigt ansluten till ett WiFi-nätverk som du väljer. Så länge din Apple TV är ansluten till ett visst nätverk har du allt det roliga och lycka i världen. Men i det ögonblick du måste byta Wi-Fi-nätverk på Apple TV, kör det en chill i din kropp eftersom du tror att det kan vara en av dessa helvetesupplevelser.

Killar, du måste ta ett chillpiller! Eftersom det är ganska enkelt för dig att byta WiFi-nätverk på Apple TV. Vi kommer att hantera två metoder för att ändra nätverket - en är att ändra nätverket och en annan är att gå in i ett nätverk manuellt. Dessutom kommer vi också att täcka några steg att följa för att glömma ett nätverk på din Apple TV.

Så här ändrar du WiFi-nätverk på din Apple TV

Steg 1. Starta appen Inställningar på din Apple TV.

Steg 2. Välj nu Nätverksalternativ.

Steg 3.  Välj på Wi-Fi; Du kan se ett antal Wi-Fi-alternativ i en lista.

Steg 4. Välj ett Wi-Fi-nätverk.

Steg 5. Skriv in lösenordet för det nätverket.

Steg 6. Välj på Klar.

Steg 7. Välj OK.

Denna metod kommer att ändra Wi-Fi-nätverket på din Apple TV.

Gå in i ett nätverk på Apple TV manuellt

Steg 1. Starta appen Inställningar på Apple TV.

Steg 2. Välj på nätverk.

Steg 3. Välj tryck på Wi-Fi.

Du kan se ett antal Wi-Fi-alternativ i en lista.

Steg 4. Välj Annat från listan.

Steg 5. Skriv in namnet på det Wi-Fi-nätverk du vill gå med i.

Steg 6. Välj Klar.

Steg 7. Skriv in ett lösenord för det nätverket.

Steg 8. Välj Klar.

Steg 9. Slutligen, välj OK.

Så här kan du gå in i ett nätverk på din Apple TV manuellt.

Glöm ett nätverk på Apple TV

Tidigare var din Apple TV ansluten till ett eller flera nätverk; nu, med hjälp av ovanstående två metoder, har du bytt till ett nytt nätverk. Så uppenbarligen är de tidigare nätverken överflödiga för din Apple TV, och det är vettigt att du får din Apple TV att glömma de tidigare nätverken.

Steg 1. Starta appen Inställningar på Apple TV.

Steg 2. Välj nätverk.

Steg 3. Välj Wi-Fi.

Steg 4. Välj ett nätverk som du vill att din Apple TV ska glömma.

Steg 5. Välj slutligen Glöm nätverk.

Detta gör att din Apple TV glömmer det tidigare anslutna nätverket.