Blogg

Velvet Caviar iPhone Xs Max och XR-fodral 2021

Media har alltid registrerat sitt kraftfulla ord i vår vardag; människor följer åsikter, feedback, kommentarer och uttalanden som skrek i media, oavsett om det handlar om politik, underhållning, sociala eller kommersiella frågor. I vår digitala tid använder sociala nätverk makt för att förändra beslutet eller tankarna hos användare i allmänhet och konsumenter i synnerhet.

Företagare vet var deras målgrupp bor. Baserat på användningen av det sociala nätverket utformar varumärken sin marknadsföringskampanj. Men detta mönster går inte vidare på samma väg. Ibland ser experter också omvända mönster. När konsumenter gillar en produkt eller tjänst tar de initiativet och pratar mycket om dem på sociala medier. Detta hände med Velvet Caviar, ett tillbehörsmärke som tillverkar charmiga fodral och andra tillbehör till dina iPhones.

Varför raserar användarna om Velvet Caviar's iPhone Xs, Xs Max och XR Cases på sociala medier? Jag tycker att du bör kolla in de fem fantastiska iPhone-fodral som designats av Velvet Caviar. Efter att ha läst detta kommer du att bli övertygad om varför det är så mycket surr om Velvet Caviars tillbehör på det sociala nätverket.

Holo Moonstone Marble

Ganska men skyddande! Det sammanfattar detta fall. Varumärket har använt pastellblått och rosa sten. På stenen hittar du känsliga sprickor som Velvet Caviar har fyllt med holografisk krom. Glöm inte att skämma bort den matta ytan, som kompletteras med en främre blå stötfångare.

Väskan är en perfekt kombination av skönhet och muskler. När dina ögon är fascinerade av dess prakt, kommer muskeln i detta fall att ge dig sinnesfrid. Dina dyra iPhones är skyddade inuti fodralet, som är tillverkat av högkvalitativt TPU och PC-material. Du kan inte hindra dig från att uppskatta handritad design skapad av Velvet Caviers artister i New York.

USP: Handritad design

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

Dusty Rose Chrome Floral Case

Konsumenternas val förändras snabbt. Borta är de dagar då du kunde imponera på dina flickvänner med en massa rosor, ett diamanthalsband eller något vackrare än henne. Men nu är ett elegant fodral för hennes iPhone den bästa presenten du kan ge till dina nära och kära.

Detta subtila och söta fodral har ett blommönster som kan vinna ditt hjärta. Velvet Caviar har applicerat blank krom på toppen av en solid bakgrund. Detta fall är ett exempel på en kombination av stil och styrka. Dess 3 mm upphöjda front lyfter din iPhone-skärm från ytan och skyddar pekskärmen från repor.

USP: blank kromfinish

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

Röd camo

Unga användare gillar ofta att byta ärende. De tröttnar snabbt på en enda färg eller design. Förändring är den enda konstanten i ungdomars liv. För sådana användare ger Velvet Caviar ett rött Camo iPhone-fodral.

Du kan använda din iPhone för flera ändamål, ett skyddsfodral som Red Camo passar alltid räkningen. Ta en selfie, ta groupie med vänner, prata med någon i telefonen eller chatta i vilken app som helst - använd Red Camos skyddande och snygga fodral på din iPhone och njut av en fantastisk upplevelse.

USP: Anpassad design

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

Holo svart marmorväska

Svart har alltid fått styvmors behandling. Men Velvet Caviar har brutit denna stereotyp och behandlat svart med en blank yta. Det kommer att bli svårt för dig att ta ögonen från de färgglada sprickorna på den svarta marmorn. Marmortrycket med holografisk krom skapar en oemotståndlig charm.

Velvet Caviars mästerhantverkare har utformat detta fodral exakt så att du snabbt kan komma åt alla viktiga portar, knappar och kontroller på din iPhone. Detta kompakta fodral passar bekvämt på din enhet och du kan hålla din iPhone i fickorna.

USP: Exakta utskärningar

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

Kaffe tack

Ett annat utmärkt fall för unga användare! Velvet Caviar följer noga med aktuella trender som är populära bland ungdomar och därför den här urbana designen. Kaffe är inte bara en dryck utan det har blivit en kultur i tunnelbanor. Integrationen av kaffe flytande guldglitter i fodralet visar Velvet Caviars briljans i kreativitet och hantverk.

Du kan också hitta små kaffekoppar i fodralet; skaka helt enkelt väskan upp och ner så glitter de rör sig i rytm. Detta fodral är tillverkat av ett högkvalitativt material som skyddar din iPhone under droppar. Din enhets säkerhet äventyras aldrig.

USP: Icke-farlig vätska

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

Summering…

Stilen är tillfällig, men styrka varar för evigt. Velvet Caviar blandar stil i styrka för att göra en mördare produkt. Du kan inte ignorera förekomsten av dessa premiumfall när du surfar på Velvet Caviars webbsida. Ta med dig de bästa fodralet för dina bästa iPhones och njut av evig skönhet!

Du kanske vill utforska:

  • Bästa iPhone Xs Max skal
  • iPhone Xs-fodral
  • Bästa iPhone XR-fodral

Vilket fall gillar du mest för din senaste iPhone? Dela din feedback i kommentarsektionen.

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found