Blogg

Picture Collage Maker 3 för Mac

Mac App Store har tusentals collage-tillverkare. De flesta är lama, vissa är bra och några av dem är bara de perfekta apparna som alla som letar efter bild / collage redaktörer ska använda. Picture Collage Maker för Mac verkar passa den fakturan trots en relativt kostsam prislapp.

Det bästa med Picture Collage Maker är att den är mångsidig och ganska expansiv med sina mallar och redigeringsalternativ. Utvecklarna låter oss testa appen i sin fulla ära och efter att ha spelat med den tycker jag att det är den bästa appen du kan få för alla de bildredigeringar du gör för alla olika tillfällen.

Hundratals mallar att arbeta med

När det gäller att göra collage och bildkort är mallarna viktigast. Om du är en Photoshop-pro har du förmodligen möjligheten att skapa dina egna collage med alla effekter, lutningar, droppskuggor och sånt. Men inte alla är designjedi. För de av oss finns programvara som Picture Collage Maker.

Det finns cirka 140+ mallar att välja mellan och de är tydligt segmenterade så att du kan välja vilken typ av collage / bildkort du vill arbeta med. Som en del av ett semestererbjudande kommer Picture Collage Maker också med ännu fler mallpaket (Halloween, födelsedagar, tacksägelse, jul, bröllop, kalender etc.) gratis. Jag tror att det sätter antalet till över 150. Det är ett stort antal mallar att arbeta med.

Och när vi talar om mallar är det inte vanliga, tråkiga design. Men jag tror att du kommer att hitta dem lite mindre spännande tills du börjar anpassa dem efter dina behov.

Mycket anpassning

Vi vill ha ett sätt att skapa ett vackert collage av alla de foton vi tar. Födelsedagar, jubileer, semester, jul - oavsett tillfälle, ett bildkort är alltid vackert. Saken med Picture Collage Maker 3 är att den erbjuder många anpassningsalternativ.

Det är det viktigaste med någon collageproducent / fotoredigerare. Visst att det finns hundratals mallar men kan du redigera dem som du vill? Och när du redigerar, behåller den den övergripande estetiken?

Våra testkörningar av programvaran gjorde det möjligt för oss att se att du kunde ändra nästan allt om varje mall du väljer. När allt kommer omkring skjuter du ut $ 20 inte bara för att lägga till foton utan för att kunna redigera en hel del. Det är precis vad du får med den här.

Det är enkelt

Ändå är det viktigaste med någon programvara att den ska vara enkel att använda. Jag vågar inte så långt ut att säga att Picture Collage Maker är ganska enkelt, men om du gör det bra med dra-n-släpp och redigera text, kan justering av värden för att få texten att sticka ut vackert, med Picture Collage Maker skulle vara en bris.

Picture Collage Maker låter dig exportera på olika sätt: bild, PDF, via e-post, meddelande, iPhoto etc.

Pris: $ 19,99 (30% rabatt, semestererbjudande)

Ladda ner Picture Collage Maker 3

Läs mer:

  • Bästa Thanksgiving-appar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found