Blogg

Hur man döljer rött App Store-märke på iPhone och iPad

App Store-märkesikonen visar antalet väntande uppdateringar. Det påminner dig om att du behöver uppdatera apparna. Men ibland kan den skarpa röda ikonen irritera dig eller verkar vara för stickande för dina ögon. Om så är fallet med dig, inaktivera App Store-märkesikonen på din iPhone och iPad.

Varför bara App Store kan du helt stänga av app-emblemikonen för vilken app som helst på din iOS-enhet. Processen är ganska enkel och densamma för varje app. Låt oss ta reda på hur det fungerar!

Hur man döljer rött App Store-märke på iPhone och iPad

Även om märkesikonen har inaktiverats fortsätter du att få uppdateringar från respektive appar. Men du måste dyka in i App Store för att kolla in hur många uppdateringar som väntar i vingarna.

Steg 1. Öppna appen Inställningar och tryck sedan på Meddelanden .

Steg 3. Klicka sedan på App Store.

Steg 4. Stäng av strömbrytaren bredvid Badge App Icon.

Det är allt som finns! Så här kan du inaktivera App Store-märket på din iPhone eller iPad.

Avsluta nu Inställningar och gå tillbaka till startskärmen. Kolla in App Store; det kommer inte att finnas en märkesikon.

Det finns ett annat sätt att hålla App Store-märkesikonen i schack. Men för det måste du aktivera automatiska uppdateringar. Inställningar → iTunes & App Store → aktivera uppdateringsomkopplaren under Automatiska nedladdningar.

Om du inte vill att automatisk uppdatering ska använda din mobildata, se till att stänga av strömbrytaren för Använd mobildata.

Din tur:

Har du någon feedback eller fråga? Skjut gärna i kommentarerna nedan.

Ta en titt på dessa inlägg också:

  • Så här inaktiverar du automatisk uppspelning av videor i App Store
  • Ladda ned köpta appar på iPhone igen
  • Hur man visar App Store-prenumerationsstatus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found